Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Dziewczyny a tak a propo imion
Dajecie swoim dzieciaczkom drugie imię? Mój ukochany np twierdzi że po co i na co drugie. A ja sama mam dwa imiona i dla mnie to fajna sprawa
dlatego cale szczęście to ja idę zarejestrować maluszka i nadam mu dwa imiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 16:57
sallvie lubi tę wiadomość
-
My tez damy dwa. Corka ma drugie po mnie, synek bedzie miał po mężu. Ja tez mam po swojej mamie. Dla mnie to piękne, ze mam swoje imię, a do tego mam cos po mamie, co nawet gdy jej zabraknie zawsze będzie ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 17:12
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
itania No właśnie ja też mam drugie imię po mojej mamie a mój brat ma w ogóle imiona po moim tacie mój tata Jan Michał a mój brat Michał Jan
Na początku też chciałam dać drugie imię maluszkowi po mnie czy po ukochanym ale córka musiałaby się męczyć z troszkę długim imieniem a u synka stwierdziliśmy, że będzie miał imię po zmarłym niedawno przyjacieluKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dajecie swoim dzieciaczkom drugie imię? Mój ukochany np twierdzi że po co i na co drugie. A ja sama mam dwa imiona i dla mnie to fajna sprawa
dwa z pewnosciabardzo mi się to podoba
a w ogóle jak byłam kiedys mala to myslalam, ze 1 imie ma zwiazek z imieninami a 2gie z urodzinami xD bo jakos tak wyszlo,ze na drugie mam Magdalena i akurat w Magdaleny się urodzilam 22 lipcai tak sie smialam z kolezanek,ze ja obchodzę dwa swieta a one jedno hehe
pozniej dopiero doszlo do mnie,ze to nie ma zadnego zwiazku
no ale mialam wtedy moze z 5-6 latek wiec sobie cos takiego wymyslilam
nutella_ lubi tę wiadomość
-
Anjouek To się dobrałyśmy ja na pierwsze mam Magdalena
nutella_, Anjouek lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny korzystające z aliexpress.. Powiedzcie mi, czemu jak wchodzę na ich stronę z telefonu i chce obejrzeć jakiś ciuszek klikając na dany produkt, to zamiast przekierować mnie na niego przekierowuje mnie z powrotem na stronę główną
nie chce mi się włączać kompa. Czy tylko z moim Tel jest coś nie tak, czy tez tak macie?
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
[/ur
-
Do dziewczyn, które kłują się Clexane:
jaką macie dawkę i ile ważycie? Pani farmaceutka była dziś jakos bardzo zdziwiona moją dawką.. nie wiem czemu. Dawka 0,6 ml/ waga 63 kg. Zastrzyk raz dziennie.
Za dużo? Za mało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 18:25
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
-
nutella_ wrote:itania ja nie mam problemów. Jak wybierasz dany produkt ? Gdzie ? Moze jakieś zdjecie wstawisz, screen ekranu to będzie łatwiej dojść co jest nie tak
wiesz co nutellko, nie wiem czemu ale mam problem z telefonu. Z ciekawości jednak odpaliłam kompa, i tam wszystko działabardzo Ci dziękuję za reakcję. Mam telefon z Windowsem a nie androidem, może to jest przyczyna... a jak już weszłam na alie to chciałąm sprawdzić "czym to się je" i... zamówiłam rzeczy za 60 zł
i czuję, że to dopiero początek...aaaa, to wszystko Wasza wina
Omon lubi tę wiadomość
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
[/ur
-
aniołkowa mama wrote:Do dziewczyn, które kłują się Clexane:
jaką macie dawkę i ile ważycie? Pani farmaceutka była dziś jakos bardzo zdziwiona moją dawką.. nie wiem czemu. Dawka 0,6 ml/ waga 63 kg. Zastrzyk raz dziennie.
Za dużo? Za mało?Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Ale mam dziś dzień.. Cały dzień bym nie jadła tylko żarła!!!
Ciągle odczuwam głód i co chwilę coś przegryzam. Mam nadzieję, że jutro będzie odwrotnie. Brzuch mam już ogromniasty, ale jeszcze stare dżiny wciągnę na tyłek i nawet zapnę się, ale przy takim apetycie to zaraz będzie po dżinach. No i +6kg.
Co do libido, to my nie mieliśmy zakazu, więc raczej seks regularny, ale nie powiem, żebym miała libido do sufitu, częściej mi się nie chce niż chce.
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Co do imion to u mnie jest taki problem, że co nie zaproponuję, to mój zawsze z kimś imię skojarzy pozytywnie czy negatywnie i od razu odpada
ale jak już na 100% będziemy wiedzieć, kto u mnie w brzuszku mieszka, to może łatwiej będzie wyobrazić sobie jakieś imię dla naszego dziecka, niż kojarzyć je w pierwszej kolejności z kimś innym
coraz częściej czuję ruchy maluszka, jakie to cudowne uczucie -
Hej, przed chwilą się dowiedziałam po zgłoszeniu parcia na szyjkę ze z 0 5cm mam 1cm rozwarcia.. będę przygotowywana do zabiegu na jutro.
Trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 20:06
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
jula trzymam kciuki. Dawaj znacna na bieżąco co i jak. Będzie dobrze !
Mi osobiście się to imię nie podoba.
Miałam nauczycielke, która wszystkie 4 dzieci nazwała imieniami takimi... hmm.. historycznymi - jakiś królów itp.znam też ludzi, którzy szaleją za tym imieniem i żałują, że nie nazwali tak swojego syna. Każdy ma inny gust
Misiu2017 lubi tę wiadomość