Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Krucha wrote:A ja się zastanawiam czy szczepić swoje dziecko...
Jednak mam watpliwości, i boję się...
Ta nagonka ze szczepieniami i autyzmem nie wziela sie znikąd... Może jest w tym jakies ziarnko prawdy?
Cały czas się biję z myślami...Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Różowy_Kordonek wrote:ja biore Prenatal classic i Prenatal dha. Dodatkowo kupiłam też magnez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 10:34
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Ja pregne, prenatal, magnez, wapń z witD.
Lekarz wie i popiera. Sam z siebie kazał jakieś witaminy dobre i od 2 trymestru Wapń bo się wypłukiwał - juz jeden ząb mi si eukruszył.Justyna Sz lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie w artykule dot jak zapobiec autyzmowi w ciazy powinnysmy brac kwas foliowy, wit z gr b, zelazo, wapn, D3, dha. Moglam cos przeoczyc ale to same przeczytajcie artykul.
Justyna Sz lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:Wlasnie w artykule dot jak zapobiec autyzmowi w ciazy powinnysmy brac kwas foliowy, wit z gr b, zelazo, wapn, D3, dha. Moglam cos przeoczyc ale to same przeczytajcie artykul.
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Wlasnie w artykule dot jak zapobiec autyzmowi w ciazy powinnysmy brac kwas foliowy, wit z gr b, zelazo, wapn, D3, dha. Moglam cos przeoczyc ale to same przeczytajcie artykul.
Pati przeczytałam ten artykuł i faktycznie jest tam dużo cennych informacji. Witaminy, które są tam wymienione to akurat wszystkie biorę. -
aniołkowa mama wrote:Już wiem co mi chce badac ten mój lekarz. AFP tj. alfa fetoproteina. Badana między 16 a 18 tygodniem. "Na podstawie tego badania można rozpoznać wady rozwojowe płodu oraz choroby łożyska w czasie ciąży." Jak sobie chce to niech sobie bada póki są to badania nieinwazyjne
Ja miałam robić ten konflikt płytkowy i muszę się sprężyć, bo za feee tylkomdo 20 tygodnia -
Peg wrote:Pati przeczytałam ten artykuł i faktycznie jest tam dużo cennych informacji. Witaminy, które są tam wymienione to akurat wszystkie biorę.
-
O afp slyszalam ze kiedys byl bardziej popularnym badaniem. Ale ze ma mniejsza wiarygodnosc niz pappa to malo kto je teraz robi.
kahaśka lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:Link ktory podalam nie wkleja sie w calosci.
Mozecie w pisac jak uchronic dziecko przed autyzmem artykul jest na pdm.org.pl
Poparty wieloma odniesieniami skad sa zrodla tego artykulu. I jest napisany co można zrobic przed ciaza, w ciąży i po urodzeniu dziecka.
Ciekawy artykul.
Artykuł mega!!!! Dodaje do ulubionych
-
Justyna Sz wrote:WlASNIE CZYTALAM I SIE PRZERAZILAM BO JA NIC NIE BIORE BO LEKARZ NIC NIE ZALECIL, ALE DZISIAJ LECE COS KUPIC
A omegę 3 to mama mi kupiła taką super drogą naturalną, bo mówi, że mózg płodu a potem już dzieciaczka rozwiją się chyba o 1/3 lepiej niż bez tej suplementacjiJustyna Sz lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:Myślę, że ten artykuł o szczepionkach nie jest bardzo wiarygodny...zwykła strona, w której zdania nie są oparte na żadnych źródłach... warto się zagłębić w inne naukowe badania, obejrzeć filmy dokumentalne, gdzie wypowiadają się ludzie, którzy mają więcej wspólnego z badaniami, firmami farmaceutycznymi, rządem itd...
No ja się coraz bardziej waham...