Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka widzę, że u Ciebie tak samo z objawami jak u mnie
Dziś się trochę przestraszyłam bo rano mnie brzuch bolał na wysokości pępka po prawej stronie. Takie kłucie. Miała któraś z Was takie coś?Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej słońca
:* . Nie nadrobię was w życiu , jestesmy już w domu , strasznie płakałam na pogrzebie wujka miał 55 lat , tyle samo miała jego żona , a moja ciocia jak umarła
, jak jechaliśmy na cmentarz , to był wypadek zginął człowiek
, kochane jutro to się raczej z tą betą to nie wyrobię , muszę cały dzień siedzieć bo kurier ma być , a w Piątek już wizyta więc już na spokojnie czekam na wizytę
. Ja dopiero rodzinie powiem , jak będę w 8 miesiącu ciąży , z resztą sami się domyślą jak urosnę
.
Agga lubi tę wiadomość
-
Mnie czasami też coś tam zakuje ale ogólnie to ja mam czasami takie leciutkie motylki i nic więcej , dziś to nawet persi tak nie są wrażliwe
Szczęśliwa- kondolencje , też dobre podejście ze powiesz jak będziesz w 8 miesiącuhehe
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Milka u mnie olej kokosowy. W poprzedniej ciąży używałam na początku balsamu i kremu z palmersa, jednak później stwierdziłam, żę skład za długi i ja tez ogólnie jestem z tych bio itd
Dziewczyny co do objawów, to nie przejmujcie się ich brakiemMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny