X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Dziewczyny jak traficie na jakieś internetowe promocje dla dzieciaczków z okazji black friday to podzielcie się linkami :P

W smyku widzę -50% na drugie buty/ciuch

Effii
    Colorstories
    Napiki
    Pink no more
    Marki, ktore maja sklepy i atakuja mnie BF :-)

Caramella
    Petit Bateau oraz online z kodem BLACK16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 09:51

aniołkowa mama lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • aniołkowa mama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ANtonelka :* śliczne rzeczy na tych stronkac. Zapisałam sobie je na później :) ale szkoda, że takie drogie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:04

Córcia jest z nami :)

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Dziękuję ANtonelka :* śliczne rzeczy na tych stronkac. Zapisałam sobie je na później :) ale szkoda, że takie drogie :(

No drogie niestety ale jakis kocyk, otulacz mozna kupic maluszkowi jako taki bardziej luksusowy gadzet.

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedz mi, na napiki.pl to tylko w ich sklepie? bo na stronce nie widzę, na pozostałych wszystkich chyba jest.

Bo jakby było na wszystko to szumisia by się wzięło... :D

Na Colorstories.pl z kolei jest, że "do -50% na wszystko" a jak się to kliknie to tylko przerzuca na wyprzedaż :D trochę pachnie ściemą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:16

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    A powiedz mi, na napiki.pl to tylko w ich sklepie? bo na stronce nie widzę, na pozostałych wszystkich chyba jest.

Bo jakby było na wszystko to szumisia by się wzięło... :D

Na napiki dzisiaj jeszcze wchodzilam wiec nie wiem. Boje sie, ze szumis rzadzi sie swoimi prawami i cene ustala dystrybutor...
    Ja lubie kupowac wszystko w jednym miejscu ale chyba teraz podobierqm rzeczy z roAznych sklepow

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz jesze calydlammamy, lamillou, mammisima, lullalove, codostories, 5-10-15, endo.
    Na showroomkids chyba mis szumis z sensor cry jest w promocji. Wlasnie dostalam info.
    Mam tego tyle, ze nie ogarniam juz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :*:*:*:*:*.

Mocno trzymam kciuki , za te które są w szpitalu i za cudeńka :*:*:*:*:* , kochane jestem sercem z wami , za wizytujące dziś mamusie , i za nasze Skarby , a ja już wizytę mam jutro o 9.00 rano pewnie +/- wejdę po 10 .00 :) .Oczywiście dam wam znać co i jak ;) .

Ale dziś u mnie piękny dzień , słoneczko tak cudnie świeci tylko że zimno juto kochane wizyta plus USG połówkowe ciekawa jestem jak długa jest Ania , może podejrzę bardziej uważnie płeć , bo wcześniej na USG widziałam trzy kropki , żadnych warg sromowych nie zauważyłam ;) . Samopoczucie dobre , malutka od rana już się rusza wstaje razem z mężem i robi mi pobudki :*:*:*. A i dziś wkroczyliśmy w 22 tc :*:*:*:*:*:*:*.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:19

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woww.. Antonelka, masz newslettery na to wszystko? Ja się nigdzy nie zapisuje bo potem nic nie widzę na poczcie. Chyba, że na jakąś pocztę, której nie używam :P Dzięki :* wszystkie sklepy zapisane :D

Antonelka lubi tę wiadomość

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga. Jestem oficjalnie uspokojona. Moje dziecko zaczęło kopać swoją mamusię :)

PS. Chyba lubi słuchać skocznych piosenek disco polo haha :D

Szczęśliwa Mamusia, Antonelka, kasieniaczek, Taśka22, Niebieskaa, Jagah, nutella_, Lokokoko, Milka1991, Omon, IGA.G, Aga1991, Kjopa3, kahaśka, misKolorowy lubią tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

Czekamy na M !
    preg.png
  • Ewelina 3 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kochane ... u mnie również pojawił się problem z ruchami Majusi .., dwa dni pod rząd czułam je ciągle a od wczoraj nic :( ...

córeczko czekamy na Ciebie <3
    w4sq43r8r4rmbt6w.png
    74di20mmtq5kyqbu.png
    74dix1hpqenjra5g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem dziś po pierwszych zakupach na black friady ;-) złożyłam zamówienie w h&m. Jest 20% na wszystko i darmowa wysyłka. Ja jestem uziemiona w domu, więc tylko przez internet mogę buszowac po sklepach ;-)

Antonelka, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko lubią tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Woww.. Antonelka, masz newslettery na to wszystko? Ja się nigdzy nie zapisuje bo potem nic nie widzę na poczcie. Chyba, że na jakąś pocztę, której nie używam :P Dzięki :* wszystkie sklepy zapisane :D

Ja do newsletterow nie bo nie ogarniam poczty pozniej ale na fb i na instagramie. Instagram uwielbiam :-) pod tym wzgledem

• Gabi 19 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mnie coś bóli w dole brzucha. Mam nadzieje ze to wiezadla. Wizyta dopiero za dwa tygodnie. Idę z młodym do lekarza.

2nn3ugpje3080cv7.png

1usa20mmk6qkf2j1.png

https://www.maluchy.pl/sl-72637.png

• vitae13 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pilnie raportuje że Oluś nadal jest Olusiem :)
    W 19t4d waży 300 gram :D

W związku z plamieniami gin pobrał cytologię ale powiedział żeby się nie martwić bo wszystko wyglada dobrze. Szyjka 3.8 cm.
    Na połówkowe umówiliśmy się na 07.12.

Od 3 dni czuję jak mój Maluszek wariuje w brzuchu <3

Ps. Zrobiłam właśnie zamówienie w Empiku. Zerknijcie na ubranka marki Pinokio. Nie mogłam się zdecydować tak mi się wszystkie podobają. No i 230zł poszło....

Pozdrawiam was ciepło i szykuję się do wyjazdu weekendowego :)

sallvie, Niebieskaa, Jagah, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Peg, Reni1982, Lokokoko, aniołkowa mama, ilae, karolyn, Korcia, Omon, Donia12, pati87, IGA.G, Aga1991, Justyna Sz, Kjopa3, misKolorowy, sunshine, Antonelka, niania.ogg lubią tę wiadomość

CHŁOPCZYK OLEK :)
    qjn3p1.png1kjSp2.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha!
    fragment wywiadu z mamaginekolog a propos ruchow malenstwa i reki taty:

"I na koniec zapytam Cię już tradycyjnie o jakąś anegdotę związaną z tematem. Czy masz jakąś szczególną historię związaną z ruchami dziecka w życiu płodowym?

Konkretnej anegdotki nie mam, przynajmniej w tej chwili nie przychodzi mi do głowy, ale mam jedną nazwijmy to „ciekawostkę”.

Bardzo wiele kobiet zgłasza mi pewną prawidłowość. Mianowicie: kiedy dziecko zaczyna się ruszać wołają partnera, żeby położył rękę i poczuł z nią ruchy. A w tym momencie dziecko, które przed sekundą szalało przestaje się ruszać. Nie wiem dlaczego tak jest… Może czują od czasów prenatalnych szacunek do tatusiów? "

U mnie jest identycznie, co poczuje lobuziare i wolam meza to nagle cisza:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:57

Milka1991, Peg, Aga1991, Antonelka lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vitae - Gratuluję zdrowego synka Olusia :) PS. Jesteś kolejną na forum, która ma wizytę 7.12 - Wy to chyba na prawdę się na tego 7-ego zmówiłyście wszystkie :)

gabi - Moja wizyta też za troszkę ponad dwa tygodnie dopiero ( to i tak dobrze, że mam po 3 a nie 4 tygodniach wizytę ) ale na początku jak mi się trafiało, że co dwa tygodnie miałam wizytę, to teraz mi się jakoś dłuży od wizyty do wizyty a ja niepotrzebnie tylko sobie coś wmawiam :)

Gabi 19 lubi tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷

Czekamy na M !
    preg.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello mamusie!! Napisze to z jednodniowym opóźnieniem, ale witam się z Wami w 5 MIESIĄCU CIĄŻY!!! <3

Tekla- tak dokładnie dlatego tak pomyślałam hahaha :-)

Donia- juz powinno być spokojnie! Tylko nie forsuj się jeszcze do końca dnia i nie zginaj, żeby nie zerwać skrzepu z zebodolu :-* a jak zacznie coś pobolowac-dimny okład :-)

Wiecie czuje się podle.. Wy wszystkie black friday i zakupy dla malucha. A ja co? Black friday i zakupy dla mnie :-D e rany.

Jeżeli chodzi o moje samopoczucie. Czuje się już lepiej, uszy odetkane. Mam niesamowita chrypke, ale gardło nie boli. Stosuje: zestaw irigasin, inhalacje,tabletki isla,syrop z porostu irlandzkiego i pije ciepłe mleko z miodem-to okazało się zbawienne.

Dziś kolejna osoba opowiadała mi swoje przeboje z materacem gryka-kokos. Pojawiły się robaki... :-/

Ja ruchy czułam. Od paru dni jakoś spokojnie... Zaczynam się nad tym zastanawiać

karolyn, Omon, Donia12, Kjopa3, Justyna Sz, sunshine lubią tę wiadomość

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

Jeśli ktoś planował zakupy ze sprzętu to w rtv euro agd też jest sporo fajnych promocji ;)
    http://www.euro.com.pl/cms/black-friday-week.bhtml?grupa=Wszystkie&link=lnk-sg

wiecie co, planowałam na urodziny zakup depilatora za 300 zł, ja dziś patrzę a on 400 zł, wczoraj jeszcze było 300 zł, ale mam wkurwa...

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Reni1982 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana..ahh niedawno wstałam.. Ale już po śniadanku.. Melduję, że czuję się lepiej,prawa strona nie boli ;) ale martwi mnie że Maluszek mało się rusza, kopnięcia takie słabiutkie i ledwo wyczuwalne...to jest normalne?
    Zaraz zjem jabłko, posłucham muzyki, może zacznie szalec ?

Nie wiecie czy w Pepco są jakieś promocje z okazji Black Friday?

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niebieskaa jak tylko przeczytałam zdanie "kiedy dziecko zaczyna się ruszać wołają partnera, żeby położył rękę i poczuł z nią ruchy. A w tym momencie dziecko, które przed sekundą szalało przestaje się ruszać."

to od razu pomyślałam o swoim dziecku :) nie dość, że narzeczony jeszcze nigdy nie poczuł kopniaka to nawet moja mama, tata, no nikt, tylko ja :) i czasem czuje się jak debilka, która tylko sobie wmawia te ruchy haha

Lokokoko, Niebieskaa, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷

Czekamy na M !
    preg.png
‹‹ 909 910 911 912 913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ