X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, czy mogę dołączyć ? :) termin mam na 1-3 kwietnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:28

Magdama, Szczęśliwa Mamusia, niania.ogg, Agga, Gosia1989 lubią tę wiadomość

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Anja7 Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vitae13 wrote:
    Muszę się zabrać za robotę bo mnie z tej pracy wywalą ;)

ja też :/ tzn mnie nie wywalą ale mam mnóstwo rozliczeń do zrobienia w excelu a zaraz pewnie nadejdzie mój kryzys jak codzień w południe i będę zasypiać na biurku :P

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Iga, witamy, gratulujemy ;)
    Zapraszamy do wpisania się w tabelkę, która znajduje się na pierwszej stronie :)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • vitae13 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję od 5.00 rano więc od czasu do czasu muszę się oderwać bo inaczej bym zwariowała.

Witaj IGA!!! :)

CHŁOPCZYK OLEK :)
    qjn3p1.png1kjSp2.png
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja Palmersa nie mogłam używać bo jego zapach był tak intensywny, że przyprawiał mnie o mdłości. Jeżeli jednak zapach wam nie przeszkadza, to super nawilża skórę.
    Ja obecnie używam Mustela - chociaż nie wiem czy nie zrezygnuje bo jest mega drogi.

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • Anja7 Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaWaw wrote:
    Hej, ja Palmersa nie mogłam używać bo jego zapach był tak intensywny, że przyprawiał mnie o mdłości. Jeżeli jednak zapach wam nie przeszkadza, to super nawilża skórę.
    Ja obecnie używam Mustela - chociaż nie wiem czy nie zrezygnuje bo jest mega drogi.

Spójrz wyżej na bloga którego adres podałam, Mustela nie ma wcale bogatego składu także nie ma sensu przepłacać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie głupie pytanie jak ustawić suwaczek?

Szczęśliwa Mamusia też mam dużo śluzu przez niego się denerwuję, bo myślę, że to krew :/

Anja fajna ta stronka :)

Ostatnio słyszałam, że na rozstępy najlepszy smalec z gęsi ! :D:D

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Omon Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za linki, zaraz sobie poczytam :)

Co do szpitali, to ja też musiałam położnej pokazać zakrwawioną podpaskę. Ale bardziej mnie zdziwiło to, że jak chciałam dać wyniki bety to stwierdziła, że jej to nie potrzebne - nawet nie spojrzała. Lekarz też nie chciał ich brać. Równie dobrze mogłam przyjść podczas okresu i powiedzieć, że jestem w ciąży. A jeszcze co do tej podpaski to samo pokazanie położnej to jeszcze nic. Mi ta położna powiesiła worek na śmieci przy szafce i kazała tam wrzucać wszystkie wkładki, żeby ona mogła sprawdzać intensywność krwawienia. Przez dwa dni faktycznie tam wrzucałam wkładki i modliłam się, żeby żaden odwiedzający tego worka nie zobaczył, a worek był półprzezroczysty. Ale że położna nie zajrzała do worka ani razu to wyrzuciłam go do kosza i każdą kolejną wkładkę też wyrzucałam. Nie wiem co to w ogóle był za pomysł, żeby zbierać je przy łóżku.

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malunia wrote:
    Dziewczyny takie głupie pytanie jak ustawić suwaczek?

Szczęśliwa Mamusia też mam dużo śluzu przez niego się denerwuję, bo myślę, że to krew :/

Anja fajna ta stronka :)

Ostatnio słyszałam, że na rozstępy najlepszy smalec z gęsi ! :D:D
    Wpisz w google suwaczki ciążowe - znajdziesz masę stron, wejdź w jaką chcesz, tam wszędzie będzie instrukcja jak go stworzyć i na końcu dostaniesz kod html do wklejenia na forum. Skopiuj ten kod i tam, gdzie masz ustawienia awatara jest pole "Twój podpis na forum" czy jakoś tak i tam wklejasz ten kod :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malunia kliknij na przykład w mój suwaczek, tam sobie go stwórz, potem go wklejasz w społeczności w ustawieniach (prawy górny róg ekranu) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:51

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja7 wrote:
    Spójrz wyżej na bloga którego adres podałam, Mustela nie ma wcale bogatego składu także nie ma sensu przepłacać ;)

Anja7 - dzięki, przekonałaś mnie, rzeczywiście nie ma sensu przepłacać :)

Anja7 lubi tę wiadomość

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a może by tak wklejać takie ciekawe linki na pierwszej stronie? Na innych wątkach tak robią :)
    Te artykuły o produktach na rozstępy są ciekawe - ale tutaj bywa taki ruch, że nie każda się dokopie, a tak na pierwszej stronie byłaby lista ciekawych przydatnych artykułów.
    Na innych wątkach mają linki do artykułów o żywieniu, o lekach w ciąży, linki do internetowych aptek, sklepów z odzieżą ciążową itd. Myślę, że to bardzo wygodna opcja :)

Anja7, Milka1991, vitae13, Malunia, Antonelka, Peg lubią tę wiadomość

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon Ciekawy pomysł jestem za :D , kochane nie wytrzymałam i zapisałam się do konowała na następny Piątek na 18.00 zrobię sobie jutro betę , i mu pokażę czarno na białym , do mojej gin to też pójdę ;).

Milka1991, Antonelka, Agga, Ejda665, niania.ogg lubią tę wiadomość

• Anja7 Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę, że to dobry pomysł z przydatnymi linkami w pierwszym poście :)

Dziewczyny Was też odrzuciło od kawy? ja piję rozpuszczalną i o ile rano mi smakuje i wchodzi tak w południe nie mogę na nią patrzeć, pewnie to dobrze bo jedna dziennie wystarczy ale właśnie zrobiłam sobie zbożówkę może mi podejdzie :)

• sunshine Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się do innej pani doktor na przyszły wtorek. Nie wytrzymam prawie dwóch tygodni żeby iść do mojego lekarza. Mam nadzieję, że będzie serduszko. To będzie już połowa 8 tygodnia. Tak strasznie się boję.

Edyta91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • Edyta91 Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine wrote:
    Zapisałam się do innej pani doktor na przyszły wtorek. Nie wytrzymam prawie dwóch tygodni żeby iść do mojego lekarza. Mam nadzieję, że będzie serduszko. To będzie już połowa 8 tygodnia. Tak strasznie się boję.

Ja tez ide 16.08 z nadzieja ze zobacze serduszko dzis mam 6 tydzien 6 dzien bylam tydzien temu.mialam.tylko.pecherzyk 8mm ;( a jak.sie.czujesz? OBJAWY?

EDYTA91
  • angelika1984 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porobilo mi się coś tuu

gannrjjgludxthfp.png[img][/img]tjkgv4f.pngwp12us3.png
  • Edyta91 Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANja7 mnie.odtraca od wszystkiego doslownie. Jesc nie.moge jedynie suchy rogaL mleczny..

EDYTA91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Niestety uwielbiam kawę i nawet teraz mogłabym ją pić, ale lekarz powiedział, że lepiej nie ;p

Mi tylko było niedobrze jak wzięłam witamy falvit mama (kupiłam je jeszcze przed ciążą). Później poczytałam opinie o tych tabletkach i bardzo dużo kobiet pisało, że powodują mdłości, więc nie polecam !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:32

• Omon Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapoznałam się z tym artykułem o kosmetykach na rozstępy i aż jestem w szoku, że te rossmannowskie tak fajnie wypadają, w czołówce są. Chyba sobie zamówię emulsję i oliwkę :)
    I jestem w szoku, że rossmann wypada lepiej niż ziaja - a ja jestem wierną miłośniczką ziai :D Mydła i mleczek pod prysznic używam tylko z ziai, bo wszystko inne mnie uczula, ostatnio nawet po mydle z białego jelenia mnie wysypało :/
    Ciekawe jak się sprawdzą te kosmetyki z rossmanna, póki co mam u siebie mydło w płynie z rossmanna - ma genialny zapach i fajnie się pieni, ogólnie podoba mi się bardziej niż ziaja, ale na niego też mam niestety uczulenie :/

Jeśli macie jakieś fajne artykuły to ja chętnie poczytam :)
    Ja ze swojej strony mogę się podzielić stroną o fotelikach samochodowych, ale to chyba jeszcze nie ten etap ciąży :D

Anja7 lubi tę wiadomość

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ