Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Iga będziemy jutro trzymać mocno kciuki za twoje prenatalne bo będziesz pierwsza! poprosimy później o dokładną relację
Wizytujące dzisiaj powodzenia !!
AmyLeah witamy i zapraszamy
Dziewczyny normalnie szok, dziś pierwszy raz obejmowałam się z kibelkiem!
12 tydzień ! rano bardzo bolał mnie brzuch, nie mogłam spać, wzięłam no spę i dalej boli, w końcu zwlokłam się z łóżka, coś zaczęłam robić i jak mnie zemdliło, ledwo doleciałam do kibelka. To chyba dlatego że wczoraj wieczorem trochę przegięłam: lody, gofry, granita potem rosół...dzidzia chyba nie lubi takich rzeczy...iii dalej boli mnie brzuch, czyli co? jakieś zatrucie, co myślicie?IGA.G lubi tę wiadomość
-
Kordonku u mnie chyba nie ma dopłaty za 3d/4d. W cenniku jest zapisane np. tak: "USG prenatalne 3D/4D (w 20-25 tyg. ciąży) z dopplerem kolorowym i konsultacją" i faktycznie jest droższe od zwykłego usg i od prenatalnego w 11-13 tygodniu, no ale to chyba nie wynika z samego 4d a te połówkowe przecież dłużej trwa itd. więc i cena wyższa. Nie ma w cenniku czegoś takiego jak dopłata za 3d/4d.
A nagranie obrazu na płytę DVD to koszt 60zł. Myślę, że sobie połówkowe nagram
Donia to mamy tego samego dnia prenatalne. Ja też 7 października, u mnie będzie 12t6d, tak mi się kazał lekarz zapisać, więc powinno być ok -
Hej ja dziś byłam u lekarza maluszek duży ma 4cm i jest starszy o 2 dni
i tyle z dobrych wiadomości mam odklejającą się kosmówka stąd te krwawienie
trzeba leżeć brać leki i modlić się żeby się przykleiło
Szczęśliwa Mamusia, pati87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka Kochana po prostu coś Ci zaszkodziło , mojego męża w Sobotę cały dzień brzuch bolał , wziął paracetamol i krople żołądkowe , jak się przespał to juz lepiej mu było , może do gina zadzwoń lub do położnej , nie ma też co tej nospy ciągle brać , nie wiem jak dużo i jak często można stosować w czasie ciąży , ja wcale nie brałam w moich ciążach.
-
Fufka30 nie martw się kochana, ja miałam podobną historię w pierwszej ciąży, w 12 tc krwiak zaczął mi odklejać kosmówkę zaraz koło dzidzi. Plamiłam, leżałam 6 tygodni i przykleiła się z powrotem. Do końca ciąży już miałam spokój
Moja kumpela miała dokładnie tak samo w pierwszej ciąży, pocieszałam mnie kiedy ja się denerwowałam że się nie przyklei.
-
Nie boli mnie żołądek, ból raczej poniżej pępka, takie silne skurcze co jakiś czas...jak nie przestanie to zadzwonię do gina, fuck
a i boli mnie dół pleców
Fufka niech maluszek rośnie zdrowo, a kosmówka się na pewno przyklei jak trzeba, głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 11:14
-
Fufka30 wrote:Hej ja dziś byłam u lekarza maluszek duży ma 4cm i jest starszy o 2 dni
Wow... 4 cm... mała glowa jak one nam fajnie szybko rosnąpamiętacie jak człowiek się cieszyl z 3 mm a tu już w cm liczą
Fufka30 trzymam kciuki żeby leki pomogły!Szczęśliwa Mamusia, Omon lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Nie boli mnie żołądek, ból raczej poniżej pępka, takie silne skurcze co jakiś czas...jak nie przestanie to zadzwonię do gina, fuck
a i boli mnie dół pleców
A nie masz możliwości żeby się na jakąś IP wybrać? Dół brzucha i pleców to już by się kwalifikował do tego żeby sprawdzili czy wszystko jest ok. -
Fufka30 wrote:Hej ja dziś byłam u lekarza maluszek duży ma 4cm i jest starszy o 2 dni
-
Milka mnie tez czasem tak boli i krzyze tez mnie czesto bola...
I tez mnie denerwuje to, ze jak zwymiotuje to nie odczuwam zadnej ulgi. Mam juz tego dosyc naprawde a to dopiero 7 tydzien, a podobno objawg ustaja kolo 14... Maaaasakra..Milka1991 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[