Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie
wszystko ok potwierdził sie chłopiec
mąż mówi ze mały Ignacy, ustawil sie głęboko do dołu główka z prawej strony i ciezko było go podejrzeć, a po lewej troche pod pępkiem nóżki
serduszko biło, rany jaki długi juz z 300gram ma, pytałam sie o szyjkę to mowil ze za każdym razem sprawdza na usg i nawet o tym nie wiem, jest w porządku, te kucia w pochwie to tez bez stresu teraz jest skok rozwojowy i wszystko sie rozciąga zatem kucia, bóle to cos naturalnego w razie dużego dyskomfortu nospa, uff
IGA.G, nutella_, Justyna Sz, pati87, Reni1982, Lokokoko, Peg, Milka1991, misKolorowy, niania.ogg lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
A teraz trochę z innej beczki.
Dziewczyny sprawdziły się u Was śniegowce w zimie czy raczej ich nie kupujecie?
Już chyba trzeci rok będą w sklepach, do tej pory je omijałam. Ale patrząc na to, że za miesiąc czy dwa brzuszki będą już pokaźne, przydałyby się wsuwane buty
A w tych się zakochałam
https://deezee.pl/sniegowce/sniegowce-z-kokardka-winter-camel
A ten kolor jest na promocji!!!
https://deezee.pl/sniegowce/bezowe-sniegowce-z-kokardka-winterWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:16
-
Mnie biodro często boli ale to tez z powodu ze od poczatku roku walczyłam z rwa kulszowa.
Co do bólu ? Macie czasami takie odczucie ze was skręca w jelitach ? Zjadłam obiad wczesniej pomaranczo i jak mnie zabolało aż sobie pomyslałam ze jakiś skurcz. Cały dzien nic żadnego kłucia ani takich rzeczy nie odczułam. Chwile pozniej poszłam na toaletę ale strach jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:22
-
ilae wrote:A teraz trochę z innej beczki.
Dziewczyny sprawdziły się u Was śniegowce w zimie czy raczej ich nie kupujecie?
fakt faktem ślisko z nich strasznie, ale ja uwielbiam kapciochy. Chciałam sobie w tym roku kupić, ale jakoś za dużo wydatków.. Mogłabym w nich nawet spać !ilae lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:Ilae ja kiedyś miałam i powiem szczerze nigdy więcej;p są mega śliskie, także teraz na pewno bym nie ryzykowała chodzenia w ich. chyba że miałam jakieś trefne
Tu podeszwa nie wydaje się jakaś mega płaska i śliska.
Zależy też gdzie kupowane, bo są też robione na ilość i wtedy widziałam, co się z nimi dzieje -
nutella_ wrote:ja uwielbiam. Dojechałam w tamtym roku 3 pary, bo pod koniec ciąży urządzałam sobie spacerki po lesie, żeby urodzić szybciej
fakt faktem ślisko z nich strasznie, ale ja uwielbiam kapciochy. Chciałam sobie w tym roku kupić, ale jakoś za dużo wydatków.. Mogłabym w nich nawet spać !
To chyba sobie sprawięte niskie mi się mega spodobały co linki wstawiałam. No i -40% na wszystko bo #blackfriday
-
nutella_ wrote:ilae mam te buciki w obserwowanych, ale na allegro.
http://allegro.pl/buty-emu-sniegowce-z-kokardka-eskimoski-zimowe-r37-i5908555649.html
Te są inne, ale się wydają jakoś ogólnie trwalsze, jak patrzy się na podeszwę. Nie powinny się krzywić na piętach. Chyba się skuszę w tym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:30
nutella_ lubi tę wiadomość
-
Kamiliia24 wrote:Zobacze czy mi sie taki bol dzisiaj powtórzy... ale mega mnie skręciło.
Kamiliia24 lubi tę wiadomość
-
karolyn wrote:Ja mam wszystkie zimowe na wysokim obcasie, wiec kupilam sobie takie delikatne trepki:) mialam kiedys sniegowce mimo grubej podeszwy zle mi sie chodzilo.
a rok temu kupiłam sobie traperki z lasockiego jak jechałam na wycieczkę i teraz akurat będę miała na zimę. mają dobrą podeszwę antypoślizgową
-
Kamiliia24 wrote:Mnie biodro często boli ale to tez z powodu ze od poczatku roku walczyłam z rwa kulszowa.
Co do bólu ? Macie czasami takie odczucie ze was skręca w jelitach ? Zjadłam obiad wczesniej pomaranczo i jak mnie zabolało aż sobie pomyslałam ze jakiś skurcz. Cały dzien nic żadnego kłucia ani takich rzeczy nie odczułam. Chwile pozniej poszłam na toaletę ale strach jest
Aaa to jeszcze mi ginekolog powiedział na wizycie, ze wiązadła sie rozciągają i czasami są tak mocne bóle wtedy brac nospe
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
IGA.G wrote:ja ci się powtórzy to spróbuj przejść na lekkostrawną dietę. ja w pierwszych dniach wspomagałam się syropem Duphalac. i od ponad tygodnia jest dobrze - codziennie siemię, lekkie rzeczy, choć wiadomo, że są odstępstwa ;p
-
Kamiliia24 wrote:Mam ten syrop, ostatnio z wyproznieniami nie było złe ale moze nie do końca pełne. Juz sie wystraszyłam ze to skurcz, mam nadzieje Ze nie był skoro poszłam na toaletę po tym...
edit: learz mówił, że może mieć rózne nasilenie, zależy jak będą jelita się przesuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:46