Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf- to tzw. zgabczenie musku ciazowego
Na szczescie, podobno mozg wraca do swoich mozliwosci, do 6 miesiecy po porodzie
Takze jest nadzieja dla nas! Mnie tez przytrafiaja sie gafy, mowie czasem cos od rzeczy, i wszyscy dziwnie na mnie spogladaja, Maz czasem w zartach pokazuje 'fiu fiu' i kreci palcem kolo skroni, ze co, ze niby ja, wariatka
She Wolf, Milka1991, stowtotka lubią tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:She Wolf a gdzie mieszkasz? I o jakich lekach mowa? Ja myślałam w sumie tylko o witaminach dla ciężarnych.
Niebieska a czy na paczce Twoi rodzice piszą, że w środku są witaminy? Z reguły poza "gift" trzeba napisać co jest w środku. Co do cła do nas raz przyszły obrazy namalowane przez kogoś z rodziny i naliczyli nam 1200 zł cłaale udało się to odkręcić. Kombinowaliśmy też z wózkiem ale nic na razie nie wymyśliliśmy bo to za wielkie
O kurcze nie wiem co piszą na paczce, raz pisali na pewno: witaminy, kosmetyki.nigdy nic nie zostało zatrzymane, paczki ze sklepu zawsze. My wózek kupimy w No, kosztuje tyci więcej w No. Ale w pl kupie na pewno duzo, bo jest wybor!! A ja nie chce przepłacać za cos gdzie producenci sporo życzą sobie za marke. Np pieluszek bambusowych nie potrzebuje ze znana metka.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aniolkowa Mamo, nie jestes sama. Ja tez nie wybralam wozka, lozeczka, ani nic :p
Nawet spioszkow nie mam dla dzidzi. Dopiero po polowkowych zaczniemy powoli kompletowac wyprawke. Zdazysz na pewno, nie martw sie na zapas25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jagah, no to mnie pocieszylas haha! W pazdzierniku zaczal sie kolejny rok na uczelni, a od kwietnia do czerwca mam zaliczenia i egzaminy. I jak ja to ogarne? Jak ja ledwo pamietam jak sie nazywam
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nie ja się nie tyle martwię co czasem czuję jak głupek czytając o tych wszystkich wózeczkach, fotelikach, o których nawet nie słyszałam ale część dziewczyn ma już dzieciątka (tak się pocieszam:P)
Niebieska, no ubranek to pewnie całą masę w Polsce będę kupować. Paczkę można wysłać do 20 kg:D:D a ile te śpioszki ważą...
tyle co nic!
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniołkowa mamo i she wolf ja również w tyle z wyprawką...jak tylko pomyśle ile rzeczy potrzeba to mnie głowa boli
postanowiłam że zaczekam do stycznia z zakupami
narazie zbieram opinie od Was bo np jeśli chodzi o wózki czy fotelik dla dziecka to nie dokońca wiem czym się kierować w wyborze a wasze opinie mi jakoś to ułatwią
-
Aniolkowa, ja tez sie tak czuje, dlatego wiecej podczytuje niz sie udzielam. Ale wlasnie to jest super, ze dziewczyny podpowiadaja co i jak, bo bez tego to ja jestem jak dziecko we mgle :
Karmin, witaj w klubietez jestem przerazona iloscia potrzebnych rzeczy. Na szczescie po swietach beda wyprzedaze
Co do fotelika, zlecilam to zadanie mojemu T. Niech tez szuka co potrzebne
Jagah, jak Cie tu nie kochacJagah lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
Kjopa ja nie odniosłam wrażenia, że zaczęłaś dyskusję, po prostu wrzuciłaś link w ramach ciekawostki
Mnie w sumie artykuł rozbawił i nie zaskoczył
Nie sądzę aby wyniki zostały opublikowane, ale będę rozbawiona jak te środowiska będą się odwoływać i zarzucać cokolwiek zespołowi który sami wybrali i opłacili
Ja też ostatnio wolno kapujęAle słyszałam, że w ciąży mózg zamienia się w jajecznicę
Kjopa3, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Omon wrote:Kjopa ja nie odniosłam wrażenia, że zaczęłaś dyskusję, po prostu wrzuciłaś link w ramach ciekawostki
Mnie w sumie artykuł rozbawił i nie zaskoczył
Nie sądzę aby wyniki zostały opublikowane, ale będę rozbawiona jak te środowiska będą się odwoływać i zarzucać cokolwiek zespołowi który sami wybrali i opłacili
Ja też ostatnio wolno kapujęAle słyszałam, że w ciąży mózg zamienia się w jajecznicę
Mój jeszcze nie wrócił do normy po Basi a tu kolejne zgąbczenie heheKrucha, She Wolf, ilae, Milka1991, Omon, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie kochane z wami :*:*:*:*.
Już dziś Czwartek z racji że net mi nawala jestem dopiero teraz , ogólnie dobrze się czuję jurtro idę do rodzinnej z tym moim dziwnym bólem skroni po prawej stronie , kruszynka się rusza co najważniejsze , muszę wreście kiedy zdjęcie wstawić , jutro mąż ma wolne , idzie po raz 100 do chirurga ciekawi mnie , czy z łaski da mu skierowanie na tą operację a raczej zabieg. Jeszcze trochę i wizyta wcześniej na badania , chciałabym już 11 Listopada .Ogromnie się ciesze , a nawet raduję z waszych wizyt i niech maleństwa będą , z nami i nas mocno się trzymają :*:*:*:.
Milka1991, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Karolyn mi tez sie evo wizualnie podoba ale czytalam opinie ze jest sztywny i ciezki do wspolpracy.
Dla synka kupilismy używany mutsy 4rider. Super bryka, wygodna gondola, super wygodna spacerowka, kola wszystkie pompowane ale sam wozek do najmniejszych nie nalezy. Dał rade na sniegu i zaspach i tu nalezy mu się medal
Jak synek mial 1.5 roku przesiedlismy sie na zgrabna parasolke, a jak mial niecale 2 lata to już niczym nie chcial jeździć...
Z drugim Maluszkiem zobaczymy.. Jak maz ogarnie zepsute koło to zostaniemy przy naszym starym mutsym:)
-
Cześć rybki!!!
Dziś znowu produkcja pełna para. I już wiele sprzedałam także jestem hepi)
No i zaczynamy 14 tydzień))
Nie nadrobić was, bo padam na twarzMilka1991, Krucha, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Oh bobas ja nie mam jeszcze dzieci i nie wiem co czujesz. Ale jestem pewna, że dasz sobie radę
) wierze, ze cie wykańcza bo ja czasem pilnuje 3letniego bratanka i tez czasem mam go dość. Ale na pewno dasz sobie radę i będziesz najlepsza mamusia ever dla swoich dzieci
) każdy ma czasem gorszy dzień. Ale jesteśmy silne i kto jak nie my?!
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dokładnie bobas2015, ja też jeszcze nie mam dzieci ale wierzę, że sobie bez problemu poradzisz z dwójka
PS właśnie wcinam słoik kapusty kiszonej. Ahh te zachciankiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs