Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karolyn wrote:Milka ja mam urodziny dzień przed Tobą
)))
Kto ma wizytę w środę jak ja?
JA MAM W SRODĘ!!
Odliczam dni...
Milka1991- dzieki,poczytamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:02
karolyn lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Reni1982 wrote:To moze ja kupie coś bardziej lajtowego...bo nie odczuwam że mam taką atrakcje
Ilae - ten filmik z porodem w aucie, przeraził mnie, kobieta rodzi, a facet dalej jedzie...no masakra...powinni zjechac,stacja benzynowa byla blisko, zadzwonic po karetke, cokolwiek...
Są jeszcze jakieś maści: cyclo 3 fort
Też oglądałam ten filmik i byłam zniesmaczona brakiem odpowiedzialności ! głupi Ci ludzie, serio... -
milka ja nawet nie wiem na co patrzeć wybierając depilator. Są jakieś na pesetki, dyski i cos tam jeszcze. Nie wiem o bedzie najlepsze. Ja w starym mam jakby takie gumeczki. Może masz wieksze doswiadczenie ? Ten który link wstawiłas to na pesety. Czym się kierowalas wybierając akurat ten ?
-
nutella_ wrote:milka ja nawet nie wiem na co patrzeć wybierając depilator. Są jakieś na pesetki, dyski i cos tam jeszcze. Nie wiem o bedzie najlepsze. Ja w starym mam jakby takie gumeczki. Może masz wieksze doswiadczenie ? Ten który link wstawiłas to na pesety. Czym się kierowalas wybierając akurat ten ?
Kierowałam się opiniami z różnych stron i ten panasonic wygrałma fajne funkcje i dużo różnych nakładek, opcja podświetlenia i golenia pod wodą też mi bardzo pasują
Jak poczekasz z miesiąc to Ci powiem czy zakup był trafiony
Koko chyba dwie stronki wcześniej Reni wrzuciła link do filmu o kobiecie rodzącej w aucie -
http://www2.hm.com/pl_pl/ona/produkty/mama/sukienki.html?product-type=ladies_maternity_dresses&sort=stock&offset=0&page-size=60
koko z h&m nic Ci się nie podoba ?
dziś jest 20% zniżki na wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:38
Misiu2017 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko - z moczem to jest tak jak aniołkowa mama napisała, wpływ na kolor ma to co zjemy jak i same leki/witaminy. Czasami może oznaczać też, że jest za bardzo zagęszczony czyli za mało pijesz.
Jakiś dziwny dzień. Zasłony odsunięte a i tak wstałam po 10 z przekonaniem, że jeszcze środek nocy. jakoś szaro i buro, głowa ciężka. Robię własnie kapuśniak i w ogóle nie potrafię się ogarnąć.
Podziwiam Was za używanie depilatora. Ja mam i użyłam kilka razy, kompletnie nie dla mnie. Musiałabym pół dnia siedzieć żeby się wyskubać a boli jak ciort. Kupiłam sobie podgrzewacz do wosku i to jest zbawienie, jedno pociągniecie i pół nogi wydepilowane a i boli mniej niż wyrywanie każdego włosa z osobna
Ja wizytuję w najbliższą środę 30.11 ale to taka normalna wizytaW każdym razie jak zwykle będzie USG i synek
hehe.. a ja miałam wrażenie oglądając ten film, że właśnie facet się zatrzymał i myślę sobie "jedź chłopie szybko do tego szpitala a nie siedź!"W ogóle dziwne, ze akurat kamerka była załączona, kto w takim momencie myśli o ustawieniu kamery w aucie?
ilae, karolyn lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
A ja jestem okropna matka :p nie wiem czemu ale zaczęły mnie denerwować te plumkania :p moze jak bedą jakieś intensywniejsze doznania to zatęsknię za tymi delikatnymi nie dogodzisz zamiast byc happy to ja mam wrazenie ze to cos jelita, niestrawność i moze dlatego
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Witam Was dziewczyny
Ja od rana miałam duzo siły i za sprzątanie sie zabrałam No a teraz kłuje mnie jakby w pochwie
Dzis na obiad robię frytki i czarny ryż z warzywami . Nie mam kompletnie pomysłu co juz wymyślać . Moze podsunie co dzis u Was ?Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Misiu2017 wrote:Witam Was dziewczyny
Ja od rana miałam duzo siły i za sprzątanie sie zabrałam No a teraz kłuje mnie jakby w pochwie
Dzis na obiad robię frytki i czarny ryż z warzywami . Nie mam kompletnie pomysłu co juz wymyślać . Moze podsunie co dzis u Was ?
Ja już totalnie nie wiem co ja mam na te obiady gotować... Wiecznie tylko ziemniaki i kotlety, już mam tego dośćMoże dziś zrobię kurczaka z warzywami i właśnie ryż.
-
A tak szczerze misiu serio dziś nie gotuje. Ale w najbliższym czasie zrobię kapusniaczek lub barszcz biały z kielbaska. Placki ziemniaczane też zjadłabym albo jakaś karkóweczke w sosie.
-
U mnie najczęściej królują zupy, czesto naleśniki ze szpinakiemi serem, pierogi (kupuje swieże), salatki...
ale często też mam pustkę co ugotować, a książek kucharskich full.
Dziś naleśniki ze szpinakem lub z kurczakiem i suszonymi pomidorami, pieczarkami albo na słodko. A weekend- nie wiem.Misiu2017 lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
nutella przeczytałam o tym białym barszczu i kapuśniaku i przez Ciebie teraz też zaczynam w głowie sobie układać listę czego to bym nie zjadła !
Misiu2017, nutella_ lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja mam dzis grochowke, pierogi leniwe ( to akurat od mamy) i wlasnie wyciagnelam z piekarnika muffiny z powidlem z lesnych owocow:)
Kordonku, Reni a wiec wizytujemy razem:) oby byly same dobre wiesci!Misiu2017, misKolorowy, atat lubią tę wiadomość
-
Misiu te kucia w pochwie krotkie chwilowe to normalne wczoraj na wizycie gin mi mowil rozciąga się i tak bedzie dzis ich nie miałam, ja mam dobrze bo do niedzieli obiady mi robią jestesmy na wyjezdzie
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
no ja własnie pisałam, ze robię dzisiaj kapuśniak
w dodatku za dużo kapusty sobie przygotowałam, więc zrobię też placki kapuściane
Robi się ciasto jak na naleśniki i wrzuca kapustę kiszoną. Później robi się placuszki na patelni i można zjeść z jakimś sosem na ostro ale my idziemy na łatwiznę i polewamy pikantnym keczupem
Dobrze się złożyło bo mam mnóstwo mleka do wykorzystania a teściu regularnie w poniedziałki przywozi świeże, więc dobrze byłoby to zużyć
Najbliższa wizyta 15.03