Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karolyn - ja wczoraj miałam muffiny ale zjadłam dopiero dzisiaj dwie do kawki
zrobiłam kiedyś muffiny cynamonowe z jabłkami i w domu tak posmakowały, że musiałam sprzedaż przepis szwagierce i teściowej, więc teraz namiętnie robią te muffiny w związku z czym, ja już nie muszę
hehehe..
Najbliższa wizyta 15.03
-
pati87 wrote:Witam was z rana.
Mnie nadal gardlo boli i wyvieram sie do rodzinnej. Niech lepiej je obejrzy.
I co wyszło? Mam nadzieje ze nie angina jak u mnie, dziafistwo łatwo sie przenosi z nikim juz sie nue całuje na przywitanie, ani nie przytulam
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
karolyn wrote:Ja mam dzis grochowke, pierogi leniwe ( to akurat od mamy) i wlasnie wyciagnelam z piekarnika muffiny z powidlem z lesnych owocow:)
Kordonku, Reni a wiec wizytujemy razem:) oby byly same dobre wiesci!
o której macie wizyty ?
Ja o 16.Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
nutella_ wrote:A tak szczerze misiu serio dziś nie gotuje. Ale w najbliższym czasie zrobię kapusniaczek lub barszcz biały z kielbaska. Placki ziemniaczane też zjadłabym albo jakaś karkóweczke w sosie.
jutro zrobię
nutella_ lubi tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Reni - ja mam o 11:45. Zagapiłam się bo zamiast od razu się umówić i byc na 8:00 to zadzwoniłam dopiero przedwczoraj i jestem ostatnią pacjentką heh.. Trochę zmaściłam, bo mąż albo odpusci sobie tą wizytę albo będzie musiał wziąć cały dzień wolnego a trochę szkoda bo mają sobie odgórnie wziąć wszyscy wolne między świętami a Sylwestrem, wiec też pójdzie mu kilka dni. Zazwyczaj umawiałam się z samego rana a on dojeżdżał do pracy 2h później.. no trudno. Był na połówkowych tydzień wcześniej, więc dużo go nie ominie
czy ktoś z Was ma możliwość kupić swojski miód spadziowy? To znaczy ze sprawdzonego źródła? Mam koleżankę w pracy, od której brałam, ma swoją pasiekę ale akurat spadziowego już nie ma a chciałam na gwiazdkę sprezentować teściowej i babci, one bardzo sobie ten miód chwalą przy przeziębieniach a ja miałabym prezent z głowyReni1982 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Teklaa wrote:Misiu te kucia w pochwie krotkie chwilowe to normalne wczoraj na wizycie gin mi mowil rozciąga się i tak bedzie dzis ich nie miałam, ja mam dobrze bo do niedzieli obiady mi robią jestesmy na wyjezdzie
W poprzedniej ciazy cały czas mnie kuło coś w pochwie teraz widzę ze dopiero się zaczyna. Nie miłe uczucieSynek :* urodzony 1.04.2017 -
Ostatnio pisałam Wam, ze u mnie biust ledwo co się powiększył. Chyba nie miałam racji.. sutki mi już ze wszystkich staników wychodzą. Stwierdziłam, że zamówię sobie jakiś miękki biustonosz żebym miała miejsce, bo do tej pory same push-up. Zawsze miałam malutki biust i miękkie biustonosze z góry odrzucałam. teraz zamówiłam sobie taki z cieniutkiej koronki prześwitujący czarny - ŚLICZNY! na druciku. Wzięłam 70B bo takie mam push-up wiec stwierdziłam, że w miękkim rozmiar powinien być ok. Okazało się, że za mały! dzieli mi pierś na dwie połówki i bardzo spłaszcza bo pierś zamiast się do przodu ułożyć to materiał ją gniecie i idzie w górę. Mąż zabronił mi go odsyłać bo jest bardzo sexi
czarny, koronka, prześwity, do tego pół cycka na wierzchu
No tylko jaki ja z niego będę miała pożytek? Miałam miec do chodzenia wygodny miękki biustonosz heh.. udało mi się utargować i z wysyłka kupiłam go za 30 zł więc żadne pieniądze a mąż obiecał kupić drugi już w sklepie, wygodny, bylebym ten zostawiła xD hehehe.. śmiejemy się bo chyba pierwszy raz jakiś biustonosz jest na mnie za mały
i to w miskach i to miękki! Jest dobrze
Milka1991, misKolorowy, Teklaa lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Niedawno slyszałam że brodawki trzeba przygotować do karmienia piersią wcześniej. Ktoś coś słyszał?
Obiło mi sie, że niektóre pocierają sutki pumeksem, że szczypią...
Moja siostra dostała w szpitalu od położnej opierdziel za to, że nie przygotowała piersi...ale o co dokładnie chodziło?
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Co do obiadów to ja właśnie zjadłam ziemniaczki w mundurkach (u mnie na to się pulki mówi) + śledzie w śmietanie. A dzisiejsza zupa to botwinka
właśnie się gotuje. Na jutro planuję kotlety jajeczne + puree z groszku i surówkę z świeżych warzyw
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Ja mam wizyte na 13:30
Hartowanie brodawek to sie chyba nazywa;) ja nic takiego nie robilam. Nie mam pojecia czy to pomaga. Na pewno nie nalezu tego robic przed 37 tygodniem bo generalnie kobiety stymuluja tez brodawki zeby wywolac porod. Wzmaga to skurcze;)Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Witam sie
Ale pospalam! Do 11.30!
Dzis mam polowkowe. Ciekawe czy mojej Izuni nie wyrosly jajka
No i mierzenie tej nieszczesnej szyjki i konsultacja ze specjalista, wiec troche posiedze w klinice.
Widze, ze dzis szalenstwo zakupowezazdraszczam
Ja niestety nic nie kupie, bo moj T wraca po wizycie do pracy. A mielismy w planach kupic pierwsze ubranka
No nic, moze w weekend pojedziemy.
Reni. Ja pierwsze slysze. Ja mam tak bolace i wrazliwe, ze dotykac ich nie chce, a co dopiero pumeksem szorowac!
Reni1982, Omon, sallvie lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hejka.
Co do karmienia to dużo zależy od tego jakie ma się sutki. Moim zadaniem "przygotowanie" ich nie ma sensu. To dziecko najlepiej je dostosuje do siebie. Dla mnie nieocenione są muszle medeli. Ja miałam lekko wklesle sutki, płaskie. Było ciężko.
Ja niestety na nie korzystam z Bf,siedzę w domu bo córcia chora. Kocyki dla małego uszyje sobie sama, ciuszków dużo już dostalslam. Jakoś nic mi nie wpadło mega w oko. -
Teklaa wrote:I co wyszło? Mam nadzieje ze nie angina jak u mnie, dziafistwo łatwo sie przenosi z nikim juz sie nue całuje na przywitanie, ani nie przytulam
Teklaa lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj obiad jak i nutelli
Mikołaj zje w przedszkolu. 3 dni temu zrobiłam piersi nadziewane szpinakiem wiec moje kochanie właśnie dzisiaj 3 dzień je w robocie to samoa ja? A ja mam jakąś resztę wczorajszej zupy to się tym musze najeść.
A jutro i pojutrze mamy gości wiec niestety trzeba gotowac... będzie schab ze śliwka, będzie rosol albo pomidorowa i pewnie jeszcze kotlety z piersi -
bobas ostatnio robiłaś roczek małego. Jak to u ciebie wyglądało? Samo ciacho i tort? Obiad? Przekąski np.sałatka + tort? Szukam inspiracji
A może ktoś ma pomysł?
niania.ogg., hashija jakoś dawno was nie było. Co u was? -
Krucha wrote:She Wolf kciuki za połówkowe!!!!
:*
Prosze juz nie pisac o jedzeniu! W brzuchu mi burczy :p
Ja wczoraj wieczorem ugotowalam krupnik, ale moze cos jeszcze wymysleilae lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty