Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Darek - mnie też czasami zakluje wyżej koło pępka.
Szczęśliwa - moje kondolencje
Promyczek - trzymam mocno kciuki, aby kropek został z Tobąmadziaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Promyczek... A w tym samym laboratorium robiłaś?
Ja objawy mam teraz zupełnie inne niż w pierwszej ciąży, cycki tak nie bolą jak wtedy, ale mdli od samego początku, mdliło jeszcze przed testem pozytywnym, a z Helenką tak od 8 tyg dopiero.
Wizytę u gina u którego chcę ciążę prowadzić mam dopiero...5 wrześniaTeraz we wtorek idę tylko podejrzeć czy dzidź na miejscu. Z M mamy już ustalone, że dzidź jest dziewczynką ;P I bezwzględnie ma na imię Hania - inaczej M dziecię ukradnie, ucieknie w pole, będzie Hanią i koniec
W poprzedniej ciąży smarowałam się palmersem i rozstępów nie mam, ale nie wiem czy się teraz zdecyduję, bo ma intensywny słodko - czekoladowy zapach i to mi strasznie przeszkadzało.
co tam jeszcze... Jeśli któraś z was ma niedoczynność tarczycy to prędko róbcie badania, bo od samego początku zapotrzebowanie na tyroksynę bardzo wzrasta i trzeba dawkę podnosić. Ja już dziś krwi upuściłam
do dentysty? Kahaśka, z Ciebie to jest agentka
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom
kahaśka, nudhar lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
hej dziewczyny ! Udało się i mi !
Fasolka z terminem na 14 kwietnia
Starania od lutego po ciąży biochemicznej - w końcu teraz zaskoczyło
Bety nie mam i nie robię - 3 dni pod rząd testy ciążowe z coraz to mocniejszą i ciemniejszą krechą, więc przyrost jest na pewno
Tylko chyba infekcja mi się przyplątałamacie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się dziadostwa bez recepty...? Mam ginekolog na urlopie
Clotrimazol i Nystatyne mam w domu ale trochę boję się je brać na własną rękę.
lis87, Agga, Antonelka, Milka1991, niania.ogg, magdzia26, jatoszka lubią tę wiadomość
-
Lollis najlepiej podejdź do apteki i spytaj, co byłoby dobre dla kobiety na początku ciąży. Ja tam zrobiłam bo jestem teraz przeziębiona i boli mnie ucho. Także nawet przy mnie farmaceutka czytała ulotkę czy jest dobre dla kobiety w ciąży. Nie wiem czy ta maść można w ciąży stosować, gdzieś czytałam na wątku, ze niestety niebardzo.
Gratulujea betę będziesz robiła?
-
Lollis wrote:hej dziewczyny ! Udało się i mi !
Fasolka z terminem na 14 kwietnia
Starania od lutego po ciąży biochemicznej - w końcu teraz zaskoczyło
Bety nie mam i nie robię - 3 dni pod rząd testy ciążowe z coraz to mocniejszą i ciemniejszą krechą, więc przyrost jest na pewno
Tylko chyba infekcja mi się przyplątałamacie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się dziadostwa bez recepty...? Mam ginekolog na urlopie
Clotrimazol i Nystatyne mam w domu ale trochę boję się je brać na własną rękę.
-
promyczek 39 wrote:dziewczyny ,ja mam minimalny przyrost bety
w sobote 74,5 a po 4 dniach ,z dzisiaj 77,0
nie wiem co robic:( ale biore dalej luteine:(
jutro mam wizyte u gina ,boje sie:(
ja pomimo pieknej bety w pn nic nie widzialam -
li87 betę sobie odpuszczę, robiłam raz przy biochemicznej właśnie, bo test wyszedł słaby, następnego dnia był negatywny, poszłam na betę - pokazała ledwo ponad 7... i zaraz następnego dnia się oczyściłam. Mam z nią złe doświadczenia. Przy pierwszej ciąży nie robiłam i było dobrze, teraz też musi być dobrze
Co do tej infekcji to w sumie macie rację - koniec języka za przewodnika, zapytam w aptece. Pewnie i tak przez to pojadę szybciej do ginekologa, bo nie zostawię tak tegojatoszka lubi tę wiadomość
-
Lollis- clotrimazol możesz użyć , a masz w domu może apthin na pleśniawki dla dzieci on tez zabija grzybki czy coś tam , mi zawsze mój ginekolog mówił że jak swędzi np po basenie to apthin na paluszek i wmasować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 18:33
-
nudhar wrote:Lollis- clotrimazol możesz użyć , a masz w domu może aptin na pleśniawki dla dzieci on tez zabija grzybki czy coś tam , mi zawsze mój ginekolog mówił że jak swędzi np po basenie to aptin na paluszek i wmasować
Co do Clotrimazolu to jest sporo sprzeczności, niby nie wolno go w I trymestrze stosować... i nigdy od mojej gin go nie dostałam. Chociaż wiem, że sporo ginekologów go poleca. O tym aptinie to nie słyszałamjeszcze się zastanawiam czy iladian direct plus mogłabym wziąć...