Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wy na wyniki toxoplazmozy czekalyscie dlugo? Mi powiedzieli, ze do 10 dni. A jak radzicie sobie z bolami glowy? Ja mam od wczoraj niesamowity bol glowy. Budzil mnie nawet w nocy i nie wiem co z tym zrobic
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Milka, z niecierpliwoscia czekamy na Twoj powrot z badan
Mam lezec w szpitalu do czwartku lub piatku aby lekarz zobaczyl czy crp mi spada...
Chcialam wrzucic zdjecie i nie wiem jak
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOmon , Aga1991 Ja też mam tyle pryszczy że pryszcz pryszcza pryszczem pogania , mój mąż ostatnio tak do mnie wyglądasz gorzej niż nastolatka , to ja do niego to się nie patrz na mnie ... ale mnie pocieszył , codziennie w lustrze widzę jak wyglądam , ja tam się tym nie przejmuję są pryszcze to i zniknął , raz też tak miałam że mnie wypryszczyło , a potem za dwa tygodnie same mi znikły .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 11:24
-
Meridian wrote:Dziewczyny czy wy na wyniki toxoplazmozy czekalyscie dlugo? Mi powiedzieli, ze do 10 dni. A jak radzicie sobie z bolami glowy? Ja mam od wczoraj niesamowity bol glowy. Budzil mnie nawet w nocy i nie wiem co z tym zrobic
Meridian lubi tę wiadomość
-
Usg z dzisiaj - 2,82 cm szczescia
<a href=https://zapodaj.net/4850235464d07.jpg.html>IMG_20160927_105611.jpg</a>
https://zapodaj.net/4850235464d07.jpg.html
Usg z soboty - 3,07 cm szczescia
<a href=https://zapodaj.net/c693e6397e9b9.jpg.html>IMG_20160927_105551.jpg</a>
https://zapodaj.net/c693e6397e9b9.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 11:31
Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, niania.ogg, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOo takich pryszczy jak teraz to nie miałam jako nastolatka.
I mam wyniki Pappa!
Ryzyko
Trisomii 21 bez NT 1: 1147 skorygowane z NT 1:4887
Trisomii 13/18 < 1: 10000
Odetchnęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 11:30
kahaśka, Szczęśliwa Mamusia, Omon, Aga1991, kasieniaczek, pati87, Donia12, niania.ogg, Antonelka, Milka1991, Teklaa lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Oo takich pryszczy jak teraz to nie miałam jako nastolatka.
I mam wyniki Pappa!
Ryzyko
Trisomii 21 bez NT 1: 1147 skorygowane z NT 1:4887
Trisomii 13/18 < 1: 10000
Odetchnęłam.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeridian wrote:Dziewczyny czy wy na wyniki toxoplazmozy czekalyscie dlugo? Mi powiedzieli, ze do 10 dni. A jak radzicie sobie z bolami glowy? Ja mam od wczoraj niesamowity bol glowy. Budzil mnie nawet w nocy i nie wiem co z tym zrobic
Ja wynik miałam tego samego dnia. Badanie robiłam rano a wynik około godz 18 juz był. -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mamusia to mój mąż też kiedyś tak miał, że jak mi pryszcz jakiś wyskoczył to potrafił mi kilka razy dziennie palcem pokazać i "o, pryszcza tu masz". Mogłam zabić za to, strasznie się za takie coś wściekałam, też mówiłam, że przecież wiem i to nie jest przyjemne takie coś słyszeć i jakoś mu to chyba przeszło. Spróbowałby teraz mi coś powiedzieć
Szczęśliwa Mamusia, Teklaa lubią tę wiadomość
-
A do mnie przed chwila zadzwonila tesciowa. Bo miala sprawe rodzinna to obgadania. (Bardxo rzadko do mnie dzwoni)
Potem zapytala sie o mnie o ciążę. I ni z tego ni z owego zaczela mnie krytykowac ze ona w moim przypadku to by sie na ciążę nie zdecydowała , wogole wszystko co zwiazane z moją ciąża i z ustawa o aborcji czarno widzi.
Ja nawet nie wiedzialam co odp. Nic nie odp. Poczulam sie jak glupia malolata. Az lzy mialam w oczach.
A ja tylko bym chciala byc szczesliwa. Ale tego jej nie powiedzialam nie zrozumialaby
Ja wsparcia od niej nie potrzebuje. Ale slow krytyki tez nie.
Zdenerwowalam sie tylko. Moze przesadzam ale mnie te slowa zabolaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 12:02
-
kasieniaczek: Wygląda na to,że twój kropek nie był jeszcze gotowy na badania
i nie chciał zdradzić swojej płci.
Gratulacje,że w pracy tak się ułożyło i masz wyrozumiałą kierowniczkę.
U mnie wszystko okaże się po badaniach prenatalnych co z pracą, już dzisiaj coś tam szef bąknął,że mam mu powiedzieć jak maleństwo i pomyślimy nad wszystkim- cokolwiek ma to znaczyć
Co do pryszczy to aż tak mi nie przeszkadzają, już się do nich przyzwyczajam. Mój mąż jest wspaniały bo ciągle mi powtarza,że z pryszczami i tak pięknie wygladam
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Kasieniaczku i macdusku, moje i chrupkowe wielkie gratulacje! teraz juz z gorki:D
Czytam, ze wiele z Was poinformowalo juz pracodawce. Ja nie wiem...nie powiedzialam jeszcze i nie potrafie tego zrobic. Chcialam w tym tygodniu, ale szef jest na urlopie. Boje sie nie wiem...powiem i zapesze...nie wiem..mam taki stres przed ta rozmowa, ze Az sama sie sobie dziwie.macduska, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
pati87: Ja bym na twoim miejscu się nie przejmowała teściową. Nie wiem jakie masz z nią relacje,ale niech ona sobie narzeka i myśli co chce. Ważne są twoje odczucia.
Ja jeszcze nic nie powiedziałam teściowejdopiero jej powiem w listopadzie bo tak to mnie będzie nękać
-
Normalnie coraz wieksze mam nerwy i wyje.
Ciekawe czy do swojej 1 synowej dzwonila i ja krytykowala ze majac 16lat dziecko urodzi. Pewnie nie bo ona jest madrzejsza ode mnie tylko ja glupia