Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angelika1984 wrote:A co to jest to nt ???
Edit błądWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 21:46
-
angelika1984 wrote:A co to jest to nt ???
Angelika to jeden z glowych parametrow w badaniach prenatalnych.
Nie mialas w poprzednich ciazach prenatalnych?
Pewnie z racji wieku ale ja uwazam, ze usg powinna kazda kobieta robic.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nutella_ wrote:Mam zakaz czytania jakichkolwiek artykułów o polityce.
Co czytam o tej ustawie antyaborcyjnej, to jestem tak wściekła. Chodzę cały dzień i o tym gadam.
Ja tez mam zakaz o ustawie antyaborcyjnej i o in vitro.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Zdrowe dziecko to najwspanialsza wiadomość na świecie. Niech tak już będzie zawsze.
Na dzisiaj miałam słaby dzień. Źle samopoczucie,ból głowy. Teraz juz leżę i czekam na sen.
Ach te teściowe, dobra to cud. Moja jest powiedzmy spoko,ale czasem ma swoje wrzuty. Może właśnie dlatego jeszcze nic nie wiedzą o ciąży. Mąż jakoś nie spieszy się aby im powiedzieć, bo wie,że się na gadają. Ehhh h
Spokojnej nocy!Milka1991 lubi tę wiadomość
-
ahh co do teściowych to moja była ok dopuki nie zaszłam w 3 ciąże według niej to za dużo dzieci i jestesmy bezmyślni... życzyła mi poronienia także jestem juz do niej na dystans a jak kiedys poroniłam to powiedziała i dobrze po co wam to ;/;/córeczko czekamy na Ciebie
-
Ewelina 3 wrote:ahh co do teściowych to moja była ok dopuki nie zaszłam w 3 ciąże według niej to za dużo dzieci i jestesmy bezmyślni... życzyła mi poronienia także jestem juz do niej na dystans a jak kiedys poroniłam to powiedziała i dobrze po co wam to ;/;/