Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja Palmersa nie mogłam używać bo jego zapach był tak intensywny, że przyprawiał mnie o mdłości. Jeżeli jednak zapach wam nie przeszkadza, to super nawilża skórę.
Ja obecnie używam Mustela - chociaż nie wiem czy nie zrezygnuje bo jest mega drogi.MagdaWaw
-
MagdaWaw wrote:Hej, ja Palmersa nie mogłam używać bo jego zapach był tak intensywny, że przyprawiał mnie o mdłości. Jeżeli jednak zapach wam nie przeszkadza, to super nawilża skórę.
Ja obecnie używam Mustela - chociaż nie wiem czy nie zrezygnuje bo jest mega drogi.
Spójrz wyżej na bloga którego adres podałam, Mustela nie ma wcale bogatego składu także nie ma sensu przepłacać
-
nick nieaktualnyDziewczyny takie głupie pytanie jak ustawić suwaczek?
Szczęśliwa Mamusia też mam dużo śluzu przez niego się denerwuję, bo myślę, że to krew
Anja fajna ta stronka
Ostatnio słyszałam, że na rozstępy najlepszy smalec z gęsi !:D
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za linki, zaraz sobie poczytam
Co do szpitali, to ja też musiałam położnej pokazać zakrwawioną podpaskę. Ale bardziej mnie zdziwiło to, że jak chciałam dać wyniki bety to stwierdziła, że jej to nie potrzebne - nawet nie spojrzała. Lekarz też nie chciał ich brać. Równie dobrze mogłam przyjść podczas okresu i powiedzieć, że jestem w ciąży. A jeszcze co do tej podpaski to samo pokazanie położnej to jeszcze nic. Mi ta położna powiesiła worek na śmieci przy szafce i kazała tam wrzucać wszystkie wkładki, żeby ona mogła sprawdzać intensywność krwawienia. Przez dwa dni faktycznie tam wrzucałam wkładki i modliłam się, żeby żaden odwiedzający tego worka nie zobaczył, a worek był półprzezroczysty. Ale że położna nie zajrzała do worka ani razu to wyrzuciłam go do kosza i każdą kolejną wkładkę też wyrzucałam. Nie wiem co to w ogóle był za pomysł, żeby zbierać je przy łóżku. -
Malunia wrote:Dziewczyny takie głupie pytanie jak ustawić suwaczek?
Szczęśliwa Mamusia też mam dużo śluzu przez niego się denerwuję, bo myślę, że to krew
Anja fajna ta stronka
Ostatnio słyszałam, że na rozstępy najlepszy smalec z gęsi !:D
-
Dziewczyny, a może by tak wklejać takie ciekawe linki na pierwszej stronie? Na innych wątkach tak robią
Te artykuły o produktach na rozstępy są ciekawe - ale tutaj bywa taki ruch, że nie każda się dokopie, a tak na pierwszej stronie byłaby lista ciekawych przydatnych artykułów.
Na innych wątkach mają linki do artykułów o żywieniu, o lekach w ciąży, linki do internetowych aptek, sklepów z odzieżą ciążową itd. Myślę, że to bardzo wygodna opcjaAnja7, Milka1991, vitae13, Malunia, Antonelka, Peg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOmon Ciekawy pomysł jestem za
, kochane nie wytrzymałam i zapisałam się do konowała na następny Piątek na 18.00 zrobię sobie jutro betę , i mu pokażę czarno na białym , do mojej gin to też pójdę
.
Milka1991, Antonelka, Agga, Ejda665, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Też myślę, że to dobry pomysł z przydatnymi linkami w pierwszym poście
Dziewczyny Was też odrzuciło od kawy? ja piję rozpuszczalną i o ile rano mi smakuje i wchodzi tak w południe nie mogę na nią patrzeć, pewnie to dobrze bo jedna dziennie wystarczy ale właśnie zrobiłam sobie zbożówkę może mi podejdzie -
Zapisałam się do innej pani doktor na przyszły wtorek. Nie wytrzymam prawie dwóch tygodni żeby iść do mojego lekarza. Mam nadzieję, że będzie serduszko. To będzie już połowa 8 tygodnia. Tak strasznie się boję.
Edyta91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
sunshine wrote:Zapisałam się do innej pani doktor na przyszły wtorek. Nie wytrzymam prawie dwóch tygodni żeby iść do mojego lekarza. Mam nadzieję, że będzie serduszko. To będzie już połowa 8 tygodnia. Tak strasznie się boję.
Ja tez ide 16.08 z nadzieja ze zobacze serduszko dzis mam 6 tydzien 6 dzien bylam tydzien temu.mialam.tylko.pecherzyk 8mm ;( a jak.sie.czujesz? OBJAWY?EDYTA91 -
nick nieaktualnyDzięki
Niestety uwielbiam kawę i nawet teraz mogłabym ją pić, ale lekarz powiedział, że lepiej nie ;p
Mi tylko było niedobrze jak wzięłam witamy falvit mama (kupiłam je jeszcze przed ciążą). Później poczytałam opinie o tych tabletkach i bardzo dużo kobiet pisało, że powodują mdłości, więc nie polecam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:32
-
Zapoznałam się z tym artykułem o kosmetykach na rozstępy i aż jestem w szoku, że te rossmannowskie tak fajnie wypadają, w czołówce są. Chyba sobie zamówię emulsję i oliwkę
I jestem w szoku, że rossmann wypada lepiej niż ziaja - a ja jestem wierną miłośniczką ziaiMydła i mleczek pod prysznic używam tylko z ziai, bo wszystko inne mnie uczula, ostatnio nawet po mydle z białego jelenia mnie wysypało
Ciekawe jak się sprawdzą te kosmetyki z rossmanna, póki co mam u siebie mydło w płynie z rossmanna - ma genialny zapach i fajnie się pieni, ogólnie podoba mi się bardziej niż ziaja, ale na niego też mam niestety uczulenie
Jeśli macie jakieś fajne artykuły to ja chętnie poczytam
Ja ze swojej strony mogę się podzielić stroną o fotelikach samochodowych, ale to chyba jeszcze nie ten etap ciążyAnja7 lubi tę wiadomość