Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kahaska- będzie dobrze &&&&&
Miedzy moim jest różnica 26 miesięcy i jest super , było cieżko na początku bo jak urodziłam to taka mała dwulatka plątała się koło nogiale teraz bawią się razem , biją się jest weseło
Agga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa synka urodziłam w wieku 17 lat , Marysię w wieku 24 , Gabrysię jak miałam 25 , to teraz jak szczęście dopisze , to przed 30 urodzę 4 szczęście
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 19:46
nudhar, Agga, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No więc u mnie ok. Pęcherzyk w macicy 1,45cm. Widać ciałko żółtkowe i zarys zarodka, ale jeszcze nie da się zmierzyć. Ciąża jakby starsza według OM 5+4 według usg 6+2. Następna wizyta za 2 tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:07
darek, Agga, lis87, Antonelka, niania.ogg, magdzia26, Szczęśliwa Mamusia, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
kahaśka wrote:No więc u mnie ok. Pęcherzyk w macicy 1,45cm. Widać ciałko żółtkowe i zarys zarodka, ale jeszcze nie da się zmierzyć. Ciąża jakby starsza według OM 5+4 według usg 6+2. Następna wizyta za 2 tygodnie.
gratulacje!madziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swego grona
Termin porodu mam na 5 kwietnia. 11 sierpnia mam pierwsze usg. Czekam z niecierpliwością
lis87, Agga, nudhar, niania.ogg, magdzia26, Szczęśliwa Mamusia, macduska, Ejda665, Magdama lubią tę wiadomość