Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Dzień dobry bardzo?!
Witam mowy narybek.
Sunshin ile razy już robiłaś betę? Ja trzy i ani razu więcej. Ten stres jest okropny.
3 razy...ale widzę ze wiekszosc z dziewczyn w tym tygodniu byla na Usg. Ja nie bo mój lekarz ma urlop. Ja tez wyjechałam i wracam do Gdyni dopiero w poniedziałek. Ostatnia betę robiłam w piatek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGakin Mnie to od czasu do czasu boli podbrzusze jak na @ , wcześniej to przez dwa tygodnie mnie też bolało już na prawdę myślałam że @ dostanę , jak rzeczywiście Cię to martwi to do gina przedzwoń
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 12:25
-
Ja rownież czekam na lekarza, za bardzo mnie bolało i cmilo i sie wystraszyłam. Zadzwoniłam do takiej dyżurnej ginekolog, do której chodzę w "nagłych przypadkach" i czekam niedługo mnie przyjmie, mamy zrobić usg i sprawdzić czy nic złego sie nie dzieje skoro tak boli....jestem tak przerażona, ze ledwo siedzę
-
Rita1371 wrote:Hej Gakin gratulacje
my juz sie chyba spotkalysmy na watku dla staraczek na Ovu Friends?
ja ginekologa muszę zmienić bo się okazało, że kobieta do której chodziłam nie prowadzi ciąży i się tym nie zajmuje. Poza tym nie ma tam fajnego sprzętu tylko starocie
Mam wizytę u bardzo polecanej kobitki 28 sierpni, może to ona zostanie prowadzącą. Albo ma urlop albo jest tak obleganaa teraz idę tak poprostu żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.
Filipek - 09.03.17 -
nick nieaktualnyGakin ja w dniu spodziewanej miesiaczki mialam bole jak na @ tylko z przerwami od tego dnia caly czas brzuch mnie bolal dolem i to dosc mocno i po lewej stronie klucia jajnika , bylam juz w sumie u 2 lekarzy sprawdzali czy czasem infekcji nie mam w krwi i moczu ale wszystko w jak najlepszym porzadku wiec powiedzieli ze to normalne... a i teraz trzeci dzien juz mniej bolow mam
czasami sie juz tylko pojawiaja
-
nick nieaktualny
-
tak mi się właśnie zdawało że w okolicach @ mogą się te bóle pojawiać a że moje mega nieregulrne to i boli często ;p. Mnie nie boli non stop. Najczęściej wieczorem pojawia się jeden mocny skurcz na kilka sekund i potem odpuszcza. Boli mocno ale mnie co miesiąc bardzo bolało, zdarzyło mi się z bólu zemdleć.Filipek - 09.03.17
-
Jest kropuś na miejscu
u mamy gdzie powinien,ciąża wydajecie być młodsza o 2 dni ale to z racji późniejszej owulacji, sprzęt
Wyznaczył mi jaciit wcześniejtakże super jestem szczęśliwa już
Żadnej bety nie robię. Wskazania to relaks i nie czytać internetuSzczęśliwa Mamusia, Rita1371, Magdama, kahaśka, Agga lubią tę wiadomość
-
Super! Bardzo się cieszę
to teraz czekać na następną wizytę i serduszko
dziewczyny ja zwariuję - jestem głodna, mdli mnie i aż mi się słabo robi a nic mi nie smakuje sam widok jedzenia to mdłości jeszcze gorsze. Jak tu się dobrze odżywiać jak mam wstręt do jedzeniaFilipek - 09.03.17 -
nick nieaktualnyGakin Ja to ciągle jestem głodna , a jogurty owoce , platki na mleku co kolwiek musisz kochana coś jeść, co było to już zjadłam i nadal chce mi się jeść , na obiad nie mam pomysłu spagetti bym zrobiła , ale mięsa nie mam mielonego , a nie chcę mi się iść w to słońce , kuriera jeszcze nie było mam dziś lenia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:51
-
Lis- niech to przeziębienie ucieka super wieści !!
Gakin- witaj , na mdłości spróbuj imbir i posiłki co 3 godziny
Sarita- spokojnie trzymam &&& za wizytę
Szczęśliwa- ja nie mam narazie mdłości , a tez jem i jem coś bym zjadła , a nie wiem co
Ja zupkę zrobiłam , wzięłam młodego do fryzjera , pranie powieszone , potem jeszcze drugie danie ale teraz błogo leżę i nic nie robięSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość