Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale naskrobałyscie jutro nadrobię , ja tak szybciutko dziś , na usg był pęcherzyk 1,24cm mamusi i malusie ciałko żółte za tydzień ma być już serduszko , już oczywiscie sie doczekać niemowę
Gratki udanych wizyt i gratki za rosnące bety
Miłej nockiniania.ogg, Antonelka, Ejda665, magdzia26, Agga, Rita1371 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pęcherzyków !!!! Ale piszecie !!! Pol godziny zajmuje mi czytanie wszystkiego
Ja mam 26 lat a pierwsze dziecko urodziłam rok temunie wiem dziewczyny ale ja mam brak objawów tzn zero nudności raz na jakiś czas czuje brzuch ale tak delikatnie . W poprzedniej ciazy bardziej wszystko czułam i plamilam. A teraz cisza i spokoj i brak okresu .
-
Co do noszenia to mysle ze organizm sie przyzwyczaił do noszenia słodkiego ciężaru 10 kilogramowego
Dziewczyny mam pytanie czy któraś regularnie chodziła na siłownie? Czy nadal chodzicie czy na okres 1 trymestru przestaliście ?
Ja w poprzedniej ciazy przez pierwszy trymestr nie chodziłam na siłownie a pozniej zaczelam aż do 8 miesiąca ciazy . Teraz natomiast regularnie chodzę na siłownie i nie wiem czy zrezygnować czy chodzic dalej? Oczywiscie wiadomo ze te ćwiczeni nie bedą juz takie jak przed ciaza . -
nick nieaktualnyMłoda 19 Trzymam kciukasy z całych sił :* :* .
Dzisiaj rano powtórzyłam test , nie wiem czy cosik widać, @ dalej nie mam pewnie juz nie przyjdzie , przez 9 prawie miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 14:23
kahaśka, macduska, Milka1991, Fufka30, magdzia26, Rita1371, lis87, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMloda19 Ja tam teraz czekam do piątku w moich poprzednich ciążach nie robilam bet i urodziłam zdrową trójkę dzieci, ja teraz na spokojnie podchodzę do tego jedynie mnie wizyta u gina uspokoji, na prawdę kochane gdybym mogla to i dziś bym poszła , ale nie mogę po 7.30 jedziemy auto zatankować umyć i od razu ruszamy im wcześniej tym lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 07:06
-
Kahaśka moja roczna córeczka śpi juz cała noc od dłuższego czasu. Miała czasami powroty ze budziła sie o 2 w nocy to dawałam jej mleko i szła dalej spac. Było tak na przykład przez tydzien , a pozniej znowu przesypiała cała noc.
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Ja w tym roku kończę 30 lat
moje dziecię już jest w takim wieku że całe szczęście przesypia noc bez pobodek zabkowanie też mamy prawie za sobą
gratuluję udanych wizyt oby juz tak zostało do końca ciąży
Szczęśliwa Mamusiu a Tobie życzę dobrych wieści w piątek tescik ładny