Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aniołkowa mama wrote:Dziewczyny jak traficie na jakieś internetowe promocje dla dzieciaczków z okazji black friday to podzielcie się linkami
W smyku widzę -50% na drugie buty/ciuch
Effii
Colorstories
Napiki
Pink no more
Marki, ktore maja sklepy i atakuja mnie BF
Caramella
Petit Bateau oraz online z kodem BLACK16Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 09:51
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
aniołkowa mama wrote:Dziękuję ANtonelka :* śliczne rzeczy na tych stronkac. Zapisałam sobie je na później
ale szkoda, że takie drogie
No drogie niestety ale jakis kocyk, otulacz mozna kupic maluszkowi jako taki bardziej luksusowy gadzet.
-
A powiedz mi, na napiki.pl to tylko w ich sklepie? bo na stronce nie widzę, na pozostałych wszystkich chyba jest.
Bo jakby było na wszystko to szumisia by się wzięło...
Na Colorstories.pl z kolei jest, że "do -50% na wszystko" a jak się to kliknie to tylko przerzuca na wyprzedażtrochę pachnie ściemą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:16
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:A powiedz mi, na napiki.pl to tylko w ich sklepie? bo na stronce nie widzę, na pozostałych wszystkich chyba jest.
Bo jakby było na wszystko to szumisia by się wzięło...
Na napiki dzisiaj jeszcze wchodzilam wiec nie wiem. Boje sie, ze szumis rzadzi sie swoimi prawami i cene ustala dystrybutor...
Ja lubie kupowac wszystko w jednym miejscu ale chyba teraz podobierqm rzeczy z roAznych sklepow7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Zobacz jesze calydlammamy, lamillou, mammisima, lullalove, codostories, 5-10-15, endo.
Na showroomkids chyba mis szumis z sensor cry jest w promocji. Wlasnie dostalam info.
Mam tego tyle, ze nie ogarniam juzWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:20
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane :*:*:*:*:*.
Mocno trzymam kciuki , za te które są w szpitalu i za cudeńka :*:*:*:*:* , kochane jestem sercem z wami , za wizytujące dziś mamusie , i za nasze Skarby , a ja już wizytę mam jutro o 9.00 rano pewnie +/- wejdę po 10 .00.Oczywiście dam wam znać co i jak
.
Ale dziś u mnie piękny dzień , słoneczko tak cudnie świeci tylko że zimno juto kochane wizyta plus USG połówkowe ciekawa jestem jak długa jest Ania , może podejrzę bardziej uważnie płeć , bo wcześniej na USG widziałam trzy kropki , żadnych warg sromowych nie zauważyłam. Samopoczucie dobre , malutka od rana już się rusza wstaje razem z mężem i robi mi pobudki :*:*:*. A i dziś wkroczyliśmy w 22 tc :*:*:*:*:*:*:*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:19
-
Woww.. Antonelka, masz newslettery na to wszystko? Ja się nigdzy nie zapisuje bo potem nic nie widzę na poczcie. Chyba, że na jakąś pocztę, której nie używam
Dzięki :* wszystkie sklepy zapisane
Antonelka lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Uwaga. Jestem oficjalnie uspokojona. Moje dziecko zaczęło kopać swoją mamusię
PS. Chyba lubi słuchać skocznych piosenek disco polo hahaSzczęśliwa Mamusia, Antonelka, kasieniaczek, Taśka22, Niebieskaa, Jagah, nutella_, Lokokoko, Milka1991, Omon, IGA.G, Aga1991, Kjopa3, kahaśka, misKolorowy lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyJa tez jestem dziś po pierwszych zakupach na black friady
złożyłam zamówienie w h&m. Jest 20% na wszystko i darmowa wysyłka. Ja jestem uziemiona w domu, więc tylko przez internet mogę buszowac po sklepach
Antonelka, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:Woww.. Antonelka, masz newslettery na to wszystko? Ja się nigdzy nie zapisuje bo potem nic nie widzę na poczcie. Chyba, że na jakąś pocztę, której nie używam
Dzięki :* wszystkie sklepy zapisane
Ja do newsletterow nie bo nie ogarniam poczty pozniej ale na fb i na instagramie. Instagram uwielbiampod tym wzgledem
-
Dzień dobry
Pilnie raportuje że Oluś nadal jest Olusiem
W 19t4d waży 300 gram
W związku z plamieniami gin pobrał cytologię ale powiedział żeby się nie martwić bo wszystko wyglada dobrze. Szyjka 3.8 cm.
Na połówkowe umówiliśmy się na 07.12.
Od 3 dni czuję jak mój Maluszek wariuje w brzuchu
Ps. Zrobiłam właśnie zamówienie w Empiku. Zerknijcie na ubranka marki Pinokio. Nie mogłam się zdecydować tak mi się wszystkie podobają. No i 230zł poszło....
Pozdrawiam was ciepło i szykuję się do wyjazdu weekendowego
sallvie, Niebieskaa, Jagah, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Peg, Reni1982, Lokokoko, aniołkowa mama, ilae, karolyn, Korcia, Omon, Donia12, pati87, IGA.G, Aga1991, Justyna Sz, Kjopa3, misKolorowy, sunshine, Antonelka, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
hahahaha!
fragment wywiadu z mamaginekolog a propos ruchow malenstwa i reki taty:
"I na koniec zapytam Cię już tradycyjnie o jakąś anegdotę związaną z tematem. Czy masz jakąś szczególną historię związaną z ruchami dziecka w życiu płodowym?
Konkretnej anegdotki nie mam, przynajmniej w tej chwili nie przychodzi mi do głowy, ale mam jedną nazwijmy to „ciekawostkę”.
Bardzo wiele kobiet zgłasza mi pewną prawidłowość. Mianowicie: kiedy dziecko zaczyna się ruszać wołają partnera, żeby położył rękę i poczuł z nią ruchy. A w tym momencie dziecko, które przed sekundą szalało przestaje się ruszać. Nie wiem dlaczego tak jest… Może czują od czasów prenatalnych szacunek do tatusiów? "
U mnie jest identycznie, co poczuje lobuziare i wolam meza to nagle cisza:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:57
Milka1991, Peg, Aga1991, Antonelka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
vitae - Gratuluję zdrowego synka Olusia
PS. Jesteś kolejną na forum, która ma wizytę 7.12 - Wy to chyba na prawdę się na tego 7-ego zmówiłyście wszystkie
gabi - Moja wizyta też za troszkę ponad dwa tygodnie dopiero ( to i tak dobrze, że mam po 3 a nie 4 tygodniach wizytę ) ale na początku jak mi się trafiało, że co dwa tygodnie miałam wizytę, to teraz mi się jakoś dłuży od wizyty do wizyty a ja niepotrzebnie tylko sobie coś wmawiamGabi 19 lubi tę wiadomość
Hello mamusie!! Napisze to z jednodniowym opóźnieniem, ale witam się z Wami w 5 MIESIĄCU CIĄŻY!!!
Tekla- tak dokładnie dlatego tak pomyślałam hahaha
Donia- juz powinno być spokojnie! Tylko nie forsuj się jeszcze do końca dnia i nie zginaj, żeby nie zerwać skrzepu z zebodolu :-* a jak zacznie coś pobolowac-dimny okład
Wiecie czuje się podle.. Wy wszystkie black friday i zakupy dla malucha. A ja co? Black friday i zakupy dla mniee rany.
Jeżeli chodzi o moje samopoczucie. Czuje się już lepiej, uszy odetkane. Mam niesamowita chrypke, ale gardło nie boli. Stosuje: zestaw irigasin, inhalacje,tabletki isla,syrop z porostu irlandzkiego i pije ciepłe mleko z miodem-to okazało się zbawienne.
Dziś kolejna osoba opowiadała mi swoje przeboje z materacem gryka-kokos. Pojawiły się robaki...
Ja ruchy czułam. Od paru dni jakoś spokojnie... Zaczynam się nad tym zastanawiaćkarolyn, Omon, Donia12, Kjopa3, Justyna Sz, sunshine lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
hej
Jeśli ktoś planował zakupy ze sprzętu to w rtv euro agd też jest sporo fajnych promocji
http://www.euro.com.pl/cms/black-friday-week.bhtml?grupa=Wszystkie&link=lnk-sg
wiecie co, planowałam na urodziny zakup depilatora za 300 zł, ja dziś patrzę a on 400 zł, wczoraj jeszcze było 300 zł, ale mam wkurwa... -
Witam się i ja z rana..ahh niedawno wstałam.. Ale już po śniadanku.. Melduję, że czuję się lepiej,prawa strona nie boli
ale martwi mnie że Maluszek mało się rusza, kopnięcia takie słabiutkie i ledwo wyczuwalne...to jest normalne?
Zaraz zjem jabłko, posłucham muzyki, może zacznie szalec ?
Nie wiecie czy w Pepco są jakieś promocje z okazji Black Friday?Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
niebieskaa jak tylko przeczytałam zdanie "kiedy dziecko zaczyna się ruszać wołają partnera, żeby położył rękę i poczuł z nią ruchy. A w tym momencie dziecko, które przed sekundą szalało przestaje się ruszać."
to od razu pomyślałam o swoim dzieckunie dość, że narzeczony jeszcze nigdy nie poczuł kopniaka to nawet moja mama, tata, no nikt, tylko ja
i czasem czuje się jak debilka, która tylko sobie wmawia te ruchy haha
Lokokoko, Niebieskaa, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość