Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, okropnie się przeraziłam tymi szpitalami!
Trzymam za Was kciukidobrze ze są lekarze na miejscu.
Mnie boli podbrzusze z prawe strony i chyba pójdę awaryjnie do gina, bo troszkę się przeraziłam.
No i według belly zaczęłam 6 miesiąc? Skończone 21 tygodni to 6 miesiąc???nutella_ lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dziewczyny te ktore nie maja sporo pieniedzy na wozek. Widzialam sie ostatnio ze znajoma co ma bardzo ladny wózek i kupila nowy za 1500zl ottis 3w1. Fotelik w zestawie to maxi cosi. Mozecie sobie zobaczyc w necie moze ktorejs sie spodova.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 09:36
Omon lubi tę wiadomość
-
O witam się w 20 tygodniu ciąży
sallvie, karolyn, Misiu2017, aniołkowa mama, misKolorowy, atat, Donia12, Taśka22, kasieniaczek, Kjopa3, Magni, Anjouek, Omon, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Witam się z wami z rana
Przybyło mi kolejne 100 gram wagi a do wizyty pozostało niecałe 24 godziny !! Nareszcie
Wiecie co mnie spotkało dzisiaj w nocy ? Leże tak sobie i obserwuje brzuch i nagle tak z lewej strony zaraz pod pępkiem zauwazylam takie jedno wyraźne puknieciebrzuch mi w tym miejscu podakoczyl jakby ktoś wcisnal palec od środka
aniołkowa mama, kasieniaczek, nutella_, Kjopa3, Anjouek, ilae, Omon, Lokokoko lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Karolyn aż z ciekawości porównałam bo wszędzie jest, że anex lekki. Waga w wersji głębokiej anexa 11,9, a mutsy igo 12,5 kg
Przecież od początku mówiłas, że anex Ci się nie podoba hihi
Ale ten Mutsy całkiem całkiem
Niebieska widziałam tą żyrafę Sophie, cena u mnie znośnaCiekawe czy to takie super. Jaką masz wersję? Tej samej głowy z kółkiem czy całej żyrafki?
Wkurzająca ta piszczałka? Próbowałaś?
Mnie dziś obudził straszny ból podbrzusza ale zmieniłam pozycję i szybko odpuściło. Bez żadnych tabletek itp. ale starszy straszy ten maluch...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:01
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jula kciuki za dzisiejszy zabieg i niech dzidziuś poczeka spokojnie do 40 tyg
Justina i Fufka za was też cały czas trzymam kciuki i się modlę -
Ja dla synka miałam dwie żyrafke sophie - jedna taka aby dziecko mogło łapać za takie okrągłe cos
a druga większa - cała postać żyrafy
Inne gryzaki raz ze ze sztucznych materiałów a dwa ze strasznie twarde były i za każdym razem płakał - gdy bawił sie sophie to mógł ja męczyć cały czas
Opłaca sie wydać pieniądze za nią - lepsza jedna niż 10 gryzaków badziewnych .
Ja tez sie witam w 20 tyg !
Jutro badanie połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:00
aniołkowa mama, Donia12, nutella_, Kjopa3, Antonelka, Omon lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Aniolkowa moim zdaniem i kolezanki te wagi to chyba od czapy, bo on jednak sporo ciezszy byl nawet od primavery. No ale pierwszy raz zpbaczylam go na zywo i szalu jak dla mnie nie ma. Mutsy wydaje sie duzo lzejszy i zwrotniejszy.
Jagah lubi tę wiadomość
-
Dzięki Karolyn za opinię :)Dobrze wiedzieć jak to jest naprawdę z tą wagą. Ja przeglądam teraz też Camarelo, cena niska a już 3 osoba posiadająca wózek mi go zachwala..
Jastin, Jula i Fufka niezmiennie czekamy na wieści i trzymamy kciuki :*Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
karolyn wrote:Ja bylam wczoraj w sklepie i widzialam anexy. O dziwo ciezki byl i duzy. Nie w moim stylu. Natomiast zakochalam sie w mutsy igo. Z tanszych fajny byl.coneco primavera:)
wiec u nas odpada - na szczęście - bo taki drogi;) anexow nie widzialam - za to pełno adamexow
Obejrzałam tych wózków całe mnóstwo i nadal coneco primavera wygrywa
Cena około 1300- akurat jak mała skończy rok to kupi się lekka spacerowkę za resztę z bogaboo
Mikołaj za to był zachwycony quinny na deskorolceMusze wam zdjęcie później wkleić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:19
karolyn lubi tę wiadomość
-
Aniolkowa to coneco nie camarelo. Camarelo nie widzialam niestety
Ja mialam Mieszka w przedszkolu:) bardzo pasowalo do niego to imie.
Dzis pierwszy raz poczulam kopniaki na wysokosci pepka! Zdziwilam sie bo z pierwszym synkiem tak wysokom poczulam dopiero w 25 tyg
Misiu2017, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Kasieniaczek ja też mam takie bóle raz z prawej, a raz z lewej, przedwczoraj trzymał ból w plecach z prawej, a wczoraj w podbrzuszu, tylko że ja nie mam już wyrostka, więc jestem pewna, że to nie on, chociaż lekarka jak mnie badała ostatnio w związku z tymi bólami to powiedziała "miejmy nadzieję że wycięli wtedy wyrostek, a nie coś innego"
bo tak dziwnie nacięcia mam z lewej strony po tej laparoskopia....
A wyrostek boli cały czas, nie odpuszcza sam z siebie, przynajmniej ja tak miałam, no i bardziej bolało jak zginalam prawą nogę. -
Kasieniaczku, tez mam bóle z prawej w podbrzuszu. Tez panikowalam ze wyrostek ale czasem jest mocniej czasem lżej.
Wczoraj mama kazała mi nogi popodnosic, kręcić kolka nogami i..... Załatwiłam się i jakby przeszło.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1