Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa, w Polsce miałam refundację ale teraz tam nie mieszkam
ale wiem wiem o tym. D-dimery podczas brania zastrzyków były bardzo ok
no nic. acardu do tego nie biorę. Pewnie zostanie przy tym co mam. Dziękuję :*
Fufka.. przerażające to co piszesz.. może się stać z dnia na dzień a kto codziennie bada szyjkę?masakra... trzymam kciuki :*
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jula , Fufka - Trzymam kciuki dziewczyny, wszystko się ułoży.
Tylko ja już chcę wizytę, teraz, dziś zaraz. Bo jak czytam jakieś kolejne takie wpisy, jakieś rozwarcia itp itp w tych tygodniach ciąży to już sobie coś wymyślam, że może z maluszkiem jest coś nie tak, albo że może mi się szyjka skróciła ... wrrr...Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Sallvie, nie tylko Ty. Mi nie sprawdzał ostatnio czy jest twarda tylko jak długa
Ostatnio czy jest twarda sprawdzali mi 20.10 ;/ Ale tego nie przewidzisz... nawet jakby sprawdzali Ci codziennie...
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
mrik - gratulacje!!! Parka to moje marzenie
I jakie ładne USG to 3d czy 4d? U nas bardzo słabo w 4d było widać, niby za mało jeszcze tkanki tłuszczowej na dzidziusiu a Twoje takie ładne!
Anjouek wrote:no to bede próbować :d nie wiem niby to tylko X zamiast KS.. ale jakos samo Aleks mi sie nie podoba, tzn na papierze np... bo w wymowie to wiadomo identykochyba,ze cos innego mi do glowy wpadne... jakos wolalabym tego Maxa eh
jeśli jest tak jak piszesz, to "Max" też nie przejdzie, tylko "Maks"
sallvie - ja te,z mam dwa imiona i moje rodzeństwo ma dwa, ale nie nadajemy. Ciężko było się zdecydować na jedno a co dopiero na drugie
Fufka - życzę aby wszystko szybko wróciło do normy, kurcze.. niech te dzieciaczki jeszcze trochę zaczekają!
Mąż się dzisiaj przyznał, że mu wypłacili za nadgodziny, więc "przypadkiem" znaleźliśmy się koło Pepco i kupiłam Tymkowi 4 pajacyki w rozm 56 i 3 body z długim rękawkiem na rozm 62. Dla siebie 3 pary majtekZa wszystko 100 zł! w normalnym sklepie za te 100 zł to bym chyba tylko majtki kupiła ;] Uznałam, że szkoda kasy na ubranka w rozm 56 w normalnym sklepie, skoro nawet nie wiem jak duże dziecko się urodzi i czy je w ogóle nałoży a chciec kupić używane zapłacę niewiele taniej a i jakość będzie pozostawiała sporo do życzenia - jak w przypadku moich ostatnich zakupów. Pepco jest idealne - pajacyki po 9,99 albo 14,99 a i body na wyprzedaży za 7,99! W grudniu dokupię jeszcze na rozm 62
Najbliższa wizyta 15.03
-
ach.. no i wróciliśmy z drukarką, frytkownicą i blenderem
O drukarce od jakiegoś czasu myśleliśmy, o blenderze ja trułam już z 1,5 roku (jakby to był nie wiadomo jaki kosztowny zakup
) a frytkownica to był spontan
Teraz to się zacznie.. "zdrowe odżywianie" o_O
Antonelka, Omon lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy_Kordonek wrote:ach.. no i wróciliśmy z drukarką, frytkownicą i blenderem
O drukarce od jakiegoś czasu myśleliśmy, o blenderze ja trułam już z 1,5 roku (jakby to był nie wiadomo jaki kosztowny zakup
) a frytkownica to był spontan
Teraz to się zacznie.. "zdrowe odżywianie" o_O
frytkownica do frytek równoważy blender do np. zdrowych smoothie, czyli jesteś na zeroAntonelka, Donia12, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Różowy_Kordonek wrote:mrik - gratulacje!!! Parka to moje marzenie
I jakie ładne USG to 3d czy 4d? U nas bardzo słabo w 4d było widać, niby za mało jeszcze tkanki tłuszczowej na dzidziusiu a Twoje takie ładne!
jeśli jest tak jak piszesz, to "Max" też nie przejdzie, tylko "Maks"
sallvie - ja te,z mam dwa imiona i moje rodzeństwo ma dwa, ale nie nadajemy. Ciężko było się zdecydować na jedno a co dopiero na drugie
Fufka - życzę aby wszystko szybko wróciło do normy, kurcze.. niech te dzieciaczki jeszcze trochę zaczekają!
Mąż się dzisiaj przyznał, że mu wypłacili za nadgodziny, więc "przypadkiem" znaleźliśmy się koło Pepco i kupiłam Tymkowi 4 pajacyki w rozm 56 i 3 body z długim rękawkiem na rozm 62. Dla siebie 3 pary majtekZa wszystko 100 zł! w normalnym sklepie za te 100 zł to bym chyba tylko majtki kupiła ;] Uznałam, że szkoda kasy na ubranka w rozm 56 w normalnym sklepie, skoro nawet nie wiem jak duże dziecko się urodzi i czy je w ogóle nałoży a chciec kupić używane zapłacę niewiele taniej a i jakość będzie pozostawiała sporo do życzenia - jak w przypadku moich ostatnich zakupów. Pepco jest idealne - pajacyki po 9,99 albo 14,99 a i body na wyprzedaży za 7,99! W grudniu dokupię jeszcze na rozm 62
No wiemale Maks też już mi jakoś nie leży...Nie dogodzisz
-
Co do zdrowego odżywiania ja dziś p oszalalam...zjadłam paczkę laysow,3 kinderki,3 wafelki i 1 ciastko owsiane w czekoladzie ; ((( zbijcie mnie dziewczyny!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:53
Reni1982, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Fajne rzeczy na święta i dla dzieciaczków
Może coś Wam przypadnie do gustu
Szkoda że ja nie mam takich zdolności..
https://www.facebook.com/Filcovanki-650754408370743/?fref=ts
Anjouek lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Anjouek - Haha nie
Na drugie mi Iwona
Jutro na szczęście dzień mi szybko zleci kino itd więc na spokojnie a w poniedziałek wstaje i jade zobaczyć czy z maluszkiem wszystko dobrze !!
A no i ten ... Jak nie z przodu to z tylu człowiek krwawi niemuszę lekarza wyblagac o coś na hemoroidy bo mi się pojawić zechcialy
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Fufka30 modle sie po prostu i sciskam mocno!
Dziekuje za mile slowa dziewczyny, jest juz pozno a ja leze i ogladam te zdjecia oraz caly film z usg, ktory nakrecila moja bratowa, cos niesamowitego... nasze reakcje oraz dzidziulki. Nie mam slow by opisac to szczescie i radosc, lez brakuje, emocje jeszcze nadal mocno siedza gdzies gleboko
a te zdjecia to 4d bodajze, ale nie zamawialismy pakietu z 4d, dostalismy gratis plus podglad dzieci tez w 4d -
Justyna Sz wrote:Jastin, Jula, Fufka tak mi przykro... mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i kazda z was wroci do domu z dzieciaczkami. trzymam kciuki i nie poddawajcie się. walczcie dla waszych maleństw.
ale to był już 32! A nie 20 !bo w szpitalu liczą skończone tygodnie a nie tak jak my do przodu