Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjda - Norwegia
Antonelka rozumiem ze to mialo byc do mnie... nigdzie nie napisalam ze potwierdzil lekarz ciaze a i powiem szczerze ze sama jestem zdziwiona i wystraszona lekko ta cala opieka tutaj. Jak bylismy na pogotowiu po powrocie z wakacji z bolami nikt nie sprawdzil czy jestem w ciazy pobrali krew i mocz zeby sprawdzic czy nie ma infekcji ale traktowali mnie jakbym byla w ciazy chociazby po tym jak na koncu uslyszalam : z racji ze jestes w ciazy nie placisz za dzisiejsza wizyte .
Dzisiaj tez powiedzialam ze robilam testy i tyle im wystarczylo ... zreszta widzialam jak wpisywal na komputerze ze to 5 tydz i na koniec tez poszlam zapytac dlaczego nie ma mojego rachunku pani w okienku powiedziala ze nie place bo to ciaza
Sama jeszcze nie wiem jak to jest i czego sie spodziewac,wiec moze troche zrozumienia zamiast krytyki ja napisalam tylko jak bylo na wizycie.madziaaa lubi tę wiadomość
-
Monika34 wrote:wlasnie pomyslalam a jak ja plamilam bo mam ciaze pozamaciczna? o kurde
Monia nie panikuj kochana dużo kobiet ma plamienia na początku ciąży i wszystko jest ok ... u ciebie też będzie wszystko dobrze zobaczyszMilka1991 lubi tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Goja88 wrote:Monia nie panikuj kochana dużo kobiet ma plamienia na początku ciąży i wszystko jest ok ... u ciebie też będzie wszystko dobrze zobaczysz
Dokładnie to miałam pisać. Sama znam kilka przypadkówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 20:29
madziaaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Rita troszke do Ciebie ale bardziej ogolnie - moja kolezanka byla u gina w 6 tc i miala tylko badanie tradycyjne. Nie miala bety i stwierdzil ciaze stad zastanawialam sie czy az tak zmienia sie na poczatku budowa narzadow wewnetrznych
madziaaa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk. Na razie wszystko jest tak jak być powinno.
Co do noszenia, to ja też noszę i hmmm teraz jeszcze ok, ale myślę, że jak brzuch będzie większy, to będę baaaaaaaaaardzo ograniczać. Mój kloc waży około 12kg. Jest co nosić.
A co do plamienia, to nie przejmowałabym się na zapas. W poprzedniej ciąży dużo plamiłam, pomimo brania luteiny. Jak skończy się 1 trym. tak skończyły się plamienianiania.ogg, Milka1991, Antonelka, nudhar, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ritka bardzo się cieszę, że wizyta udana i dostałaś gifta a z usg poczekaj, jeśli wszystko jest ok to tak jak pisze Ejda, nie ma sensu iść za wcześnie, lepiej chwilę poczekać i mieć później piękny obraz na usg
aaa i nie nerwujsja, Antonelka się po prostu zastanawiała
ach te ciążowe hormony :*
Promyczek gratki ! już Cię zapisuję
Goja możesz odetchnąć na razie z ulgą, pęcherzyk na swoim miejscu, super
Iga ładna betka, niech dalej tak rośnie
Antonelko myślę żę ciążę potwierdza przede wszystkim(jeśli nie ma usg) wynik testu ciążowego, potem bhcg, wygląd macicy, endometrium...
No wydaje mi się, że lekarz nie mówi że jesteśmy w ciąży tylko dlatego że spóźnia nam się okres, jakąś podtawę musi miećmadziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrązowe podplamianie, to nie tragedia. Jakby było dużo i czerwono i do tego bóle, wtedy możesz zacząć się martwić. Przyjaciółka miała czerwone i sporo, a np okazało się, że do z nadżerki, bo z racji tego, że w ciąży wszystko bardziej jest ukrwione, to coś się tam sączyło. Także spokojnie, będzie ok:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny