Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Peg wrote:Cześć
mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swego grona
Termin porodu mam na 5 kwietnia. 11 sierpnia mam pierwsze usg. Czekam z niecierpliwością
darek moze jakims cudem sie jeszcze pokaza te wyniki..;*madziaaa lubi tę wiadomość
-
Peg gratulacje
!
Dziewczyny. Doczekałam się...
Beta od ostatniego badania (minęło 8 dni) przyrosła z 259,5 do 9552,71
Dziś 37 dzień cyklukoło 15 była owulacja. Będzie już coś na USG widać?
Mam ochotę skakać z radości. Wg kalkulatora przyrost 140 % w ciągu 42hWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:36
madziaaa, Agga, nudhar, kahaśka, Antonelka, Milka1991, niania.ogg, magdzia26, Szczęśliwa Mamusia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Witacie nowe zafasolkowane
Kahaśka gratulacje, super wiadomość
Darek będzie dobrze, spokojnie.
Lolis a może, to nie infekcja. Gin mi powiedział, ten co u niego byłam, że często na początku ciąży, jak śluzu jest więcej, może się wydawać, że jakaś infekcja. Poszłabym na Twoim miejscu do gin i się zapytała, zamiast na swoja tekę się leczyć.darek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nudhar wrote:darek- zawsze i tak najlepiej powtarzać betę w tym samym lab
Peg- witaj, mamy wizytę w ten sam dzień
No właśnie to jest niby to samo lab tylko w innej lokalizacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wizytę mam w piątek.
Pani doktor chciała, żebym przyszła przed urlopem potwierdzić, że na pewno zarodek jest w macicy.
Potem jadę na urlop za granicę i po urlopie (19.08) będziemy mieli zakładaną kartę ciąży
Nie powinno być później zafasolkowania bo w tym miesiącu byłam w szpitalu i mnie monitorowali. Wypisując ze stwierdzeniem niepłodności
A tu taki psikus
Agga, magdzia26, Kleopatra, Magdama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze by było, gdyby był kalendarz gdzieś z widocznymi wizytami : Sorki, jeżeli czasami pytam po 2 razy kiedy macie wizyty, ale tu się wszystko zmienia, jak w kalejdoskopie. Dochodzą nowe dziewczyny z nowymi info. i myli mi się czasami
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny