Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja już po wizycie zrobił mi usg powiedział że coś widać ale na dopiero 4mm mam iść dziś na bete jeśli wzrosło od pierwszego a miałam 15mlU to założy kartę ciazy i zrobi usg tak się boję aż mi się płakać chce
Szczęśliwa Mamusia, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Sarita wrote:Dziewczyny ja już po wizycie zrobił mi usg powiedział że coś widać ale na dopiero 4mm mam iść dziś na bete jeśli wzrosło od pierwszego a miałam 15mlU to założy kartę ciazy i zrobi usg tak się boję aż mi się płakać chce
Szczęśliwa Mamusia, lis87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarita Ale masz super gina też takiego chciałabym mieć
, u mnie tak jest że dopiero po badaniach krew , mocz , glukoza zakładają kartę ciąży a kiedy to będzie , jutro wizyta potem pewnie na badania trzeba znów lecieć , i znowu wizyta a USG pewnie dopiero za dwa tygodnie . Podobno po każdej wizycie dr robi USG no nic zobaczymy jak to będzie
.
-
mi ginegolog też zakładał kartę dopiero po pierwszych badaniach, teraz chodzę do innego wiec mam nadzieje że kartę założymy jak serduszko usłyszę
Agga- ja niestety nie pomogę ja z okolic Krakowa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 15:19
Szczęśliwa Mamusia, Agga lubią tę wiadomość
-
Sarita spokojnie u mnie pęcherzyk tez jeszcze maluch
ważne, ze jest i jest na miejscu
może pózniej miałaś owulacje, nic sie nie martw.
Co do karty ciąży to serio szybko, moja mówi ze dopiero jak serduszko usłyszymy wtedy będzie zakładana karta, na razie czekamySzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Sarita spokojnie u mnie pęcherzyk tez jeszcze maluch
ważne, ze jest i jest na miejscu
może pózniej miałaś owulacje, nic sie nie martw.
Co do karty ciąży to serio szybko, moja mówi ze dopiero jak serduszko usłyszymy wtedy będzie zakładana karta, na razie czekamy -
pozazdroscilam Wam pecherzykow, tej spokojnosci i zapisalam sie na samo usg do obcego lekarza na jutro
co tam urodziny tesciowejwzielam ostatni wolny termin dla swojego swietego spokoju
wymkne sie na chwilke to sie nic nie stanie prawda dziewczyny?
...a jak wszystko bedzie dobrze to mojego gina odwiedze troszke pozniej