Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona Kochana tak mi przykro kochana
, oby następny miesiąc był wasz nie chcę nikogo straszyć teraz jest największe ryzyko poronień , choć czasami i są dalej przy 10 nawet tc , kochane po prostu cieszmy sie każdą chwilą , i każdym dniem , bo to już nie od nas zależy czy maleństwa z nami zostaną .
-
nudhar wrote:Monika- ja idę dziś moja beta w piątek 2730 , może będzie już widać pęcherzyk , ale się stresuje że nic nie będzie
nudhar, Agga lubią tę wiadomość
Monika34 -
niania.ogg wrote:Ja też nie przechodziłam toksoplazmozy z tego co mi wiadomo i w poprzedniej ciąży bardzo staranie szorowałam wszystkie warzywa, unikałam surowych ryb, serów pleśniowych, to mi się wtedy strasznie rygorystyczne wydawało
Teraz jestem już na diecie wątrobowej i nie mogę jeść...prawie nic
Taka fajna ta moja ciąża będzie
Pamiętam, że jak urodziłam Helenkę to się dosłownie rzuciłam na jedzenie, chociaż wówczas byłam na diecie tylko 5 tygodni.
Agaa, specjalnie dla ciebie sprawdziłam. Z Helenką w 4t5d miałam betę 966,5, dzień później na wizycie nie było widać nic, a beta przez dobę przecież wzrosła - lekarka powiedziała, że czarno to widzi. w 5t3d miałam betę 8494, a na usg trzy dni później (więc beta była już o wiele wyższa) był tylko pusty pęcherzyk 13 mm. Potem już na każdym kolejnym usg niunia była o tydzień młodsza, ale była i jest, a na początku tak mnie wystraszyli, że po pierwszym usg byłam pewna, że to koniec balu... i tylko sprawdzałam od jakiej bety co widać...
dziekuje Ci za te informacje! ;*
bardzo chce tu zostac, czuc ruchy w brzuszku i potem kopniaczki! uwielbiam ten stan pomimo mlosci, zgagi! a Wikusia by sie miala z kim bawicnarazie czekam cierpliwie, przebierajac i tupiac nozkami...
taka niecierpliwa jestem
Szczesliwa gratuluje, tak czulam, ze cos sie swieci!
nudhar, madziaaaa, Monika34 czekam na wiesci z wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 17:12
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:ZakreconaŻona Kochana tak mi przykro kochana
, oby następny miesiąc był wasz nie chcę nikogo straszyć teraz jest największe ryzyko poronień , choć czasami i są dalej przy 10 nawet tc , kochane po prostu cieszmy sie każdą chwilą , i każdym dniem , bo to już nie od nas zależy czy maleństwa z nami zostaną .
No niestety dzisiaj był termin @ i stawiła się nieproszona zabierając to na co tak długo czekałam i się starałam.