X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzień dobry bardzo?!

Witam mowy narybek.

Sunshin ile razy już robiłaś betę? Ja trzy i ani razu więcej. Ten stres jest okropny.

3 razy...ale widzę ze wiekszosc z dziewczyn w tym tygodniu byla na Usg. Ja nie bo mój lekarz ma urlop. Ja tez wyjechałam i wracam do Gdyni dopiero w poniedziałek. Ostatnia betę robiłam w piatek.

atdc2n0at8s9ecys.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gakin gratulacje :) my juz sie chyba spotkalysmy na watku dla staraczek na Ovu Friends? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin Mnie to od czasu do czasu boli podbrzusze jak na @ , wcześniej to przez dwa tygodnie mnie też bolało już na prawdę myślałam że @ dostanę , jak rzeczywiście Cię to martwi to do gina przedzwoń :-) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 12:25

• Sarita Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny własne czekam za wizyta taki mam stres mam nadzieje że wszystko jest dobrze dam znać jak wyjdę

• lis87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rownież czekam na lekarza, za bardzo mnie bolało i cmilo i sie wystraszyłam. Zadzwoniłam do takiej dyżurnej ginekolog, do której chodzę w "nagłych przypadkach" i czekam niedługo mnie przyjmie, mamy zrobić usg i sprawdzić czy nic złego sie nie dzieje skoro tak boli....jestem tak przerażona, ze ledwo siedzę :(

atdc2n0anx2cx72s.png
  • Sarita Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam mieć wizytę dopiero we wtorek Ale bardzo się boję bo czasami mam takie bole jak na @ 4 lata temu poronilam w 9 tyg:(

• Agga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis, sarita trzymam kciuki!

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • Gakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rita1371 wrote:
    Hej Gakin gratulacje :) my juz sie chyba spotkalysmy na watku dla staraczek na Ovu Friends? :D
    Rzeczywiście :D
    ja ginekologa muszę zmienić bo się okazało, że kobieta do której chodziłam nie prowadzi ciąży i się tym nie zajmuje. Poza tym nie ma tam fajnego sprzętu tylko starocie :D
    Mam wizytę u bardzo polecanej kobitki 28 sierpni, może to ona zostanie prowadzącą. Albo ma urlop albo jest tak oblegana :D a teraz idę tak poprostu żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.

Filipek - 09.03.17 :)
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już tez po jednym poronieniu, dlatego siedzę teraz jak na szpilkach. Jeszcze jedna baba sie wcisnęła twierdząc, ze była opłacić badanie i przepadła jej kolejka. Już nie będę taka niemiła, ale jakbym mogła zabiłabym ja wzrokiem.

atdc2n0anx2cx72s.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, ze chociaż pęcherzyk będzie widać? Czy jeszcze za wcześnie

atdc2n0anx2cx72s.png
  • Gakin Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajcie znać co wam powiedzą o tych bólach. Trzymam kciuki żeby było dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin ja w dniu spodziewanej miesiaczki mialam bole jak na @ tylko z przerwami od tego dnia caly czas brzuch mnie bolal dolem i to dosc mocno i po lewej stronie klucia jajnika , bylam juz w sumie u 2 lekarzy sprawdzali czy czasem infekcji nie mam w krwi i moczu ale wszystko w jak najlepszym porzadku wiec powiedzieli ze to normalne... a i teraz trzeci dzien juz mniej bolow mam :) czasami sie juz tylko pojawiaja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 Dobrze rozumiem Twój strach , ja też straciłam maleństwo ale juz pogodzilam sie z tym , już po pierwszej @ po zabiegu zaszłam w kolejną ciążę :-D , widzę że jesteś z rocznika 87 ja tak samo :-D :-D :-D .

• Gakin Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi się właśnie zdawało że w okolicach @ mogą się te bóle pojawiać a że moje mega nieregulrne to i boli często ;p. Mnie nie boli non stop. Najczęściej wieczorem pojawia się jeden mocny skurcz na kilka sekund i potem odpuszcza. Boli mocno ale mnie co miesiąc bardzo bolało, zdarzyło mi się z bólu zemdleć.

• lis87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest kropuś na miejscu :) u mamy gdzie powinien,ciąża wydajecie być młodsza o 2 dni ale to z racji późniejszej owulacji, sprzęt
    Wyznaczył mi jaciit wcześniej :) także super jestem szczęśliwa już
    Żadnej bety nie robię. Wskazania to relaks i nie czytać internetu :)

Szczęśliwa Mamusia, Rita1371, Magdama, kahaśka, Agga lubią tę wiadomość

atdc2n0anx2cx72s.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha co do bólu, to ona nie widzi nic tam niepokojącego, jajniki ok, żadnej wydzieliny brązowej, mówi ze wszystko jak na razie jest prawidłowo sieć sie nie martwić. Może mały sie mości i sobie miejscówkę robi na kolejne miesiące ;)

atdc2n0anx2cx72s.png
  • Gakin Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Bardzo się cieszę :) to teraz czekać na następną wizytę i serduszko :)
    dziewczyny ja zwariuję - jestem głodna, mdli mnie i aż mi się słabo robi a nic mi nie smakuje sam widok jedzenia to mdłości jeszcze gorsze. Jak tu się dobrze odżywiać jak mam wstręt do jedzenia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin Ja to ciągle jestem głodna , a jogurty owoce , platki na mleku co kolwiek musisz kochana coś jeść, co było to już zjadłam i nadal chce mi się jeść , na obiad nie mam pomysłu spagetti bym zrobiła , ale mięsa nie mam mielonego , a nie chcę mi się iść w to słońce , kuriera jeszcze nie było mam dziś lenia .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:51

• nudhar Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lis- niech to przeziębienie ucieka super wieści !!
    Gakin- witaj , na mdłości spróbuj imbir i posiłki co 3 godziny
    Sarita- spokojnie trzymam &&& za wizytę
    Szczęśliwa- ja nie mam narazie mdłości , a tez jem i jem coś bym zjadła , a nie wiem co :-/

Ja zupkę zrobiłam , wzięłam młodego do fryzjera , pranie powieszone , potem jeszcze drugie danie ale teraz błogo leżę i nic nie robię :-)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Wizyta 11.08 :-)
    28whskjo4k9q40dz.png
    26.08.2009- córusia
    05.10.2011- synuś
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też bym tylko jadła co 2-3 godziny jestem głodna, na szczęście bardzo małe porcje we mnie wchodzą ;D

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ