Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin,
Kochana, wysyłam do Ciebie mnóstwo pozytywnych myśli i mam nadzieję, że się trzymasz jakoś.
Wiesz... tak sobie pomyślałam po Twoim ostatnim wpisie... pamiętam, jak wysyłałaś pierwszy post o tym, że jest źle. Wtedy klimat tego postu był taki, że wydawało się, że jeśli coś złego ma nastąpić, to zdarzy się to za chwilę. Bił z Twojego wpisu brak nadziei.
A tymczasem, od tamtego czasu minęło... ile? Tydzień? Dwa? Więcej? A Ty cały czas ciśniesz do przodu ze swoją ciążą. Za chwilę minie kolejny taki tydzień i kolejny. Bo skoro minął już ten czas od tamtego pierwszego postu, to czemu nie miałoby tego czasu minąć więcej?
Nie wiem, czy nas czytasz cały czas, ale jeśli tak, to wiedz, że jesteśmy z Tobą i myślimy!
Fufka,
Jaka sytuacja u Ciebie na froncie?
Monika34,
A jak Tu się miewasz?
Jak d-dimery? Przepływy i inne takie?Omon, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Lisku ściskam Was mocno!
Moje ciasto juz gotowe teraz tylko polewa.
Narobilyscie mi smaku na Rafaello( moja ulubiona czekolada w ciąży jest milka jelly. Strzela w buzi są w niej żelki i takie coś ememensy
love IT
I któraś pisała o frytkach... Odhapilam i zrobiłam z jajem sadzonym i kefirem
I mode słonik-on!taka jestem najedzona xd
Milka1991 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Właśnie zjadłam smażone dorsza. Mniam. Zamrozony mam jeszcze kawałek karpia.
Oj... rybki to mi ostatnio dobrze wchodzą. Rybki i zupy - ale takie bezziemniaczanerosół np.
Itania - gratuluję! Szalej kobieto teraz!
Lis - ciesze się ze juz po. I widzę że psychicznie reż juz całkiem inaczejTak trzymaj!+
-
A ja mam wrażenie, że mój żołądek zmniejszył się do wymiarów piłeczki do ping-ponga. Jak tylko coś zjem to jestem mega syta. W ogóle chyba brzuch rośnie w mega tempie, bo czuję jakby mi miała skóra pęknąć
pomimo tego, że nie jest napięta. Jest mi z nim jakoś niewygodnie, czego nie pamiętam z pierwszej ciąży hmmm.
Z okazji Black Friday kupiłam w F&F pajace dla Basi w kolorach dla Juniora hehe. Niech chłopak coś ma.a że będzie musiał "trochę" poczekać to trudno hehe
Lokokoko, sunshine lubią tę wiadomość
-
kahaśka wrote:A ja mam wrażenie, że mój żołądek zmniejszył się do wymiarów piłeczki do ping-ponga. Jak tylko coś zjem to jestem mega syta. W ogóle chyba brzuch rośnie w mega tempie, bo czuję jakby mi miała skóra pęknąć
pomimo tego, że nie jest napięta. Jest mi z nim jakoś niewygodnie, czego nie pamiętam z pierwszej ciąży hmmm.
Ja też tak mam, żołądek mi się obkurczył w 1. trymestrze, gdzie praktycznie nic nie jadłam. Teraz zjem troszkę i czuję się strasznie pełna, a za pół godziny znów jestem głodna. I tak w kółko -
Kahaska
Tez zwrocilam uwage ze jakos ostatnio po malej porcji jedzenia czuje jakbym sie objadla tak jak po swietachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 18:11
kahaśka lubi tę wiadomość
-
"Boje się ważyć" po czym poszłam, ukroilam sobie dwu metrowy kawałek Izaury -.-
Filipek jest pod talerzykiem. Wspiera mnie w jedzeniu:-D
sallvie, nutella_, Justyna Sz, sunshine, Omon, Milka1991, Donia12 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Salatka zrobiona, paznokcie zrobione, sukienka zalozona...lece na imprezke, sama, bez meza:D
Udanego weekendu, dziewczyny!ilae, Lokokoko, nutella_, sallvie, kahaśka, Justyna Sz, karolyn, Omon, Milka1991, Donia12, misKolorowy lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
lokokoko ale pysznie wyglądające ciasto aż bym zjadła mimo że na słodkie w ciąży to muszę mieć na prawdę wielka ochotę
Ja za to siedze i zajadam się ogorkami i majonezema zaraz ide zrobić sobie frytki
Tak a propos tych frytek
Takie życiowe hahanutella_, kahaśka, Lokokoko, ilae, Omon, Milka1991, Donia12 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Jestem tak podekscytowana przyjazdem męża, że chyba dziś nie pójdę spać. Zobaczę go pomiędzy 6 a 8 rano. Dziewczyny ja cały dom sprzątnęłam dziś kilka razy żeby się czymś zająć i żeby czas zleciał
Już wyczerpały mi się pomysły. Ja nie dość, że już w piżamkach, wypindżona, wypachniona, pazury nawet zrobione !ilae, Lokokoko, Milka1991, misKolorowy, Taśka22 lubią tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Jestem tak podekscytowana przyjazdem męża, że chyba dziś nie pójdę spać. Zobaczę go pomiędzy 6 a 8 rano. Dziewczyny ja cały dom sprzątnęłam dziś kilka razy żeby się czymś zająć i żeby czas zleciał
Już wyczerpały mi się pomysły. Ja nie dość, że już w piżamkach, wypindżona, wypachniona, pazury nawet zrobione !
Możesz przyjechać do mnie z takim zapałem do sprzątania haha
Ja na pazury się wybieram w czwartek, już ponad miesiąc jestem bez i nadal czuję się jak kaleka. Chyba znów będę robić te nieszczęsne hybrydy, ale muszę sobie kupić LEDową lampę, UV mnie wykończy, 2 minuty to za długo
I moja chyba córcia się dzisiaj strasznie rozkopała. Czuję ciągle kopniaczki już z prawie dwie godziny z małymi przerwamiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 19:28
Omon lubi tę wiadomość
-
ilae wrote:Możesz przyjechać do mnie z takim zapałem do sprzątania haha
Ja na pazury się wybieram w czwartek, już ponad miesiąc jestem bez i nadal czuję się jak kaleka. Chyba znów będę robić te nieszczęsne hybrydy, ale muszę sobie kupić LEDową lampę, UV mnie wykończy, 2 minuty to za długo
Ja kupowałam na aliexpress. Polecam, jest świetna. Mała, można podłączyć pod usb.Sun9c lub 9s -nie wiem, który model mam. Dawałam 85 zł
ilae lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Ja kupowałam na aliexpress. Polecam, jest świetna. Mała, można podłączyć pod usb.
Sun9c lub 9s -nie wiem, który model mam. Dawałam 85 zł
Taki mostek kupowałaś cienki czy ogólnie całą lampę? O Sun9c/s słyszałam dobre opinie, ale nie wiem nawet, czy są takie mostkowe też, czy normalne.
edit:
coś takiego masz?
https://www.google.pl/search?q=lampa+sun9c&espv=2&biw=1536&bih=735&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLnOjIxcTQAhUE_SwKHcBVAjAQ_AUIBigB#imgrc=xI-pFZuwvoRJrM%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 19:33
-
ilae wrote:Taki mostek kupowałaś cienki czy ogólnie całą lampę? O Sun9c/s słyszałam dobre opinie, ale nie wiem nawet, czy są takie mostkowe też, czy normalne.
edit:
coś takiego masz?
https://www.google.pl/search?q=lampa+sun9c&espv=2&biw=1536&bih=735&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLnOjIxcTQAhUE_SwKHcBVAjAQ_AUIBigB#imgrc=xI-pFZuwvoRJrM%3Acała ręka się mieści, a jest jednocześnie mała.