Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Wizyte u gina mam dzisiaj kolo południa.A wszystkie bety robiłam w tym samym labolatorium,mysle ze jutro po becie powinno sie cos wyjasnić
trzymam kciuki i koniecznie daj znac co dzisiaj u gina! ;** -
Agga wrote:nie slyszalam o co chodzi?
koszt 70 zł a płacisz tyle co za 3 cole
http://www.promocje.jurapark.pl/Agga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 Ale Ci zazdroszczę
Ty kochana na 9 , a ja muszę tyle czekać do 17.30 , wezmę sobie jasiek pod pupę , aby od siedzenia pod gabinetem , mnie nie bolała
.
Ja ciężko znoszę upały , mam zawroty , głowa mi pęka , i jestem senna i rozdrażniona , nie cierpię upałów u nas zapowiadają na jutro 32 stopnie , ugotuję się normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 10:29
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJatoszka co do promocji to ciekawa jestem czy ten kupon na samo wejscie do juraparku gdzie dinozaury czy tez mozna wykorzystac na np. oceanarium , karuzele, rollercoaster czy to kino 5 D chyba, bo w sumie same dinozaury na pewno nie kosztuja 70 zl
ja osobiscie nie mam jak skorzystac, ale ogolnie w polsce mam jakies 15 km do tego juraparku i moge szczerze polecic
sama przy okazji musze tam zwiedzic jeszcze to oceanarium :p
-
Madziaa ja szczepilam na rota i pneumo, w przyszłym miesiącu zaczynamy serie na meningokoki typu b, bo problem teraz jest z tą szczepionka bexero, nigdzie kupić nie można, a jak Helenka skończy roczek to jeszcze na meningokoki c a y zaszczepimy i na ospę też jakoś w tym czasie mniej więcej
Ja miałam zaplanowany lot na pierwszy trymestr poprzedniej ciąży, ale się bałam i zrezygnowałam, wolalam pojechać busem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 10:52
angelika1984 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Canti 90 wrote:ja też ale widziałam też opinie lekarzy którzy uważają, że I i II trymestr jest ok tylko w III lepiej odpuścić
Rita1371 lubi tę wiadomość
-
Milka-trzymam &&&& żebyś usłyszała serduszko , ja mnie więcej też będę szła w 6tc2d
promyczek - czekamy na wieści trzeba myśleć pozytywnie
u mnie też upał się zapowiada , pokój w którym spędzam wiecej czasu mam na zachód , wiec upał dopadnie mnie od 15tejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 11:03
-
Rita1371 wrote:Jatoszka co do promocji to ciekawa jestem czy ten kupon na samo wejscie do juraparku gdzie dinozaury czy tez mozna wykorzystac na np. oceanarium , karuzele, rollercoaster czy to kino 5 D chyba, bo w sumie same dinozaury na pewno nie kosztuja 70 zl
ja osobiscie nie mam jak skorzystac, ale ogolnie w polsce mam jakies 15 km do tego juraparku i moge szczerze polecic
sama przy okazji musze tam zwiedzic jeszcze to oceanarium :p
a wazny jest w 3 parkach-w solcu kujawskim tezWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 11:07
Rita1371 lubi tę wiadomość
-
Ejda665 wrote:Dziewczyny, przepraszam, nie chcę niekogo urazić broń Boże tym postem, ale po co tak wcześnie gnacie na te usg ? Ja byłam u lekarza tylko zgłosić ciążę, to było na początku piątego tc i jedynie zlecił mi badanie , które mam zrobić do 8 tc i tyle. USG będę robić dopiero koło 8-9 tc, kiedy już będzie widać (mam nadzieję) serduszko i zero stresów czemu jeszcze nie widać itd... to samo z betą - zrobiłam jedną , wyszła pozytywnie, potem drugą żeby sprawdzić przyrost i tyle. Uważam na siebie, obserwuje, wiadomo, jakbym plamiła, to zaraz bym gnała na ip ale tak, to czekam sobie grzecznie do następnej wizyty.
Jeszcze raz zaznaczę, że nie mam zamiaru Was atakować, po prostu nie zastanawiam, po co Wam te nerwy ?
a ja nie wyobrażam sobie być u ginekologa i nie zrobić USG, przecież sprzęt jest na miejscu, wiec skoro już wzięłam dzień wolny w pracy żeby się dostać do lekarza, skoro i tak za wizytę muszę zapłacić bez względu na to czy zrobi mi USG czy nie, to czemu nie zrobić? A może właśnie serduszko już będzie i to mnie uspokoi a tak... kolejne 2 tygodnie w stresie. Poza tym pomimo, ze nie widać serduszka, czy nawet zarodka, to widać pęcherzyk i to czy jest umiejscowiony tam gdzie powinien a to uspokajatak jak dziewczyny pisały, głównie idzie się na wizytę, a USG jest przy okazji..
Mimi1990 - ja dokładnie tak samo.. żadnych objawów poza wrażliwymi piersiami i czasami lekkim ćmieniem w podbrzuszu.. Jestem oczywiście senna i zmęczona ale nic poza tym. Zaczyna mnie to martwić i wspomnę o tym lekarzowi, za tydzień mam wizytę. Ani węch nie jest wyczulony, ani żadne mdłości, ani nastroje, ani sutki nie swędzą.. Po prostu zatrzymała mi się miesiączkaCo do smarowania, na razie chcę skończyć to co mam w domu czyli zwykły balsam z garniera (jest super) i poprawiam oliwką
Strasznie pędzicie do przoduCzłowiek pół dnia w pracy, później stara się ogarnąć jakiś obiad, odpoczynek i ledwo Was można nadrobić
Jak w ogóle u Was wygląda sytuacja zawodowa? Będziecie chciały pracować w ciąży czy idziecie na zwolnienie? Podczytuję, kiedy informowałyście rodzinę o ciąży i właśnie myślę, że u mnie się wiele wyjaśni po pierwszej wizycie i po tym kiedy pójdę na zwolnienie, mieszkamy z teściami wiec zauważą, ze do pracy nie chodzę
Wcześniej chyba nie chcę ryzykować.. chociaż czasami aż kusi np. w imieniny teściowa mi życzyła wnuczka dla siebie a teraz jej córka urodziła i mówiła, ze teraz nasza kolej
U mnie w domu może już coś podejrzewają, bo nie piłam alkoholu i wcześnie poszłam spać i każdy pytał czy w ciąży jestem a kłamać nie umiem, więc tylko głupio się śmiałam ;] Może ktoś powie, że to przesada robić z tego taką tajemnicę, ale dopóki nie usłyszę serduszka to sama w tą moją ciążę nie uwierzę..
Promyczku - pisałaś, że przyrost Twojej bety jest minimalny, czy coś się wyjaśniło?
Ja mam dzisiaj wolne w pracy ale z przyzwyczajenia i tak wstałam o 6, nastawiłam rosołem, poszłam poobrywać koper w ogródku, wyplewiłam nooo! a teraz siesta!Nadrabiam Was i popijam smoothie jagodowo-malinowo-bananowe
Najbliższa wizyta 15.03
-
rożowy kordonek-ale nariobiłaś mi smaka tym smoothi
ja też mam minimalne objawy , a dziś lekko mnie muli
kahaśka- na ja chyba nałożę farbę na końcówki przed weselem , też słyszałam że farba że szkodzi -
Witajcie
ale to dużo dziś napisaliście
Mnie od wieczora tak cmi na dole, dzisiaj to samo takie cmienie. Nie jest to bolesne ale czuje, mam nadzieje ze to nic złego
Witam nowe wisienki na forumja dalej leżę w domu, syropek i szalik wokół szyji
dzisiaj czuje sie już dużo lepiej, wiec przeziębienie odpuszcza
-
Cześć dziewczyny
mogę się dołączyć? Kalkulator termin mi wyliczył na 10.04. Dziś 5t3d
Czasem mnie mdli cały dzień, czasem nie. Mdli jak się robię głodna a nic mi nie smakuje i już nie wiem co mam jeść. Na pieczywo nie mogę patrzeć więc kanapki w pracy odpadają.
Martwią mnie takie skurcze, bóle jak na @. Ja zrobiłam 4 testy i betę i dopiero uwierzyłam w tą ciążęWizytę mam za tydzień, liczę na serduszko już. Tylko te bóle ;/ czy was też tak boli?
Rita1371, Szczęśliwa Mamusia, Agga, Magdama, nutella_ lubią tę wiadomość
Filipek - 09.03.17