Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
koniczynkaa wrote:Reni a możesz podać od kogo kupowałaś i jaka jest tam rozmiarówka? Kupowałaś takie jak normalnie nosisz, czy mnie jeszcze lub większe?
Nosze rozmiar 36, kupiłam 38. Czarne szybko mi się zrobiły średniej jakości- ale dlatego że non stop w nich chodze po domu, sprzątam itd...zrobiłam z nich bardziej robocz;), a drugie mam szare-na wyjścia i te mi bardziej podeszły. Dla mnie są bardziej jesienne. Pewnie jeszcze zamówie granatowe, ale nie było wcześniej.
sprzedawca: kupuj_taniej_plkoniczynkaa, Milka1991, Kamiliia24 lubią tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Hej:) widzę ze jest temat spodni:) ja przedwczoraj zamówiłam getry na allegro za grosze. Z przesyłka wyszło jakieś 14 zl.Podobno są kryjące i bezszwowe. Wstawiam link może kogoś zainteresują, a jak przyjdą to zdam relacje czy się opłacało:)
http://allegro.pl/legginsy-ocieplane-z-zapietkiem-leginsy-getry-i6597145004.html
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Teklaa wrote:Korcia wlasnie mnie zastanawia gdzie bedzie przykładał usg bo czasami mam wrazenie ze maleństwo raz czuje przy pępku, lub troche wyżej, a raz na dole po prawej, albo lewej tylko ze ja mam odczucia rybki, delikatnego plumkania żadne konkrety i nie sa to reguralne odczucia, ciekawe ile ma cm i wogole wszystkiego jestem ciekawa i podekscytowana jak na gwiazdkę
wypytam sie o to co jest teraz normalne w odczuciach, a na co zwracać uwagę, jak szyjka i bede chciała l4 ostatnio proponował ale nie wzięłam, ale juz chce :p
Jak mi usg rozbili teraz połówkowe i w szpitalu to mały juz był praktycznie po całym brzuszku pod pępkiem. Z jednej strony głowa z drugiej nóżki. Także nasze dzieciaki juz takie małe nie są jak myślimyTeklaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Witam się z wami i ja
I przybijam pionę ze wszystkimi mamusiami, które nie mogą spać. Ja zasnęłam dopiero przed 2 w nocy, a obudziłam się chwila przed 6 rano i co najlepsze byłam wyspana, ale udało się zasnąć na jakieś 2 godzinki jeszcze.
Ale z drugiej strony cieszę się, że zasnęłam tak późno bo gdyby nie to, to ominęłyby mnie najpiękniejsze kopniaki w wykonaniu mojego maleństwa jakie do tej pory dane mi było poczuć, były na prawdę wyraźne a co więcej wreszcie były widoczne !!
Teraz numer dnia, mój narzeczony powiedział, że za nic w świecie nie chce znać płci maleństwa wcześniej niż przy narodzinach
Milka1991 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Justyna Sz wrote:Hej:) widzę ze jest temat spodni:) ja przedwczoraj zamówiłam getry na allegro za grosze. Z przesyłka wyszło jakieś 14 zl.Podobno są kryjące i bezszwowe. Wstawiam link może kogoś zainteresują, a jak przyjdą to zdam relacje czy się opłacało:)
http://allegro.pl/legginsy-ocieplane-z-zapietkiem-leginsy-getry-i6597145004.html
wygladaja fajnie, ale nie sa ciążowe..pewnie gumka będzie cisnąć, ja tak mam we wszystkich...daj znac jak już przetestujeszReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Kamiliia24 wrote:Hej dziewczyny
mam pytanko. Czy ten twardy brzuch to jak wcześnie moze sie robic ? I czy to jest jakos niebezpieczne ?
Mi zaczął twardnieć około 18 tygodnia razem z siarą się zaczęło twardnienie brzucha ale jestem przekonana na 100% że to maluszek się rozpycha, ewentualnie skurcze przepowiadająceKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Mi zaczął twardnieć około 18 tygodnia razem z siarą się zaczęło twardnienie brzucha ale jestem przekonana na 100% że to maluszek się rozpycha, ewentualnie skurcze przepowiadające
-
koniczynka Ciuszki i tak nie będą kupowane pod konkretną płeć, wszystko uniwersalne chcę kupić
Gorzej z kolorem pokoju dla maluszka - muszę teraz też szukać uniwersalnych kolorów ścian, a już miałam wybrane kolory dla chłopca
mebelki tak czy inaczej będą białe ewentualnie jasny siwy. ale największy problem będzie z tym
http://abcania.isu.pl/?id=pokaz_produkt&id_prod=97247
Jak ja ukryję imię dziecka zawieszone nad łóżeczkiem do porodu hahaOmon lubi tę wiadomość
Kamiliia24 wrote:I to nie jest nic niepokojącego ? Ja wczoraj poczułam wyraźnie raz. Moze drugi ra ale nie wiedziałam czy to pełny pęcherz nie był. Ja nie mam zapisanej ani luteiny ani no spy. Wczoraj rozmawiałam z lekarzem ale na temat kłucia a to mi sie pozniej zdarzyło.
Póki mi twardnieje ale nie boli to nie panikuję, jestem świadoma, że teraz wszystko się w środku rozrasta i rozpycha a szczególnie teraz w tych tygodniach kiedy maluszek rośnie z dnia na dzieńByłam w poniedziałek na wizycie - wszystko dobrze, dzisiaj w nocy i o 6 rano zostałam skopana. Wczoraj czułam jak maluszek się przewraca w brzuszku jak mu śpiewałam
Oczywiście ja to ja ale jeśli Ciebie to niepokoi to zadzwoń do swojego lekarza i powiedz mu jaka jest sytuacja i co on na toNajważniejszy jest Twój i maleństwa spokój
Zawiesisz na ścianie a na to jakąś chustkę, papier czy coś innego
zresztą możesz mu powiedzieć, że jak nie chce znać płci to ma zakaz wchodzenia do pokoju
Ja bym chciała zrobić jakieś jasne ściany, zanawki sa kolorowe więc fajnie będą kontrastować i podobają mi się takie naklejki na ścianę dla maluszka a one na jasnej ścianie będą wyglądać chyba najlepiej. -
koniczynkaa wrote:Widzę, że H&M rządzi
jutro się przejdę i po przymierzam.
Justyna tylko te leginsy są zwykłe nie ciążowe i troche się obawiam czy nie będą się kończyły na środku brzuszka i uciskać. Poczekam na Twoją opinię
Koniczynkaa, ja mam ciążowe jeansy z H&M (koleżanka kupiła mi w second handzie za całe 14 zł). Spodnie noszę 36/38, te mam 36 i są bardzo okej. Ta gumka na brzuchu marzenie, a mi coraz mocniej wywala brzuchol
Dziewczyny w szpitalach, same dobre myśli dla Was! -
Hej, ja też polecam spodnie z hm, mam z poprzedniej ciąży ale pewnie nie urośnie do nich tym razem, oby
Chociaż ostatnio kupiłam w hm takie materiałowe, nie ciążowe, grubsze niż leginsy ale cieńsze już spodnie, luźne na pasie i w miarę eleganckie.
Ja kończę się psychicznie z bólu głowy
Co do aktywności to ja chodzę na basen i w zasadzie mam sporo aktywności ale takiej codziennej, przy dziecku, spacery o w pracy, niby biurowa ale koleżanki już na mnie krzyczaly że za dużo latam
Teraz trochę ogranicza mnie spojenie lonowe, chyba już zaczęło mi się rozchodzic
Powodzenia na wizytach.