Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kahaśka a coz to za bransoletki?
nie slyszalam nigdy o takim czyms
ahh jak duzo mozna sie od Was nauczyc!!
Ja dzis wymiotowalam dwa razy, a pozniej zezarlam kinder bueno, kinder maxi i cheetosy pol paczki. Ale niedziela to taki cheat day!!!Milka1991 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Hej. Wróciliśmy od moich rodziców i Zdycham. Strzeliłam sobie dzisiaj dwie drzemki w ciągu dnia ale to ciągle za mało... a jutro do roboty trzeba.
I jeszcze 10 dni do wizyty. Umrę chyba z niepewności. A która wizytuje w tym tygodniu?Której trzeba kibicować i zazdrościć?
-
Lokokoko wrote:zezarlam kinder bueno, kinder maxi i cheetosy pol paczki. Ale niedziela to taki cheat day!!!
A propo cheat day - zaczelam dzien lekko, wafle kukurydziane i jogurt s skonczylam na ogromnej porcji frytekjeszcze zamowilismy pizze bo tesciu akurat jechal a u nas nie dowoza, wiec stwierdzilismy, ze w razie gdybysmy do wieczora zglodnieli to wezmiemy. Na szczescie nie tknelam jej juz ale pewnie 2 kawalki wezme jutro do pracy.. no porazka... w tygodniu staram sie nie rozpieszczac, wiec mam nadzieje, ze taka jedna niedziela co 6 dni nie odbije sie zle na mnie lub na dzidzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 20:59
Lokokoko, mrik lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Wy o tych wymiotach a ja w pierwszej ciąży nic a teraz czasem mnie mdli i to by było na tyle... Są tu dziewczyny które wymioty tez omijają? Mój organizm jest chyba dziwny
nie ze mi tego brakuje ale ciekawe od czego to zależy...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
bobas2015 wrote:Wy o tych wymiotach a ja w pierwszej ciąży nic a teraz czasem mnie mdli i to by było na tyle... Są tu dziewczyny które wymioty tez omijają? Mój organizm jest chyba dziwny
nie ze mi tego brakuje ale ciekawe od czego to zależy...
bobas2015 lubi tę wiadomość
-
ja wizytuje we wtorek - zwykle USG. Troche pogadam z doktorkiem.
Dziś chyba sie przejadlam. nie zjadlam za duzo ale praktycznie sam nabial i teraz jestem tak pelna ze szok.
Trzymam kciuki za Igę - pierwsza z nas ma prenatalne!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:36
Maniuś, Lokokoko lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Rozowy kordonek, Ty o pizzy a ja wlasnie skończylam moj kawalek z sosem rozowym(czosnkowy z zurawina) oo i jeszczd dzis moj D zabral mnie na randke i zjadlam sobie kurczaczka z brzoskwiniami i sosem malinowym:) cudeeenko! :*
Ale od jutr znowu delikatnieKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[