X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatoszka no kurczę nie wiem, poczytaj w necie i może zadzwoń do fryzjerki i zapytaj, ona powinna wiedzieć takie rzeczy(jeśli jest profesjonalistka) :)

Szczęśliwa moja koleżanka jest na zwolnieniu d 4 tygodnia bo tak źle się czuła...teraz jest już w 14 tygodniu i dalej umiera :/

Darek poradziłaś sobie z suwakiem? czy jakoś lepiej Cię poinstruować ? ;)

Dziewczyny jeśli nie czytałyście wcześniej to pisałyśmy o tym żeby wpisywać przy suwaczku termin wizyty, żebyśmy miały stały obraz sytuacji i mogły kibicować ;)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agnieszko :)

agnieszkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co sądzicie o podróżowaniu samolotem w I trymestrze?
    Bo opinie są tak podzielone, że już sama nie wiem co myśleć a 15 sierpnia mam lecieć do Polski :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 Niestety i tak bywa , mojej siostry koleżanka to całą ciążę musiała , leżeć jedynie siku mogła pójść .

Ja kochane dopiero suwaczek wstawię po prenetalnych badaniach , kusi mnie aby od razu wstawić jak gin potwierdzi ciążę ;) .

Milka1991 lubi tę wiadomość

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti 90 wrote:
    dziewczyny a co sądzicie o podróżowaniu samolotem w I trymestrze?
    Bo opinie są tak podzielone, że już sama nie wiem co myśleć a 15 sierpnia mam lecieć do Polski :/
    samolotem na pewno bym się nie zdecydowała lecieć-gdzies czytałam ze nie jest wskazane :-(

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • Magdama Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 ty już jutro wizytujesz! Będziemy kibicować :)

Wizyta 12.08
    thgfyx8dzt3b7xyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    samolotem na pewno bym się nie zdecydowała lecieć-gdzies czytałam ze nie jest wskazane :-(

ja też ale widziałam też opinie lekarzy którzy uważają, że I i II trymestr jest ok tylko w III lepiej odpuścić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:24

jatoszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 O kochana Ty też jutro się wizytujesz o której , bo ja też jutro mam wizytę :) obie się wizytujemy ale fajnie się złożyło , ja dopiero na 17.30 mam , a wiadomo o której wejdę tego to nikt nie przewidzi , u mnie według numerków się wchodzi , a wiadomo jak jest na wizytach jedna dłuższa druga krótsza ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja bedac na wakacjach i nie wiedzac jeszcze o ciazy rozjasnialam wlosy . tzn tak we wtorek rozjasnialam plus farbowalam a w piatek mialam kolejna wizyte gdzie mialam rozjasniane same pasemka i nakladana kolejna farbe a w sobote w dniu spodziewanej miesiaczki dowiedzialam sie o ciazy wiec tez troche spanikowalam poczytalam w internecie no i jak to w internecie rozne opinie ale ostatecznie najwiecej opinii bylo ze mozna ale trzeba uwazac na amoniak i ze bardziej odczuwa sie zapach chemii . Ale radze zapytac samej fryzjerki bo internet internetem ;) Dla mnie juz bylo za pozno zeby pytac .

Druga sprawa samolot nie wiedzac o ciazy lecialam na wakacje , juz swiadoma ciazy musialam tez z nich wrocic ;) oczywiscie uruchomilam internet a opini tyle co ludzi . Troche wystraszylam sie jak wyczytalam zeby nie latac w pierwszym trymestrze ( zwlaszcza ze lecielismy dwoma samolotami w jedna strone jeden lot 1,5h drugi 2h ) wiec poszlismy do lekarza zapytac i pani ginekolog powiedziala ze moge spokojnie leciec dopiero w ostatnim trymestrze nie mozna latac . Wsiadajac do samolotu mimo wszystko balam sie ale ostatecznie po lotach nich sie nie zmienilo w moim przypadku

jatoszka, Canti 90 lubią tę wiadomość

• angelika1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaska my też mieliśmy pneumo za darmo

gannrjjgludxthfp.png[img][/img]tjkgv4f.pngwp12us3.png
  • nudhar Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z was dziś ranne ptaszki przy was to ja śpioch jestem hehe

Witam nowe mamusia , super jest nas coraz więcej :-)
    Moje libido tez spadło ale podobno to normalne wzrośnie w drugim trymestrze i będziemy za chłopami gonić :)
    Co do szczepień ja moje dzieciaki szczepiłam na rota i pneumokoki .

Jatoszka- super ze wszystko oki , a skoro tak to nie wiem czemu gin odradza Ci wyjazd
    Szczęśliwa - w ciąży mają nam się włosy poprawić :-) ja teraz tez mam okropne , wesele za trzy tygodnie i sama nie wiem co mam z nimi zrobić :-/, ja objawy przy mojej córce miałam już przed terminem @ mdłości i ból brzucha , a teraz nic

Kto dziś wizytuje ? Trzymam &&&&&&&&

Ja sobie siedzę na balkonie i pije kawkę kto się dołącza :-)

Szczęśliwa Mamusia, Agga, Milka1991 lubią tę wiadomość

Wizyta 11.08 :-)
    28whskjo4k9q40dz.png
    26.08.2009- córusia
    05.10.2011- synuś
  • nudhar Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zaraz podnieś dupeczkę ruszyć do sklepu i zrobić dziecią zupę , mam lenia wiec coś szybkiego i łatwego :-)
    A wy co dziś gotujecie ?

28whskjo4k9q40dz.png
    26.08.2009- córusia
    05.10.2011- synuś
  • Agga Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

co za noc... non stop wstawalam, moja mala juz buszuje od rana, a mamusia postanowila troche podrzemac ;)

widze, ze nie tylko ja po ciezkiej nocy :)

Czincja czekam na wiesci z wizyty bo juz pewnie po jestes ;)
    Canti 90 witaj! i gratuluje
    magdzia26 tzrymam kciuki za wizyte!
    promyczek 39 kiedy idziesz do gina? trzymam kciuki za blad w lab!
    sunshine mnie tez nosi jak nie wiem co:P mysle czy nie zdecydowac sie jeszcze dzis na wizyte, ale z drugiej strony boje sie ze nic nie zobacze znowu ;(
    Peg trzymam kciuki za bete!
    agnieszkaa witaj, gratuluje:) moja imeinniczko mamy ten sam dzien porodu wg belly ;)

jatoszka gratuluje, ze wszystko wporzadku :) a daleko macie do zakopanego?
    nudhar wezme przyklad i ide zrobic inke i sru na balkon! piekna pogoda dzisiaj!

nudhar, agnieszkaa lubią tę wiadomość

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudhar wrote:
    Ale z was dziś ranne ptaszki przy was to ja śpioch jestem hehe

Witam nowe mamusia , super jest nas coraz więcej :-)
    Moje libido tez spadło ale podobno to normalne wzrośnie w drugim trymestrze i będziemy za chłopami gonić :)
    Co do szczepień ja moje dzieciaki szczepiłam na rota i pneumokoki .

Jatoszka- super ze wszystko oki , a skoro tak to nie wiem czemu gin odradza Ci wyjazd
    Szczęśliwa - w ciąży mają nam się włosy poprawić :-) ja teraz tez mam okropne , wesele za trzy tygodnie i sama nie wiem co mam z nimi zrobić :-/, ja objawy przy mojej córce miałam już przed terminem @ mdłości i ból brzucha , a teraz nic

Kto dziś wizytuje ? Trzymam &&&&&&&&

Ja sobie siedzę na balkonie i pije kawkę kto się dołącza :-)
    długo wlaczyłam o tą ciąże mam za soba poronienie i wiek 36 lat-myslę ze z tego względu odradza :-) ale lezeć nie kazał a urlop daję więcej okazji do leżenia-tyle ze dojechaż trzeba :-) ale do niego też mam 50 km i jeździc nie zabronił :-)
    słyszeliście o tej promocji kolportera i juraparku w bałtowie ? ja już kupiłam i bilety drukuje :-)
    do zakopca mamy jakieś 4 h jazdy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:53

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • nudhar Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agga- rób tą inkę i wbijaj na balkon :-) , ja jeszcze chwilkę i muszę uciekać robić obiad i pranie

28whskjo4k9q40dz.png
    26.08.2009- córusia
    05.10.2011- synuś
  • Agga Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudhar ja nz obiadek gotuje rosolek, mam zamiar zrobic ogorki kiszone na zime

[*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • nudhar Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agga- o to pracowity dzień Ci się szykuje , ja zawsze ogóreczki kradnę babci :-)

28whskjo4k9q40dz.png
    26.08.2009- córusia
    05.10.2011- synuś
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro się wizytję o 9.00 rano i gdzieś tam mam małą nadzieję, że będzie chociaż echo zarodeczka ;)

U Was dziewczyny też się szykują takie upały na dzisiaj? u mnie ma być 30 st a jutro 33 st, nie wiem jak sobie poradzę, będę siedziała cały dzień przy włączonym wiatraku ;)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte u gina mam dzisiaj kolo południa.A wszystkie bety robiłam w tym samym labolatorium,mysle ze jutro po becie powinno sie cos wyjasnić:(

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Agga Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    długo wlaczyłam o tą ciąże mam za soba poronienie i wiek 36 lat-myslę ze z tego względu odradza :-) ale lezeć nie kazał a urlop daję więcej okazji do leżenia-tyle ze dojechaż trzeba :-) ale do niego też mam 50 km i jeździc nie zabronił :-)
    słyszeliście o tej promocji kolportera i juraparku w bałtowie ? ja już kupiłam i bilety drukuje :-)
    do zakopca mamy jakieś 4 h jazdy :-)

nie slyszalam o co chodzi? :)

jatoszka lubi tę wiadomość

[*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ