WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doniu...tak juz za polowa, ale malenstwo jest mlodsze, tak jest od samego poczatku...roznica 3-4dni:) wiec to liczenie tygodni jest od ostatniej miesiaczki,a ta troche przeklamuje wiek ciazy:)

atat, trzymam mocno kciuki za Ciebie, synka i oczywiscie siostre! Z radoscia czekam na wszystkie informacje i zdjecia z badan polowkowych. Na tych fotkach to juz spore dzieciaki widac...a nie chrupki i okruszki.

atat, Donia12 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Justyna Sz Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa jak będziesz potrzebowała jakiegoś danego wzoru, a nie będziesz mogla znaleźć to daj znać, a ja spróbuje poszukać. Mozesz tez ściągnąć formę z ubranek jak już jakieś masz ( po prostu odrysowujesz sobie na materiale elementy np. bodów ), tylko pamiętaj zeby dodawać zawsze po 0,5cm na szwy.
    tu masz spodnie; http://www.mesewcrazy.com/2015/11/baby-hudson-pants-tutorial.html
    http://everythinggoldenblog.com/2014/01/diy-baby-leggings/#more-4928

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:41

p19us65gqqn6196h.png
    p19us65gxtvkimty.png
    12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
    mhsvj44jwa5wsnwp.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Justyna!!! widze, ze sporo tego w necie jest:) dziekuje za linki!

Justyna Sz lubi tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ale zazdroszcze talentu :) Maciej chyba będzie jednym z najbardziej stylowych chłopaków na forum ;).
    Ja uwielbiam kupować i stroić mojego synka. Mąż mi tylko czasem zarzuca, że ubieram go za bardzo "poważnie" ale co ja moge poradzić na to, że lubię taki styl, oczywiście teraz już jakieś postaci z bajek ma, bo lubi i sam chcę ale raczej wszystko z umiarem.
    Generalnie ma ciuchy, takie, że żaden dorosły facet by się nie powstydził. Mój 19 - letni brat nie raz mówi ale ma fajny sweter tez chce taki haha:)

Jagah cieszę się, że wszystko ok, nie chciałam straszyć ale to trochę wyglądalo jak odlejanie łozyska. Dobrze, że już ok. Ja tez miałam kilka epizodów z synkiem, chocby w nocy mnie kopie ale nigdy jakoś specjalnie mocno, a i potem jakiś rewelacji nigdy nie miałam.

Pierwszy raz poczułam ruchy idąc :) i to dośc mocne. Widać mlodszy synek tez chciał odprowadzić Dominika do przedszkola :).

No i smutna wiadomość ode mnie...maż wyjechal w trasę, będzie dopiero na Święta:((((

No i u nas śnieg...mialam wziąć sanki od mamy ale chyba nie ma sensu. Ja go i tak na nie nie wezmę, bo ciągnąć 18 kg to mi sie nie uśmiecha:( może mój tato go pare razy weźmie..choć tak mi jakoś przykro z tego powodu:( no nic...weźmiemy dziś jabłko na śnieg i pozjeżdza sobie z górki trochę.

Niebieskaa zapomniałam Ci odpisać o tym tiny love :) ja widziałam go na zywo i bardzo mi się spodobał. Pewnie ma wady ale co ich nie ma ? tak naprawde same musimy sprawdzić, bo co jednych zadowoli , drugich niekoniecznie. Ja np. lubiałam ubierac body, kaftaniki i półśpiochy, a większość kolezanek body i pajace.
    Jedne lubią rożki, drugie otulacze no i tak ze wszystkim...ale to dobrze, że mamy taka róznorodnosc i mamy z czego wybierać :)
    Ja sie na pewno na ten lezaczek zdecyduje, bo jest dla mnie praktyczny i cenowo w miarę ok :)

Justyna Sz, Niebieskaa, Jagah lubią tę wiadomość

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • Justyna Sz Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolyn wrote:
    Justyna ale zazdroszcze talentu :) Maciej chyba będzie jednym z najbardziej stylowych chłopaków na forum ;).
    Ja uwielbiam kupować i stroić mojego synka. Mąż mi tylko czasem zarzuca, że ubieram go za bardzo "poważnie" ale co ja moge poradzić na to, że lubię taki styl, oczywiście teraz już jakieś postaci z bajek ma, bo lubi i sam chcę ale raczej wszystko z umiarem.
    Generalnie ma ciuchy, takie, że żaden dorosły facet by się nie powstydził. Mój 19 - letni brat nie raz mówi ale ma fajny sweter tez chce taki haha:).

ja tak samo lubię bardziej poważne ciuszki, ale ze mam dostęp do takich i takie sama projektuje, bo tego wymaga firma wiec pewnie do rozmiaru 74 będę ubierać synka w rzeczy bardziej dziecięce, a później poszyje coś bardziej poważnego dla małego mężczyzny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:56

p19us65gqqn6196h.png
    p19us65gxtvkimty.png
    mhsvj44jwa5wsnwp.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Justyna Sz zrobi się ;)

Venice ja używam na razie sztyft criorectum, już po tygodniu widzę sporą różnicę. Z maści to chyba było cyclo3forte czy jakoś tak :)

Donia gratuluję podjęcia poważnej decyzji i cieszę się że w końcu znalazłaś swoje prawdziwe szczęście :)

Karolyn do świat szybko zleci ;) U mnie też coś pruszy :D

Justyna Sz, Donia12, karolyn lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze o jedną rzecz chciałam Was zapytać. Czy są tu jakieś dziewczyny które nie mają jeszcze ani jednego ciuszka? :) Ja ciągle się tylko rozglądam :) Na olx mam upatrzone paczki z ubrankami - używane i jakoś tak ciągle się powstrzymuje jeszcze przed zakupem.
    Dzisiaj będę w galerii to może chociaż jeden mały ciuszek nabęde do zachwycania się :)

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • mrik Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekne macie te ciuszki :) ja wciaz nie potrafie wlozyc ciuszka do koszyka... blokada.. moze gdy poznam plec w sobote to sie zmieni :) ale Wasze ubranka sa przesliczne i inspirujace :)

o148l6d8octf4x0k.png
  • Misiu2017 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna jak po obchodzie w szpitalu i Usg ?

Jastin76 lubi tę wiadomość

Synek :* urodzony 1.04.2017 <3
  • koniczynkaa Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia ja jeszcze nie mam żadnych ubranek dla malucha, choć oglądam już od jakiegoś czasu. Mam ochotę kupić, ale zawsze się powstrzymuje. Myślę, że zacznę kupować w okolicach nowego roku :)

8p3ogywlikdf22k2.png
  • Anjouek Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za dobre słowo... podziekowalam polubieniem posta.
    Nie będę cytować ani wymieniać wymieniać nickow bo siedzę teraz na uczelni na telefonie i przyznam ciężko mi to forum obsłużyć skacząc między stronami... Nie ma żadnej appki która ulatwilaby życie ? :(

Super,ze sa jakieś inne szyjace mamusie też :) ja już się nie mogę doczekać aż przyjdą materiały i coś z tego stworze ! da mi to ogromna satysfakcję,ze sama będę mogła ubierać swoje dzidzi :)
    Justyna ciekawa ta Twoja praca:)

Ja dziś w nocy bardzo źle spałam...udało się po 2.30 dopiero a o 6 pobudka więc jestem jak zombie.
    Nie mogłam usnąć bo miałam jakis skok ciśnienia...jestem niskocisnieniowcem Ale wczoraj w nocy była makabra..Nie mogłam głowy na poduszkę położyć bo mi tak dudnilo w skroniach,szyja pulsowala,brzuch i plecy też...Dosłownie w każdej części ciała czułam swoje tętno...wystraszylam sie trochę bo było to nienaturalne u mnie a tyle się naczyytalam,ze to grozne i dla dzidzi i dla mnie moze być...
    Cudem usnelam,cudem wstałam,czuje się okropnie ale dostałam parę kopniaczka więc uspokoilam się bardzo!
    Postaram się w przerwach nadrabiać.

Miłego dnia Wszystkim!

Justyna Sz lubi tę wiadomość

cXUFp2.png

461775lyax060s2m.gif
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu2017 wrote:
    Justyna jak po obchodzie w szpitalu i Usg ?

Obchod był teraz czekam co dalej będą robić ze mną , nic nie mówią :-/

Donia ja nie nam ani jednej rzeczy tylko tu u Was zaglądam jak się obkupujecie PIĘKNYMI ciuchami :-) ❤ tez tak chce :-(

• Jastin76 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atat
    Trzymam z całych sił wiem co przeżywacie. ...

Justyna
    Imienniczko moja :-) może udało by się Twoich wód odlac do mojej dzidzi :O :-) ;-)

atat, Misiu2017 lubią tę wiadomość

• Reni1982 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrik wrote:
    piekne macie te ciuszki :) ja wciaz nie potrafie wlozyc ciuszka do koszyka... blokada.. moze gdy poznam plec w sobote to sie zmieni :) ale Wasze ubranka sa przesliczne i inspirujace :)

Ja mam całe 2 body...wstrzymuję się, może po Nowym Roku?Może po badaniach połówkowych?

Dziewczyny mam pytanie czy internista może dać L4 ciążowe?
    Jestem na zwolnieniu od 9 tygodnia i cały czas mam od tego samego ginekologa, ale wizyta wypadnie mi między świętami w grudniu i musiałabym jechać prawie 350 km po zwolnienie do tego samego ginekologa...

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • Justyna Sz Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    Atat
    Trzymam z całych sił wiem co przeżywacie. ...

Justyna
    Imienniczko moja :-) może udało by się Twoich wód odlac do mojej dzidzi :O :-) ;-)
    kochana jak by tylko było można Ci pomóc to oddałabym chętnie:*:* trzymaj się i nie poddawaj:*

p19us65gqqn6196h.png
    p19us65gxtvkimty.png
    mhsvj44jwa5wsnwp.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia12 wrote:
    Jeszcze o jedną rzecz chciałam Was zapytać. Czy są tu jakieś dziewczyny które nie mają jeszcze ani jednego ciuszka? :) Ja ciągle się tylko rozglądam :) Na olx mam upatrzone paczki z ubrankami - używane i jakoś tak ciągle się powstrzymuje jeszcze przed zakupem.
    Dzisiaj będę w galerii to może chociaż jeden mały ciuszek nabęde do zachwycania się :)
    Ja nie mam zadnego ciuszka. Kupie dopiero po polowkowych. Wytrzymam jeszcze. 1 polowkowe mam 22.11

Edit. Jakies ciuszki mam które kupilam bedac w ciąży z synkiem wiekszosc to unisex. Jak na razie tych ciuszkow nie wyjnowalam i nie chcialam ich kiedys sprzedać. Pewnie po polowkowych zdobede sie na odwage by je wyjac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 09:33

Milka1991, Donia12 lubią tę wiadomość

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76, wspieram Cie mocno na odleglosc, wiara tylu dziewczyn z tego watku w to, ze z Maluszkiem bedzie dobrze, nie moze sie mylic!

2fwaugpjrxudygqa.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia12 wrote:

ja nie mam jeszcze nic. Zamierzam zacząć zakupy w styczniu. Wtedy też będą nam montować nową ogromną szafę (w końcu rok po przeprowadzce do nowego mieszkania :) ), w tej co mamy teraz nie ma za bardzo miejsca. A ja nie lubię bałaganu. Po zamontowaniu nowej szafy, ta którą mamy teraz będzie cała dla maleństwa, wiec będę mogła szaleć.

Za 1,5 godziny wizyta. Trzymajcie kciuki.

Donia12 lubi tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni
    Internista moze dac l4 tylko przypomnij ze jestes w ciąży aby bylo z kodem b, czyli 100% platne. Tylko zazwyczaj internista daje l4 na max 2 tygodnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 09:36

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Reni1982 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Reni
    Internista moze dac l4 tylko przypomnij ze jestes w ciąży aby bylo z kodem b, czyli 100% platne. Tylko zazwyczaj internista daje l4 na max 2 tygodnie.

Dziękuje ;)

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
‹‹ 792 793 794 795 796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ