Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga wytrzymasz tydzień tak jak i ja wytrzymuję do środy od zeszłej środy gdy moja beta wynosiła 33 mIU! ale dziwne trochę, że przy takiej becie nie ma pęcherzyka? może gin nie dowidzi, kurczę, Agga na pewno będzie dobrze, wszystkie tu trzymamy za Ciebie mega kciuki, obserwuj się i bądź dobrej myśli
Kordonku tak jak piszesz, masz 8 miesięcy na wymyślenie imienia, spokojnie
No to siema mój zdradliwy Scyzoryku
-
Hej dziewczyny
mam pytanie bo jestem przerażona : do tej pory miałam przyrost bety co 48 godzin 304 % liczyłam że przyrost będzie cały czas na tym samym poziomie a po dzisiejszym badaniu przyrost wyszedł 169 %... czy ktoś się na tym zna? Czy te wartości mogą zwalniać? Co prawda wynik mieści się w normie ale czy to że wolniej wzrasta nie oznacza czasem czegoś złego?
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Antonelka trochę mnie uspokoilas dziękuję :*
Agga 4t5d to bardzo wcześnie - zobaczysz będzie dobrze...
Ja mam jutro też iść na USG ale lekarz z góry mi powiedział że pęcherzyka nie będzie jeszcze widać a USG muszę zrobić bo mam tendencję do skrzepów i jakby się jakiś pojawił to muszę leki dostac.
Zobaczysz za tydzień pęcherzyk ciążowy, wiem że ten tydzień będzie dla ciebie bardzo ciężki ale postaraj nastawić się pozytywnie. Trzymam kciukiAgga lubi tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Powiem Wam, że dobrze się czułam do dzisiaj
Mam ogolnie problemy ze snem od 3 dni, ale to co sie dzieje teraz to jakas masakra
zjadlam kolacje i tak mnie pali rura do tego mi niedobrze, zaczyna sie w glowie krecic, mam jakies dziwne lęki czy to normalne? czuje, że w głowie mam milon myśli, jakiś dziwnych, może ja wariuje
-
Goja88 wrote:Antonelka trochę mnie uspokoilas dziękuję :*
Agga 4t5d to bardzo wcześnie - zobaczysz będzie dobrze...
Ja mam jutro też iść na USG ale lekarz z góry mi powiedział że pęcherzyka nie będzie jeszcze widać a USG muszę zrobić bo mam tendencję do skrzepów i jakby się jakiś pojawił to muszę leki dostac.
Zobaczysz za tydzień pęcherzyk ciążowy, wiem że ten tydzień będzie dla ciebie bardzo ciężki ale postaraj nastawić się pozytywnie. Trzymam kciuki
goja88 jakie masz leki na te dolegliwosci co masz w pasku? bierzesz cos w ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 22:02
Monika34 -
Hej hej. Gratulacje przybyłym:)
Faktycznie zmieńcie tych lekarzy. Ja też szału się nie spodziewam, bo pierwsza wizyta u innego gina bo mój na urlopie. Jak w czwartek nic nie wyjdzie. To idę do swojego juz 8.08 he he. Chyba ze lekarz okaże się spoko to do swojego idę 16.08.
Wizytę mam w czwartek juz na 8 rano.
Jutro idę obciąć włosy poraz ostatni;)Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
kahaśka wrote:Goja, takie przyrosty to "pachną" bliźniakami
Spełniło by się moje marzenieAgga lubi tę wiadomość
Monika34 wrote:goja88 jakie masz leki na te dolegliwosci co masz w pasku? bierzesz cos w ciazy?
Tak biore clexane na rozrzedzenie krwi bo skrzepy mi się robią acard 1*1 duphaston 3*1 nospa 3*1 magne b6 3*1 eutyrox femibion i mam brać do końca 5 tyg jeszcze bromergon i glucophage ale zobaczę co powie lekarz bo ja bym chciala już odstawić
Jutro wizyta to się zobaczy
Słodkich snówMutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
melduję się i ja na nowym wątku
zrobiłam dzis betę i progesteron
hcg-999 progesteron 51,99
martwi mnie to hcg bo poprzednia wartość 271 z 26 lipca
chociaz ten wykres ciazowy zaznaczył ze przyrost w normiemusi byc dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 22:35
niania.ogg lubi tę wiadomość
-
Goja88 wrote:Tak biore clexane na rozrzedzenie krwi bo skrzepy mi się robią acard 1*1 duphaston 3*1 nospa 3*1 magne b6 3*1 eutyrox femibion i mam brać do końca 5 tyg jeszcze bromergon i glucophage ale zobaczę co powie lekarz bo ja bym chciala już odstawić
Jutro wizyta to się zobaczy
Słodkich snów
Monika34 -
Milka1991 wrote:Agga wytrzymasz tydzień tak jak i ja wytrzymuję do środy od zeszłej środy gdy moja beta wynosiła 33 mIU! ale dziwne trochę, że przy takiej becie nie ma pęcherzyka? może gin nie dowidzi, kurczę, Agga na pewno będzie dobrze, wszystkie tu trzymamy za Ciebie mega kciuki, obserwuj się i bądź dobrej myśli
Kordonku tak jak piszesz, masz 8 miesięcy na wymyślenie imienia, spokojnie
No to siema mój zdradliwy Scyzoryku