Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po od godziny. Roszkowski nawet na ekran nie spojrzal. Bo usg robila mloda kobieta trwalo z 2minuty. Uslyszalam tylko 57 wiec chyba 57mm. Potem poszlam na pobranie krwi. Wyniki pappy i prawdziwe usg z pomiarami mam miec 19.10.
-
Pisałyście czasem, ze boli Was brzuch np przy kichaniu prawda? Mnie przy kichaniu nie boli, ale wczoraj leżałam już w łóżku na plecach i mój mąż powiedział coś zabawnego. Tak się spontanicznie zaśmiałam, że aż mnie brzuch tak na dole zabolał. Trochę mnie to przestraszyło. Chyba sobie zbyt gwałtownie naciągnęłam mięśnie - mam nadzieję. Czytałam, że możemy już odczuwać pojedyncze skurcze Hicksa Braxtona ale to raczej nie to..Najbliższa wizyta 15.03
-
pati87 wrote:Ja juz po od godziny. Roszkowski nawet na ekran nie spojrzal. Bo usg robila mloda kobieta trwalo z 2minuty. Uslyszalam tylko 57 wiec chyba 57mm. Potem poszlam na pobranie krwi. Wyniki pappy i prawdziwe usg z pomiarami mam miec 19.10.
-
Pati ale jakto?
Nie wiedzial ze dzis to USG genetyczne?
TYle czekania i musisz jeszcze raz przyjechac? Mi jak robil to wszystko opowiadal, nawet wiecej niz bym chciala, ale to bylo prywatnie.
Lokokoko a to nie jest tak, że Wy jestescie tacy typowi górale, ciężkie charaktery wsrod kobiet i tesciowa stosuje taki typowy matriarchat w domu? Ze matka najwazniejsza?
U Was górali, to chyba tak jest, że babki są takie mocno twarde.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Nie... Moja tesciowa to nie goralka. :] oza tym to tylko stereotyp... Nie kazdy goral=zaborczosc, twarda reka itp. U nas w domu tez nie ma typowo goralsko... W sensir atmosfery.
A tu moj brzuszek w 11t4d. Sorki, za lustro ale tylko takie mam... Bo tamto brat ukradl ale juz nie dlugo se kupie. Cos widac
Omon, Milka1991, pati87, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Też się zdziwiłam, że taki rozbieg między pappa a usg...
Ja w piątek jak weszłam do gabinetu i lekarz zobaczył, że to właśnie dziś genetyczne to chciał iść do rejestracji i zwrócić dziewczynom uwagę, że tak późno mnie zapisały, bo laboratorium już zamknięte a pappa powinna z tego samego dnia być. No ale powiedziałam, że ja się internetowo umawiałam, więc to wina systemu, bo jak "rodzaj wizyty" zaznaczyłam usg genetyczne w 11-13 tygodniu to powinny tam z automatu tylko wcześniejsze godziny być dostępne, nawet mi nie przyszło do głowy żeby o tym pomyśleć i zapisałam się na 20 bo tak było nam wygodnie.
Ostatecznie po usg zdecydowałam, że daruję sobie pappe, ale lekarz i tak mi skierowanie wypisał i powiedział, że gdybym się zdecydowała to jeszcze mogę w sobotę przyjechać, ale powiedział, żeby najlepiej z samego rana, żeby jak najmniejsza odległość czasowa od usg była, bo to istotne. -
angelika1984 wrote:Gakin to w którym tyg ja jestem? Skoro moje dziecię 7 dni starsze niż suwaczek
ja sie zastanawiam czy mogw czuć już ruchy mojej małej pijawki? Bo czasem mi sie tak wydaje cos laskocze albo tak jakby puknie od środka i zawsze w tym samym miejscu. Hmm chciałabym żeby to były ruchy dzidziusia.
Filipek - 09.03.17 -
ja juz po wizycie, wszystko dobrze
zbadał mnie, wyniki przejrzał i powiedział że super
detektorem posłuchaliśmy serduszka. w czwartek usg!
Antonelka, Gakin, Teklaa, neharika, pati87, niania.ogg, Taśka22, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Lokokoko, Kjopa3, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Pati ja tez bym sie upewniła czy nie miniumum 7 i max 7 dni ta pappa, on poprostu bedzie korygował wyniki, czytałam o tym, ale myślałam ze dzis masz genetyczne? Widziałaś maleństwo to tez wiele
rosnie 57 mm bardzo ładnie, ja zaczekam łapać sie na tym, ze chciałabym je zobaczyc czy wszystko ok, wizyta prawdopodobnie u mojego gina w przyszłym tygodniu czekam na wieści tym razem 4tygodnie odstępu.
Dziś 2 trymestr jej!ale nadal czuje nudności plus potrafi zakręcić mi sie w głowie, czekam na te lepsze dni
niania.ogg, Lokokoko lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171