Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, postanowiłam nieśmiało do Was dołączyć, mogę? OM 24.06 pierwszy bladzioch w 34 dniu cyklu, ale meega bladzioch. Mam zwykle cykle 29 dni. Teraz już prawie 2 tyg od terminu @. Wizyta u gina na przyszły piątek umówiona i iii czekamy.
Postaram się troszkę Was poczytać, ale już całkiem sporo naprodukowałyścienudhar, kahaśka, Agga, magdzia26, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
lis 87 bardzo dobry przyrost masz
a to dlatego ze musi przyrosnąc conajmniej 66% po 48 h,czyli najmniejsza dobra wartośc musiałaby byc 668,316 ,a Ty masz więcej duzo więc jest superkahaśka, Antonelka lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Obyście miały racje, troszkę sie wystraszyłam bo sie podziebilam, leżę w domu dostałam zwolnienie. Ból gardła ale same tylko naturalne leczenie. Bałam sie ze może kropkowi zaszkodzić. Jak na razie leżę dmuchał na zimne i za 8dni wizyta u ginekologa
-
Helmi wrote:Lisku pamiętam Cię z czerwcówek
zobaczyłam gdzieś przypadkiem post, jak napisałaś, że Ci się udało
tak się ciesze, bardzo Ci kibicowałam
życze nudnej ciąży
Wam wszystkim dziewczyny
Tirany przypadek, fuks i mega szczęście ze sie udało
trzymam kciuki za Twojego kropeczka :*
-
nudhar wrote:Agga-nie wiem czy przegapiłam ale jak wizyta wczoraj?
ja na siłownie na pewno nie pójdę, bo dawno nie byłam ale czekam na zielone światło od ginekologa i będę biegać na basen
kahaśka- powodzenia na wizycie trzymam &&&&
madziaaa- ja jestem 14dni po sodziewanej @od tej pory bije sie z myslami czy isc w poniedzialek dopiero czy wczesniej?
-
Magdama wrote:Cześć dziewczyny, postanowiłam nieśmiało do Was dołączyć, mogę? OM 24.06 pierwszy bladzioch w 34 dniu cyklu, ale meega bladzioch. Mam zwykle cykle 29 dni. Teraz już prawie 2 tyg od terminu @. Wizyta u gina na przyszły piątek umówiona i iii czekamy.
Postaram się troszkę Was poczytać, ale już całkiem sporo naprodukowałyście -
Agga- mi wczoraj powiedział że najlepiej przyjść jak fasolka ma skończone 4 tygodnie czyli 6 tygodni od daty miesiączki , jak bym poszła w poniedziałek 01.08 też by nic nie było widać , wydaje mi się że lepiej jak pójdziesz dopiero w poniedziałek 08.08 ale wiem jak to jest z myślami czy wszystko oki i td...
-
Witajcie ☺chyba mogę już do was dołączyć nie byłam jeszcze u lekarza dopiero wizytę mam 9 sierpnia Ale dwa testy pozytywne ☺pierwszy test bardzo blada kreska drugi test robiony po godz 14 i już widoczne 2 kreski ☺☺
nudhar, Antonelka, magdzia26, Agga, kahaśka, niania.ogg, Ejda665 lubią tę wiadomość