Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoko Ja to tak nie miałam w żadnej z moich trzech ciąż , ale u każdej z nas jest inaczej .
Ja to czuję się czasami jagbym góry nosiła nie dziecko , w pęcherz mnie kopie w żołądek , ciężko mi się schylić do łazienki też już ciężko mi wstać , nie mowiac o robieniu siusiu tez nie, wiem jak usiąść na sedesie jakoś tak dziwnie się czuję jakbym dziecko gniota , a to dopiero 5 msc to co będzie później .
aniołkowa mama Kochana ja to wszystkim i niczym się martwię maz mowi ze nic martwienie Ci nie da, gin mi mówi że powinnam cieszyć się ciążą , siostry tak samo Iwonka będzie dobrze , malutka się rusza to nie masz o co się martwić , ale ja i tak się martwie i tak die boję patrze na wkładki czy nic mi nie ma dodatkowego oprócz śluzu , moje serce jaki dusza chyba w Sobotę dopiero odetchnie jak usłyszę serduszko i zobaczę naszą Anię :*:*:*:*.aniołkowa mama lubi tę wiadomość
-
Jagah, Szczęśliwa mamusiu, no właśnie staram się wreszcie uwierzyć i cieszyć
:D To na razie i tak dla mnie trochę abstakcyjne, może będzie bardziej realne jak się dowiem czy mieszka u mnie synek czy córeczka i dostanie imię
albo jak zaczniemy meble wymieniać (musimy pozmieniać żeby zmieścić łóżeczko i jakąś małą komodę). W weekend może zaczniemy mierzyć?
Widziałam już ładne łóżeczka używane ale kurcze jakoś szybko
Mamaela86 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Hej
Ja melduje sie po wizycie. Generalnie wszystko dobrze i wczorajsze wyniki zlotego plynu i krwi tez ok.
Tarczycowe super, plynne zloto tez, hemoglobina gorzej ale sukces mam duzy bo poprawily mi znacznie proby watrobowe po odstawieniu luteiny i lutinusa. A od poczatku ciazy przytylam 5kg. Ciekawe ile jeszcze dojdzie.
Zdjec nie ma bo kiepski sprzet ale widzialam, ze serduszko bije i zdaniem lekarki lezy glowka w dol. A tydzien temu lezala poprzecznie. Rozumiem, ze Ona tak moze sobie jeszcze fikac gora, boczek, dol?
Moja hemoglobina jakos nie zmartwila lekarki ale ucieszyla poprawa prob watrobowych.
Szyjka dluga i zamknieta ale ile ma to nie wiem.
Kolejna wizyta przed swietami a usg kontrolne 3 tygodnie bo taki byl termin przed swietami.
O do portek bo widze, ze o tym dyskusja - ja mam dwie pary jeansow z HM - boyfreindy, ktore sa mega wygodne a drugie skinny - tez sa ok.
Ale faktycznie w legginsach mi najwygodniej - musze kupic w hm bo slyszalam, ze niezle ale jak widzialam na wieszaku w sklepie to szmaty ale chyba zaryzykuje
misKolorowy, Aga1991, Peg, Omon, Milka1991, Donia12, Kjopa3, sunshine lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Zdjec nie ma bo kiepski sprzet ale widzialam, ze serduszko bije i zdaniem lekarki lezy glowka w dol. A tydzien temu lezala poprzecznie. Rozumiem, ze Ona tak moze sobie jeszcze fikac gora, boczek, dol?
Antonelka, IGA.G lubią tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Moje drogie panie. Powiedzcie mi jedną rzecz. Zwolnienie mam do 24.12, a wizytę 23.12. Czy lekarz może mi wystawić zwolnienie dzień wcześniej ?
nutella_ lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Moje drogie panie. Powiedzcie mi jedną rzecz. Zwolnienie mam do 24.12, a wizytę 23.12. Czy lekarz może mi wystawić zwolnienie dzień wcześniej ?
może wystawić w tym tygodniu co kończy się zwolnienie- czyli od 19.12 do 24.12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 16:09
-
Antonelka wrote:Hej
Ja melduje sie po wizycie. Generalnie wszystko dobrze i wczorajsze wyniki zlotego plynu i krwi tez ok.
Tarczycowe super, plynne zloto tez, hemoglobina gorzej ale sukces mam duzy bo poprawily mi znacznie proby watrobowe po odstawieniu luteiny i lutinusa. A od poczatku ciazy przytylam 5kg. Ciekawe ile jeszcze dojdzie.
Zdjec nie ma bo kiepski sprzet ale widzialam, ze serduszko bije i zdaniem lekarki lezy glowka w dol. A tydzien temu lezala poprzecznie. Rozumiem, ze Ona tak moze sobie jeszcze fikac gora, boczek, dol?
Moja hemoglobina jakos nie zmartwila lekarki ale ucieszyla poprawa prob watrobowych.
Szyjka dluga i zamknieta ale ile ma to nie wiem.
Kolejna wizyta przed swietami a usg kontrolne 3 tygodnie bo taki byl termin przed swietami.
O do portek bo widze, ze o tym dyskusja - ja mam dwie pary jeansow z HM - boyfreindy, ktore sa mega wygodne a drugie skinny - tez sa ok.
Ale faktycznie w legginsach mi najwygodniej - musze kupic w hm bo slyszalam, ze niezle ale jak widzialam na wieszaku w sklepie to szmaty ale chyba zaryzykujelekarz zażartował, że cieszy się, że dzisiaj jej mierzyć nie musi ;p
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Ale pedzicie kobietki nie nadazam za wami jestem.4dni do tylu a to ponad 40stron masakra heh...
Dlatego wybaczcie ze narazie nie odniose sie do waszych wypowiedzi a zrelacjonuje szybko moja piatkowa wizyte
a wiec dalej cjlopak i to juz sie nie zmieni wiec bedzie Jaśi ma juz ok 400g i wszystko ok aha no i od tygodnia codziennie regularnie czuje ruchy mimo lozyska na przedniej ścianie
A to moj synek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 16:58
nutella_, ilae, koniczynkaa, Peg, pati87, misKolorowy, karolyn, Antonelka, IGA.G, Milka1991, Donia12, Teklaa, Justyna Sz, Kjopa3, Lokokoko, Korcia, Omon, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Szwagierka mnie zdołowała. Mówi, że zajrzała w kartę ciąży i w 27 tc miała 4,5kg na plusie a w całej ciąży 18kg ;] a ja 22tc i 10kg +
Wierzyć mi z teściową nie chciały ;]
ale z drugiej strony staram się pocieszać bo czytałam, że często (ale nie zawsze!) osoby, które mało przybrały na wadze nadganiają w ostatnich miesiącach a znowu te które "rosły" systematycznie to na ostatku niewiele się zmienia. Czas pokaże. Mama i siostra w pierwszych ciążach przytyły po 25kg więc obawiam się, że i ja się nie uchroniękarolyn, Milka1991 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Przepraszam, że znowu wam truję dupę. Ale nie mam nawet się do kogo odezwać.. Nie musicie czytać.
zostało 37 htak się cieszę !
IGA.G, Justyna Sz, Lokokoko, Antonelka, sunshine, Milka1991, koniczynkaa, Omon lubią tę wiadomość
-
koniczynkaa wrote:Reni jeśli ból bezie się utrzymywał skontaktuj się z lekarzem, będziesz o niebo spokojniejsza, rozwieje wątpliwości, w razi potrzeby zaradzi. A może wystarczy rozmowa z nim przez telefon?
Poleżałam jest trochę lepiej. Jak do jutra nie przejdzieto będę dzwonić, na razie jest znośnie.Maleństwo kopię, zjadłam trochę słodkiego, ale dziś tak delikatniej.
Fajna stronka,polecam.Mi od razu wpadł pomysł na Dzien TatyŚpioszki z jakimś fajnym napisem
http://www.dejna.pl/k36,dla-dzieci-okazjonalne,3.htmlNiebieskaa lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami