Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lis87 wrote:Nie nie ja nie do lekarza tylko na kolejna betę
-
Promyczku zobaczyłam, ze większości przyrasta 100% nawet na kalendarzu pojawił sie tak wiadomość i sie delikatnie wystraszyłam. Ale pózniej ta beta chyba wolniej troszkę rośnie, ja niestety tylko mogę sie zastanawiać kiedy była owulacja wiec trudno mi sie odnieść do tych liczb czasami
-
Lisku kazdemu przyrasta indywidualnie ,to zalezy od chwili zagniezdzenia,niektorym moim kolezankom tak wlasnie super extra przyrastała,a moja nie szaleje,ale dopoki jest w normie jest wszystko ok
tak pozniej to wolniej rosnie jezcze
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Dzien dobry
Szkoda, ze natura nie jest tak doskonala, ze jak ciaza juz pojawi sie to pozniej tylko czekamy na szczesliwe rozwiazanie.
Fajnie,ze macie juz pierwsze wizyty z usg za soba i sa pecherzyki. Ja w pon bede miala 6+2 wiec tak chyba akurat jak na pierwsza wizyte - nie za wczesnie i nie za pozno.
Potem chyba u mnie w klinice zalecaja po 2 tyg kolejna.
Dobrego dnia7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Magdama i Sarita witajcie
Moze wstrzymam sie z Ta silownia do spotkania z lekarzem a tymczasem aktywnie bede spedzac czas na dworzu
Dziewczyny a Wy sie juz czyms smarujecie na brzuszek?? Ja to jestem z tych biomysle nad olejem kokosowym lub maslo shea. Wiadomo im szybciej tym mniej rozstepow. Ja po pierwszej ciazy niestety dostalam rozstepy na piersiach i brzuchu w ostatnie dwa tygodnie przed porodem. Oczywiscie cala ciaze stosowalam rozne olejki, i po ciazy rowniez stosowalam peelingi kremy itd dzieki czemu teraz sa tak male ze w ogole nie widoczne.
Nie wiem jak teraz z druga ciaza bedzie to wygladalo...brrr... -
Antonka oJ to wtedy by bylo super,..wiesz ze własnie to samo sobie pomyślałam ze zaciązasz i wiesz do rozwiaznia ze wszystko bedzie ok
zero bet ,pęcherzyków ,i latania do lekarzy
Antonelka, kahaśka lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Na na razie mam tylko balsam nawilzajacy Mustela a potem chetnie przeszlabym na jakis olejek aby uniknac rozstepow.
Mnie swiedzi chwilami bardzo brzuch bo jest lekko spuchniety od zastrzykow przeciwzakrzepowych....no bo nie sadze, ze juz swedzi bo skora sie rozciaga z powodu ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 12:13
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja na razie mam oliwke na rozstępy z Babydream, bo została po poprzedniej ciąży. A używałam Palmersa, babydreama, tołpy (jak była promocja
), oleju kokosowego i masła kosmetycznego. Byłam pewna, że się porobią, bo mam skłonności, ale na szczęście na brzuchu nic, tylko cycki mi pocięło