X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz lecę, ale na szczepienie z małą ;)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny wszystkim Wam gratuluję pięknych bet i pęcherzyków i przyszłych serduszek**
    i dziękuję gorąco za wsparcie*

Milka1991, darek lubią tę wiadomość

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro pójdę na betę jeszcze raz. Wizytę mam dopiero we wtorek i mnie nosi.

atdc2n0at8s9ecys.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Wyspimy się na starość.
    Magdama wizytujemy tego samego dnia.
    Kahaska myślę, ze jak pojawi sie drugie, to w ogóle zapomnimy, o czymś takim jak odpoczynek.

Magdama, kahaśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam kolejny raz na weryfikacji bety. Jak będzie wszystko ok to już nie będę więcej robiła. Wyniki pewnie około 16.

Miłego dnia wszystkim :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zafasolkowane :)

Canti 90 lubi tę wiadomość

• Magdama Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, miałam Was pytać, odczuwam pieczenie "tam" po stosunku. Nigdy tak nie miałam. Nic oprócz tego się nie dzieje, ale mam mega dyskomfort. Można coś na to poradzić? Tak ogólnie to moje libido jest na ujemnym poziomie.

Wizyta 12.08
    thgfyx8dzt3b7xyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine, moze juz serduszko pojawi sie na nastepnej wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest bardziej ukrwione w ciąży, wiec mozesz odczuwać dyskomfort. A co do libido u mnie podobnie. Pewnie tak bedzie do pierwszego serduszka. Nie umiem sie skupić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie z tego co wiem, to czesto w 1 trym. libido spadaaa.

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie lecę do pediatry z małym bo coś od paru dni pokasluje... :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej poranne ptaszki :)

Promyczku czy już wszelkie nadzieje legły w gruzach?

Czincja czekamy na wieści, magdzia powodzonka na wizycie, Peg kciuki za piękną betę :)

Sunshine jak Ci nie szkoda kasy to idź, a co ;)

Magdama nie martw się, u mnie też niby mokro ale jak <3 to trochę szczypie i moje libido też jest bliżej 0 :P

Canti witamy serdecznie ;)

Canti 90, magdzia26 lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • agnieszkaa Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Mam termin wg. Belly na 5 kwietnia 2017. 10 sierpnia idę na pierwszą wizytę do lekarza.
    Ciąży nie planowałam. Jestem dwa lata po ślubie mam 26 lat i stwierdziliśmy z mężem, że podczas 2 tygodniowego wyjazdu wakacyjnego możemy zaszaleć i zobaczymy co z tego wyjdzie... no i wyszło :) Zrobiłam dwa testy ciążowe i potwierdziłam betą - jedną. Nie chciałam jej regularnie sprawdzać i denerwować się czy dobrze rośnie.

Jak widzę niektóre kobiety na forum biorą jakieś leki na podtrzymanie, a niektóre poroniły kilkakrotnie... Zaczynam się przez Was martwić !

jatoszka, magdzia26, Agga, macduska, niania.ogg lubią tę wiadomość

f2w39n7335cuhpbo.png

Kolejna wizyta 25.10
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak u was ze szczepieniami na rota. I pneum.? Szczepicie?

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !
    ja miałam wczoraj wizyte i wszytsko jest ok :-) następna miałabyć 16 sierpnia ale planujemy wyjazd więc będzie 23 , ale mam zamiar wybrać się jeszcze do mojej ginekolog 11 sierpnia-może już coś bedzie widać :-)
    planujemy urlop ale wczoraj ginekolog nam odradza i nie wiem co robić -wszystko zaplanowane zaliczka zapłacona -Zakopane nie daleko ale to jednak podróż :-)
    i mam pytanie-mam wesele brata i chciałam zrobić balejaż-myslicie ze można -zapomniałam zapytać lekarza :-)
    gratuluje kolejnym fasolkom
    promyczek-trzymam kciuki :-)

Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, magdzia26, Agga, Magdama lubią tę wiadomość

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam agnieszko i gratuluję :)

Hmm, każda z nas jest inna, po różnych przejściach itd...ja np. mam problemy z progesteronem, który jest drastycznie nisko więc muszę brać luteinę :)
    Niektóre z nas miały problemy z utrzymaniem wcześniejszych ciąż, więc też się teraz bardziej pilnują z badaniami, lekami itd...
    Ale jeżeli nigdy nie miałaś jakichś większych problemów związanych ze sprawami kobiecymi, zawsze wszystko było ok i teraz też jest, w sensie nie boli Cię brzuch, nie masz plamień i innych nieciekawych objawów to absolutnie nie powinnaś się martwić :)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka masz taki termin jak ja :) ja biorę duphaston na podtrzymanie ciazy, ale to dlatego że mam słaby progesteron.Jeśli nie masz żadnych plamien to myślę, że nie masz co się przejmować. Ewentualnie możesz zbadać sobie dla pewności progesteron.

• agnieszkaa Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o dziwo prócz senności, bolesności piersi i czasami jajników nic mi nie jest... Jakby @ mi się nie spóźniła i nie zrobiłabym tych testów to nie wiedziałabym w ogóle o ciąży...
    Wyczekam do wizyty u lekarza i zobaczymy co mi powie.. mam nadzieję, że wszystko ok i po prostu mam szczęście.
    Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które tak dzielnie walczą o swoje maluszki :) Głowy do góry!

Peg. byłaś już u lekarza ? :) Widać tam coś już na tym etapie ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:02

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

f2w39n7335cuhpbo.png

Kolejna wizyta 25.10
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka Ja też muszę coś zrobić z włosami , a nie wiem co , strasznie mam zniszczone tabletki brałam do włosów , różne specyfiki i nic farbować nie zamierzam , ale też trzeba na ślubie jakoś wyglądać , nie będę siwymi włosami świecić , ja też dołączam się do grona rannych ptaszków od 6.30 na nogach , was też czasami boli podbrzusze jak na @ , mnie to już tak często nie boli , mąż mówi że za wcześnie na objawy ciążowe :p , to ja mu a skąd wiesz czasami tak jest , że od samego początku ma się omdlenia i mdłości , ja należę do tych co nie mają żadnych objawów :).

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaaa wrote:
    Dziewczyny a jak u was ze szczepieniami na rota. I pneum.? Szczepicie?
    My właśnie kończymy serię na pneumokoki. Taki był przykaz po pobycie małej na kardiologii i w związku z tym mamy za darmo. Rota nie szczepimy

BGRAp2.pngFBmcp2.png

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ