Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kahaska pomysl z dentysta genialny!
u mnie nie wypali, bo tyle co wyleczylam wszystkie zeby i tesciowa o tym wie.
a moja wczoraj sie mojego malza pytala czy w ciazy nie jestem, bo mnie akurat wzdelo ;/
a moj- nieeee pewnie wzdecia ma
narazie planuje zobaczyc pecherzyk i serduszko no i dzisiaj piekna bete z pieknym przyrostem coby sie przestac martwickahaśka, nudhar lubią tę wiadomość
-
Agga- daj znać jak beta , dobry twój z tymi wzdęciami hehe.
U mnie to już chyba wszyscy wiedzą i wszyscy się cieszą nawet jeszcze nikt nie komentował że po co nam trzecie , czasami tylko ktoś z uśmiechem powie "o 500 +" ale ja się tym nie przejmujeAgga lubi tę wiadomość
-
Mój mąż chce swoim rodzicom powiedzieć jak będziemy u nich weekend (rzadko jeździmy bo mamy 350 km) powiedziałam że jak będzie ok na jutrzejszej wizycie to może mowic...a ja swojej rodzince z racji że ostatnio mnie ostro wkurzają nie zamierzam szybko mowic...
-
Hej
Czyli przedział wiekowy u nas 23 - 40 latek, super, każda z innym spojrzeniem i doświadczeniem
Kahaśka jak tam wizyta?
Macduska, Magdama, Sarita gratuluję i witam, jaki termin Wam wpisać?
Lis ładny przyrost, nic się nie martw, czekaj do wizyty grzecznie
Agga Ty niecierpliwy wariacie na pewno będzie piękny wynik :*
Mimi super, że poruszyłaś ten temat, też się nad tym zastanawiałam, ja chyba zacznę się balsamować za jakieś dwa tygodnie, na razie waga stoi w miejscu i ubrania leżą jak leżały, więc nie będę przesadzać ;P
Ja się musiałam pochwalić wcześniej ze względu na zwolnienie lekarskie...ale tylko jednej części rodziny z którą mieszkam, druga część się dowie może w piątek
A ja byłam dziś rano na becie i jestem bardzo happy bo mam fajny przyrost tydzień temu w środę 33.8 mIU a dziś 1091 mIU!
A tak się martwiłam...tak więc kamień z serca, wizytę mam w piątek i będziemy podglądać, czy już coś się wyklułoAgga, Antonelka, Sarita, lis87, magdzia26, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nudhar wrote:Agga- daj znać jak beta , dobry twój z tymi wzdęciami hehe.
U mnie to już chyba wszyscy wiedzą i wszyscy się cieszą nawet jeszcze nikt nie komentował że po co nam trzecie , czasami tylko ktoś z uśmiechem powie "o 500 +" ale ja się tym nie przejmuje
ano dobry
nudhar dam znac jak tylko bete odbiore
czy ktoras z was tez codziennie...
czysci?
przepraszam, ale musialam zapytac, bo nie wiem czemu tak?nudhar lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Jak wasze okołoroczniaki śpią w nocy? Moja właśnie wciągnęła flaszkę mleka. I w sumie od jakiegoś miesiąca tak jest, bo wcześniej było jeszcze jedzenie koło 1-2https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
niania.ogg wrote:Ja moja karmię dwa razy, o pierwszej i czwartej. Ale ona to jest straszny niejadek, na mleko w dzień nie spojrzy, więc ja się z tych karmien paradoksalnie cieszę
Moja też niejadek a w nocy by nadrabiała. Mleka nie lubi od urodzenia hehe, tylko w nocy piłaby litrami -
Aguś uspokajam Cię, mój żołądek też zrobił się ostatnio bardzo wrażliwy, ale wolę to oczyszczanie tyłem niż przodem
Na pewno będzie powodzenie! Ty nic się nie martw! Wszystko jest na swoim miejscu
Magdama u mnie też inaczej mówi bbf a inaczej usg, ale na razie wpisałam sobie taki termin pomiędzy na razie Cię wpiszę na 01.04, a później będziemy wszystko korygować
Kahaśka raczej nie, miałam tylko 1 pęcherzyk przy owulce
AAA przypomniało mi się, nie panikujcie z tym progiem, wyobraźcie sobie, że ja 11 dpo miałam wynik 7 ng!!! a jakoś zaszłam i do tej pory ciążę utrzymuję, na szczęście już z luteiną, nie wiem jak jest teraz ale na pewno nie rewelacyjnie ginek się specjalnie tym nie przejmuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:52
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane
Nie było mnie kilka dni, a tu wręcz armagedon!
Gratuluje wszystkim dziewczyną które do nas dołączyły! Bardzo się ciesze z każdego kolejnego kropka
Milka piękna beta
Widzę, że obie idziemy w piątek na wizytę? Też dziś z ciekawości poszłam na betę i teraz czekam na wyniki I nawet chyba w tym samym wieku jesteśmy? Ja we wrześniu kończę 25 lat
Widziałam, że dzieliłyście się miejscem zamieszkania. Ja mieszkam w Poznaniu.
Patrząc ogólnie to chyba większość z Was już mężatki?Milka1991, Agga, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Aguś uspokajam Cię, mój żołądek też zrobił się ostatnio bardzo wrażliwy, ale wolę to oczyszczanie tyłem niż przodem
Na pewno będzie powodzenie! Ty nic się nie martw! Wszystko jest na swoim miejscu
Magdama u mnie też inaczej mówi bbf a inaczej usg, ale na razie wpisałam sobie taki termin pomiędzy na razie Cię wpiszę na 01.04, a później będziemy wszystko korygować
Kahaśka raczej nie, miałam tylko 1 pęcherzyk przy owulce
AAA przypomniało mi się, nie panikujcie z tym progiem, wyobraźcie sobie, że ja 11 dpo miałam wynik 7 ng!!! a jakoś zaszłam i do tej pory ciążę utrzymuję, na szczęście już z luteiną, nie wiem jak jest teraz ale na pewno nie rewelacyjnie ginek się specjalnie tym nie przejmuje...
blizniaki jednojajowe? -
Darek ja 25 kończę w grudniu
Czekamy na Twoją betę, a potem już do piątku
Sarita ustaw sobie suwaczek ja z objawów to tylko wrażliwe piersi, czasem coś poczuję w brzuchu i tyle
Mój Mąż też się śmieje że w takim razie będą jednojajowe, haha ale nie, na pewno nie