Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsylia,
Wiem, że to przybijające.
Daj sobie czas i miejsce na żal, rozmyslanie...
Kochana, jesteśmy z Tobą, pisz jesli potrzebujesz, możemy możemy w czyms pomoc. tu jest cała masa dziewczyn z różnymi doświadczeniami. Jestesmy dla Ciebie.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Marsylia strasznie mi przykro. Cokolwiek postanowisz, decyzja bedzie trudna. Wspieram Cie myslami :*25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Młoda19 wrote:Hejka dziewczyny, wrocilam od lekarza, bylismy prywatnie jednak i te krwawienie bylo spowodowane tym ze lozysko mam na dole przy wejsciu do pochwy zamiast na gorze i krwiaka mam 12mm na 2cm
lekarz mowil ze teraz dwa tygodnie mam lezec i wstawac tylko za potrzeba i jak sie do tego dostosuje to bedzie dobrze,a jak znowu bede krwawila to natychmiast mam jechac do szpitala bez zastanowienia. Jestem przeszczesliwa ze dzidzia ma sie dobrze i rosnie prawidlowo. I potwierdzilo sie ze to bedzie dziewczynka
milego wieczoru kochane! :*
Cieszę się, że wszystko dobrze. Krawiaczkiem się nie stresuj, tez miałam dużo większego niż u Ciebie i się wchłonął.U Ciebie też tak będzie, tylko odpoczywaj jak lekarz kazałReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Reni1982 wrote:Cieszę się, że wszystko dobrze. Krawiaczkiem się nie stresuj, tez miałam dużo większego niż u Ciebie i się wchłonął.U Ciebie też tak będzie, tylko odpoczywaj jak lekarz kazał
To lozysko podobno w wiekszosci przypadkow sie podnosi,ale jak sie nie podniesie to co wtedy?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Marsylia bardzo mi przykro, przed Wami trudne chwilę i decyzja, pamiętaj że my tu bardzo cię wspieramy :*
Młoda19 widzisz jednak dobrze, że zareagowałaś i poszłaś jednak do lekarza, odpoczywaj dużo i na pewno będzie dobrze
Nie doczytam już was dziś, może jutro nadrobię tematy...Młoda19 lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Dziewczyny...moze ktoras z Was podac mi linka do tych testow na wyciek wod plodowych?
czy isteniaj tylko te testy clearblue? ktoras z was pisala o jakis paskach na allegro...Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Kamiliia24 wrote:Polecam paski pH ja kupiłam w jakiejs aptece za 9,90 około 80 pasków. Jak mam wątpliwości to ra dwa i gotowe. Wkładki sa mega drogie. A podobna funkcje maja testy pH dostępne tez w rossmanie czy innych drogeriach.
oo dziekuje, ale mam pojsc do apteki i zapytac o paski ph do pochwy czy o co?bo te clearblue jakies niewydajne za ta cene.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
paski ph ostatnio wrzucane przez którąś z dziewczyn
http://allegro.pl/paski-ph-0-14ph-do-badania-ph-moczu-wody-100szt-i6040949927.html
ja doczytałam o wkładkach vision i bobo safe, ale nie znalazłam ich dostępnych, więc w końcu zamawiałam clearblue z tej strony:
http://aptekapodsloncem.pl/apteka-internetowa/testy-na-wyciek-plynu-owodniowego-wod-plodowych-2-szt/
ale one rzeczywiście mało wydajne, muszę zobaczyć w mojej aptece za tymi gineintima tak jak nutella piszeNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
neharika wrote:Młoda 19 jeżeli łożysko jest tzw. Przodujące to jest to wskazanie do cc. Trzeba leżeć ile się da, lepiej leżeć w domu niż w szpitalu
Lekarz wlasnie mowil ze jest przy wejsciu do pochwy i ze moze sie podniesie tylko trzeba czasu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Marsylia bardzo mi przykro, ściskam Cię mocno chociaż wirtualnie. Zawsze możesz na nas liczyć. Każda decyzja jest trudna, ale jedno jest pewne, że dasz radę co by nie było. Wiele z nas jest po przejściach i każda dalej walczy. Chociaż pewnie teraz to wydaje się trudne, to uwierz mi, że znajdziesz w sobie siłę. Życzę Ci, żeby w Twoim otoczeniu znalazły się osoby, które będą dla Ciebie wsparciem, w każdym wypadku. Pamiętaj, że w nas też zawsze znajdziesz zrozumienie.
Ja się witam po połówkowych. Dzidziulka w połowie badania przewróciła się na brzuszek i nie chciała się dobrze ułożyć do badania serduszka. Musimy zbadać serduszko za 2 tyg. Lekarz uspokajał, że na pewno wszystko jest dobrze, to co był w stanie zobaczyć wyglądało w porządku. Wiadomo, że teraz będzie stres, czy aby na pewno wszystko ok. Za tydzień mamy połówkowe u prowadzącego, ale na gorszym sprzęcie, jednak liczę na to, że się uspokoję. Reszta pomiarów w normie i z tego się bardzo cieszę. Wszystko wskazuje na to, że nasza upragniona CÓRECZKA jest zdrowaOd kiedy usłyszałam "dziewczynka", nie umiem opanować łez szczęścia.
aniołkowa mama, niania.ogg, pati87, Milka1991, misKolorowy, Omon, Jagah, kasieniaczek, neharika, Antonelka, Kjopa3, Szczęśliwa Mamusia, agadana, mada87 lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡