Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej poranne ptaszki
Promyczku czy już wszelkie nadzieje legły w gruzach?
Czincja czekamy na wieści, magdzia powodzonka na wizycie, Peg kciuki za piękną betę
Sunshine jak Ci nie szkoda kasy to idź, a co
Magdama nie martw się, u mnie też niby mokro ale jakto trochę szczypie i moje libido też jest bliżej 0
Canti witamy serdecznieCanti 90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Mam termin wg. Belly na 5 kwietnia 2017. 10 sierpnia idę na pierwszą wizytę do lekarza.
Ciąży nie planowałam. Jestem dwa lata po ślubie mam 26 lat i stwierdziliśmy z mężem, że podczas 2 tygodniowego wyjazdu wakacyjnego możemy zaszaleć i zobaczymy co z tego wyjdzie... no i wyszłoZrobiłam dwa testy ciążowe i potwierdziłam betą - jedną. Nie chciałam jej regularnie sprawdzać i denerwować się czy dobrze rośnie.
Jak widzę niektóre kobiety na forum biorą jakieś leki na podtrzymanie, a niektóre poroniły kilkakrotnie... Zaczynam się przez Was martwić !jatoszka, magdzia26, Agga, macduska, niania.ogg lubią tę wiadomość
Kolejna wizyta 25.10 -
nick nieaktualny
-
Witam !
ja miałam wczoraj wizyte i wszytsko jest oknastępna miałabyć 16 sierpnia ale planujemy wyjazd więc będzie 23 , ale mam zamiar wybrać się jeszcze do mojej ginekolog 11 sierpnia-może już coś bedzie widać
planujemy urlop ale wczoraj ginekolog nam odradza i nie wiem co robić -wszystko zaplanowane zaliczka zapłacona -Zakopane nie daleko ale to jednak podróż
i mam pytanie-mam wesele brata i chciałam zrobić balejaż-myslicie ze można -zapomniałam zapytać lekarza
gratuluje kolejnym fasolkom
promyczek-trzymam kciukiSzczęśliwa Mamusia, Milka1991, magdzia26, Agga, Magdama lubią tę wiadomość
-
Witam agnieszko i gratuluję
Hmm, każda z nas jest inna, po różnych przejściach itd...ja np. mam problemy z progesteronem, który jest drastycznie nisko więc muszę brać luteinę
Niektóre z nas miały problemy z utrzymaniem wcześniejszych ciąż, więc też się teraz bardziej pilnują z badaniami, lekami itd...
Ale jeżeli nigdy nie miałaś jakichś większych problemów związanych ze sprawami kobiecymi, zawsze wszystko było ok i teraz też jest, w sensie nie boli Cię brzuch, nie masz plamień i innych nieciekawych objawów to absolutnie nie powinnaś się martwićSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie o dziwo prócz senności, bolesności piersi i czasami jajników nic mi nie jest... Jakby @ mi się nie spóźniła i nie zrobiłabym tych testów to nie wiedziałabym w ogóle o ciąży...
Wyczekam do wizyty u lekarza i zobaczymy co mi powie.. mam nadzieję, że wszystko ok i po prostu mam szczęście.
Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które tak dzielnie walczą o swoje maluszkiGłowy do góry!
Peg. byłaś już u lekarza ?Widać tam coś już na tym etapie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:02
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Kolejna wizyta 25.10 -
nick nieaktualnyjatoszka Ja też muszę coś zrobić z włosami , a nie wiem co , strasznie mam zniszczone tabletki brałam do włosów , różne specyfiki i nic farbować nie zamierzam , ale też trzeba na ślubie jakoś wyglądać , nie będę siwymi włosami świecić , ja też dołączam się do grona rannych ptaszków od 6.30 na nogach , was też czasami boli podbrzusze jak na @ , mnie to już tak często nie boli , mąż mówi że za wcześnie na objawy ciążowe :p , to ja mu a skąd wiesz czasami tak jest , że od samego początku ma się omdlenia i mdłości , ja należę do tych co nie mają żadnych objawów
.