Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejda665 wrote:Dziewczyny, przepraszam, nie chcę niekogo urazić broń Boże tym postem, ale po co tak wcześnie gnacie na te usg ? Ja byłam u lekarza tylko zgłosić ciążę, to było na początku piątego tc i jedynie zlecił mi badanie , które mam zrobić do 8 tc i tyle. USG będę robić dopiero koło 8-9 tc, kiedy już będzie widać (mam nadzieję) serduszko i zero stresów czemu jeszcze nie widać itd... to samo z betą - zrobiłam jedną , wyszła pozytywnie, potem drugą żeby sprawdzić przyrost i tyle. Uważam na siebie, obserwuje, wiadomo, jakbym plamiła, to zaraz bym gnała na ip ale tak, to czekam sobie grzecznie do następnej wizyty.
Jeszcze raz zaznaczę, że nie mam zamiaru Was atakować, po prostu nie zastanawiam, po co Wam te nerwy ?madziaaa, Ejda665 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ja jutro idę na wizytę i jestem ciekawa czy coś będzie widać noi co ginka powie na mój progesteron który mimo lutki nie powala
madziaaa lubi tę wiadomość
-
Ale wy młode jesteście ja mam 34 i dwójeczkę w domku.
Mimi- ja narazie tez nie mam , mdłości ani bólów brzucha , trochę piersi i tyle
Szczęśliwa- jak robiłam testy dzień po dniu to kreska była słaba ciemniejsze kreski wychodzą po 48h , moje pierwsze bladziochy były jaśniejsze od twoich , a wczoraj pęcherzyk na usg
Kahaska-ja już nie mam takich kochanych problemów ze spaniem , moje dzieciaki cała noc śpią aż do 11tej nie raz ale moje maja już 7i 5 lat
madziaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Jatoszka na poczotku miałam 44 później 41 następnie 26 a ostatnio w sobotę 32...przy luteinie powinien być wyższy...
mój chyba w takim razie ok
-
Dzien dobry!
nudhar gratuluje pecherzyka!
takaiga 20 sierpnia bede miec 26 lat
Mimi1990 ja chodzilam sporadycznie na silke, wiec teraz sobie darujeale mysle ze jak regularnie to mozesz cwiczyc ale skonsultuj sie z lekarzem
kahaśka trzymam kciuki za wizyte! moja wstaje w nocy raz badz dwa. narazie mamy tylko 2 noccki przespane w calosci
szczesliwa widac, widac bedziesz mama
macduska witaj, gratuluje pecherzyka!
magdzia26 trzymam kciuki za wizyte!
madziaaa, macduska, nudhar, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mimi u mnie podobnie z objawami tzn. w pierwszej wszystko, a teraz nic, tylko czasami pobolewania podbrzusza i kłucie. Nawet piersi nic, a nic.
Kahaśka moje bejbe śpi jak Aniołek już od 9 miesiąca. W ogóle, to nigdy nie miał problemów ze spaniem. Tak do 4m 2 razy na cyca w nocy od około 6m 1 raz na cyca od 7 tylko wodę lub herbatkę jak się przebudził, ale zaraz szedł dalej lulu. do 9 był w naszej sypialni, ale jak skończył 9, to do jego pokoju go przeprowadziliśmy i od tej pory zero budzenia w nocy. Zasypia między 18:30 a 20 i śpi do 6:00 lub 7:00Agga, Mimi1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba ja tutaj najmlodsza jestem 23 lata w pazdzierniku skoncze
Dziewczyny powodzenia na wizyciedajcie znac po
Szczesliwa mysle ze mozemy zaczac ci gratulowacja widze ta kreske i powiem Ci, ze sama taka mialam w dniu spodziewanej miesiaczki i dzien po , potem odczekalam dwa dni troszke ciemniejsza byla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi ja odpuscilam silownie na pewno na pierwsze trzy miesiace a czy potem wroce tez sie zastanawiam zobaczymy jak wszystko bedzie sie rozwijac i jak z dolegliwosciami , chociaz powiem szczerze, ze zastanawiam sie na zamiane silowni na basen badz zajecia dla kobiet w ciazy na basenie albo tez wczoraj widzialam u lekarza plakat z yoga dla kobiet w ciazy od 3 miesiaca
Dla porownania siostra mojego narzeczonego w pierwszych trzech miesiacach cwiczyla pomijajac partie brzucha i wiadomo ze juz nie tak samo z ciezaramipo 3 miesiacach juz wiecej cwiczen wykonywala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 09:41
-
nick nieaktualny
-
Agga-nie wiem czy przegapiłam ale jak wizyta wczoraj?
ja na siłownie na pewno nie pójdę, bo dawno nie byłam ale czekam na zielone światło od ginekologa i będę biegać na basen
kahaśka- powodzenia na wizycie trzymam &&&&
madziaaa- ja jestem 14dni po sodziewanej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 10:49
-
lis87 wrote:Witam dziewczyny powiedzcie mi czy u mnie wszystko ok. W poniedziałek beta 402,6 był to 15 dpo dzisiaj beta 730,5 po 48h. Kalkulator mówi, ze w normie ale nie za mało przyrosła?
magdzia26 lubi tę wiadomość