Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane!
Fufka trzymam kciuki i wierzę,że wszystko będzie dobrze
Co do sylwestra to mój małż zdecydował ze w tym roku w domku. Pewnie z moja rodzinka. Bardzo się ciesze bo nie miałam ochoty nigdzie wychodzić
Nutella- kwitnaca wyglądasz :-*
Jeżeli chodzi o mnie. Wczoraj byliśmy na urodzinach powiedzieliśmy do północy i później godzina drogi do domku i myślałam,że już nie dojadę do domu.bol pleców i na wymioty mnie brało. Najgorzej bo to ja byłam kierowca.
Później cała noc nie spałam,bo mój D był spragniony a to zaś kataru dostał i takie miałam przeżycia. Jestem wykończona
Później mieliśmy gości, przed sekunda pojechali i w końcu na spokojnie się położyłam
Ale za chwile jadę do hm kupić sobie sweterek
Chciałabym juz podglądać mojego chlopca,ale wizyta dopiero 07.12;)Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dziewczyny, czy w ciąży można jeździć na łyżwach?
W naszym mieście uruchomili miejskie lodowisko i mają zamontowaną kamerkę internetową - tak oglądam dziś na yt i tak by się chciało pojeździć
Ale pewnie ryzyko upadku na brzuch to wyklucza?
Chociaż ja jeżdżę od lat i kontroluję upadki, zawsze padam na tyłek, ale to też może być niebezpieczne pewnie.
Edit/ i chyba sama sobie już odpowiedziałam
Następny sezon będzie mójWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 19:33
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielny wieczór
ja we wtorek wizyta, jutro ide na barania krwi i moczu. Do mnie tez przypaletaly sie hemoroidy
Z rzeczy śmiesznych, leżymy na kanapie z M i pytam sie go czy będziemy rownież kupować fotelik samochodowy stokke tak jak wózek czy jakis inny. On odpowiada, ze oczywiście kupimy ten fotelik ale to chyba jak dziecko bedzie miało pół roku. Wiec pytam sie jak będziemy go przewozić wcześniej bo przecież dużo jezdzimy. A mój kochany maż wiedząc, ze dzieci małe musza leżeć myślał, ze dziecka gondole z wózka będziemy przyczepiać pasami i tak jeździć z nimOmon, nutella_, Milka1991, misKolorowy, Lokokoko, Reni1982 lubią tę wiadomość
-
no myślałam, ze umrę ze śmiechu jak sobie to wyobraziłam. Juz został uświadomiony, ale stwierdził ze z ilością rzeczy jakie biorę ze sobą plus te wszystkie gadżety boba chyba musimy zakupić przyczepę
Tak jeszcze apropo ruchów. My z małym mamy swój rytuał od tygodnia. Czytałam, ze dziecko moze juz cos słyszeć od 20tygodni, dlatego codziennie po kolacji kładę sie na kanapie i puszczam z YouTube muzykę dla dzieci w brzuszku. Jakis Mozart bądź znajdę sama jakaś muzykę poważna, ale miła i przyjemna dla ucha. Powiem Wam, ze codziennie w tym czasie mnie kopnie, kilka razy falami. Zawsze jest to podobna godzina-plus minus 30min. Jak cały dzień mały nie daje o sobie znać tak wtedy zawsze go poczuje. Moze spróbujcie tak i dzieciaczek tez bedzie aktywnyogólnie zobaczyłam, ze jak słuchamy muzyki bo czytamy czy cos, to mały jest bardziej aktywny. Moze to bedzie jego pasja-kto wie
Widze ze dwa posty mi z tego zrobiło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 19:21
Omon, pati87, Lokokoko, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Lis mój mąż też z tych co na wszystko mają tanią alternatywę
Ale nie do końca przemyślaną
Widziałyście tą stronę?
http://www.sklepikdzieciecy.pl
Pati napisała o jakimś wózku, wpisałam nazwę w google i kliknęłam w pierwszy link i to była właśnie ta strona, mają spory wybór wózków i fotelików i wygląda fajnie, że można negocjować cenę
Ja wzięłam sobie przykładowy wózek 2w1, dodałam do niego fotelik Maxi cosi, bazę do niego, adaptery i wyszła mi cena 2 197zł i jeszcze z opcją negocjacji, moim zdaniem świetne. Chyba będę jednak będę się upierać żeby rodzice nam jednak dorzucili do wózka i pozwolili nam go kupić, może ta możliwość kupienia taniej w zestawie ich przekonalis87 lubi tę wiadomość
-
Misiu, no właśnie ten tydzień bedzie decydujący i postanowię czy zostanę do świąt w pracy czy przejdę wcześniej na L4.
Lisku, od razu mi sie skojarzylo z tym:http://www.britax-roemer.pl/foteliki-samochodowe/baby-safe-sleeper/
Misiu2017 lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Witam w niedzielny wieczór
ja we wtorek wizyta, jutro ide na barania krwi i moczu. Do mnie tez przypaletaly sie hemoroidy
Z rzeczy śmiesznych, leżymy na kanapie z M i pytam sie go czy będziemy rownież kupować fotelik samochodowy stokke tak jak wózek czy jakis inny. On odpowiada, ze oczywiście kupimy ten fotelik ale to chyba jak dziecko bedzie miało pół roku. Wiec pytam sie jak będziemy go przewozić wcześniej bo przecież dużo jezdzimy. A mój kochany maż wiedząc, ze dzieci małe musza leżeć myślał, ze dziecka gondole z wózka będziemy przyczepiać pasami i tak jeździć z nimkahaśka lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Vitae13 to mój maz chyba myślał ze my tak tez mozemy z gondola normalna od wózka
on w ogóle mnie ostatnio zadziwia swoim myśleniem. Sadzi, ze jak sie mały urodzi to juz w ogóle nie wyjdziemy z domu, nie wyjedziemy nigdzie itp
Aniołkowa mamy upatrzony stokke trailz granatowy. Ostatnio wchodziłam na ich stronę i jest niedostępny! Mam nadzieje, ze po nowym roku pojawi sie na nowo, bądź jakieś nowe koloryja jestem przekonana do tego wózka bo juz go prowadziłam, wiec wiem ze to mój wybranek
-
lis87
gdzies widzialam gondole z funkcja przypinania pasamitylko to juz wtedy cała tylna kanapa zajęta przez dzidziolka
wiec jak ktos ma wiecej dzieciorów to raczej odpada
Omon
oj moj facet to tez aby cos tanie bylo a nie do konca bezpieczne... a ja sobie juz wymyslilam fotelik Kiddy Evolution Pro i nie odpuszczeon chcial taki najgorszy dolaczony do wozka od producenta bez zadnych atestow
myslalam,ze go palne grrr
lis87, Omon lubią tę wiadomość