Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jatoszka no kurczę nie wiem, poczytaj w necie i może zadzwoń do fryzjerki i zapytaj, ona powinna wiedzieć takie rzeczy(jeśli jest profesjonalistka)
Szczęśliwa moja koleżanka jest na zwolnieniu d 4 tygodnia bo tak źle się czuła...teraz jest już w 14 tygodniu i dalej umiera
Darek poradziłaś sobie z suwakiem? czy jakoś lepiej Cię poinstruować ?
Dziewczyny jeśli nie czytałyście wcześniej to pisałyśmy o tym żeby wpisywać przy suwaczku termin wizyty, żebyśmy miały stały obraz sytuacji i mogły kibicować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka1991 Niestety i tak bywa , mojej siostry koleżanka to całą ciążę musiała , leżeć jedynie siku mogła pójść .
Ja kochane dopiero suwaczek wstawię po prenetalnych badaniach , kusi mnie aby od razu wstawić jak gin potwierdzi ciążę.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Canti 90 wrote:dziewczyny a co sądzicie o podróżowaniu samolotem w I trymestrze?
Bo opinie są tak podzielone, że już sama nie wiem co myśleć a 15 sierpnia mam lecieć do Polski -
nick nieaktualnyjatoszka wrote:samolotem na pewno bym się nie zdecydowała lecieć-gdzies czytałam ze nie jest wskazane
ja też ale widziałam też opinie lekarzy którzy uważają, że I i II trymestr jest ok tylko w III lepiej odpuścićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:24
jatoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 O kochana Ty też jutro się wizytujesz o której , bo ja też jutro mam wizytę
obie się wizytujemy ale fajnie się złożyło , ja dopiero na 17.30 mam , a wiadomo o której wejdę tego to nikt nie przewidzi , u mnie według numerków się wchodzi , a wiadomo jak jest na wizytach jedna dłuższa druga krótsza
.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja bedac na wakacjach i nie wiedzac jeszcze o ciazy rozjasnialam wlosy . tzn tak we wtorek rozjasnialam plus farbowalam a w piatek mialam kolejna wizyte gdzie mialam rozjasniane same pasemka i nakladana kolejna farbe a w sobote w dniu spodziewanej miesiaczki dowiedzialam sie o ciazy wiec tez troche spanikowalam poczytalam w internecie no i jak to w internecie rozne opinie ale ostatecznie najwiecej opinii bylo ze mozna ale trzeba uwazac na amoniak i ze bardziej odczuwa sie zapach chemii . Ale radze zapytac samej fryzjerki bo internet internetem
Dla mnie juz bylo za pozno zeby pytac .
Druga sprawa samolot nie wiedzac o ciazy lecialam na wakacje , juz swiadoma ciazy musialam tez z nich wrocicoczywiscie uruchomilam internet a opini tyle co ludzi . Troche wystraszylam sie jak wyczytalam zeby nie latac w pierwszym trymestrze ( zwlaszcza ze lecielismy dwoma samolotami w jedna strone jeden lot 1,5h drugi 2h ) wiec poszlismy do lekarza zapytac i pani ginekolog powiedziala ze moge spokojnie leciec dopiero w ostatnim trymestrze nie mozna latac . Wsiadajac do samolotu mimo wszystko balam sie ale ostatecznie po lotach nich sie nie zmienilo w moim przypadku
jatoszka, Canti 90 lubią tę wiadomość
-
Ale z was dziś ranne ptaszki przy was to ja śpioch jestem hehe
Witam nowe mamusia , super jest nas coraz więcej
Moje libido tez spadło ale podobno to normalne wzrośnie w drugim trymestrze i będziemy za chłopami gonić
Co do szczepień ja moje dzieciaki szczepiłam na rota i pneumokoki .
Jatoszka- super ze wszystko oki , a skoro tak to nie wiem czemu gin odradza Ci wyjazd
Szczęśliwa - w ciąży mają nam się włosy poprawićja teraz tez mam okropne , wesele za trzy tygodnie i sama nie wiem co mam z nimi zrobić
, ja objawy przy mojej córce miałam już przed terminem @ mdłości i ból brzucha , a teraz nic
Kto dziś wizytuje ? Trzymam &&&&&&&&
Ja sobie siedzę na balkonie i pije kawkę kto się dołącza
Szczęśliwa Mamusia, Agga, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
co za noc... non stop wstawalam, moja mala juz buszuje od rana, a mamusia postanowila troche podrzemac
widze, ze nie tylko ja po ciezkiej nocy
Czincja czekam na wiesci z wizyty bo juz pewnie po jestes
Canti 90 witaj! i gratuluje
magdzia26 tzrymam kciuki za wizyte!
promyczek 39 kiedy idziesz do gina? trzymam kciuki za blad w lab!
sunshine mnie tez nosi jak nie wiem co:P mysle czy nie zdecydowac sie jeszcze dzis na wizyte, ale z drugiej strony boje sie ze nic nie zobacze znowu ;(
Peg trzymam kciuki za bete!
agnieszkaa witaj, gratuluje:) moja imeinniczko mamy ten sam dzien porodu wg belly
jatoszka gratuluje, ze wszystko wporzadkua daleko macie do zakopanego?
nudhar wezme przyklad i ide zrobic inke i sru na balkon! piekna pogoda dzisiaj!
nudhar, agnieszkaa lubią tę wiadomość
-
nudhar wrote:Ale z was dziś ranne ptaszki przy was to ja śpioch jestem hehe
Witam nowe mamusia , super jest nas coraz więcej
Moje libido tez spadło ale podobno to normalne wzrośnie w drugim trymestrze i będziemy za chłopami gonić
Co do szczepień ja moje dzieciaki szczepiłam na rota i pneumokoki .
Jatoszka- super ze wszystko oki , a skoro tak to nie wiem czemu gin odradza Ci wyjazd
Szczęśliwa - w ciąży mają nam się włosy poprawićja teraz tez mam okropne , wesele za trzy tygodnie i sama nie wiem co mam z nimi zrobić
, ja objawy przy mojej córce miałam już przed terminem @ mdłości i ból brzucha , a teraz nic
Kto dziś wizytuje ? Trzymam &&&&&&&&
Ja sobie siedzę na balkonie i pije kawkę kto się dołączaale lezeć nie kazał a urlop daję więcej okazji do leżenia-tyle ze dojechaż trzeba
ale do niego też mam 50 km i jeździc nie zabronił
słyszeliście o tej promocji kolportera i juraparku w bałtowie ? ja już kupiłam i bilety drukuje
do zakopca mamy jakieś 4 h jazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:53
-
Jutro się wizytję o 9.00 rano i gdzieś tam mam małą nadzieję, że będzie chociaż echo zarodeczka
U Was dziewczyny też się szykują takie upały na dzisiaj? u mnie ma być 30 st a jutro 33 st, nie wiem jak sobie poradzę, będę siedziała cały dzień przy włączonym wiatrakuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
jatoszka wrote:długo wlaczyłam o tą ciąże mam za soba poronienie i wiek 36 lat-myslę ze z tego względu odradza
ale lezeć nie kazał a urlop daję więcej okazji do leżenia-tyle ze dojechaż trzeba
ale do niego też mam 50 km i jeździc nie zabronił
słyszeliście o tej promocji kolportera i juraparku w bałtowie ? ja już kupiłam i bilety drukuje
do zakopca mamy jakieś 4 h jazdy
nie slyszalam o co chodzi?jatoszka lubi tę wiadomość