X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odebrałam wyniki,hemoglobina 11,5 wiec chyba nie jest źle ale witaminy zaczynam brać od dzis,a pH moczu mam 5 i dziewczynka będzie :p ja to sie boje jutrzejszej wizyty u mierzenia szyjki, bo mam bóle brzucha, lekko klujace nawet i boję się że znowu się skraca... a duphaston odstswiony,lepiej się z nim czulam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Hehe pewnie, że poszaleję, ale na pewno nie będzie to takie szaleństwo jak do tej pory :P
    odciągniesz mleko przed to i możesz nawet kaca zaliczyć

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja odebrałam wyniki,hemoglobina 11,5 wiec chyba nie jest źle ale witaminy zaczynam brać od dzis,a pH moczu mam 5 i dziewczynka będzie :p

To może jednak to nie taka głupota to, że po ph można domyśleć się płci :) ja miałam ostanio 7,5 i jest chłopiec

relgwn15ds2ncxvn.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Jest plan zeby jechac na narty w ALpy (tzn. ja nei bede jezdzic chociaz wedlug mojego meza nie ma problemu) ale ja jednak namawiam, zebysmy pojechali dopeiro w styczniu (taniej) a na sylwka zostali w domu albo spedzili z jakas para ciezarna albo dzieciata :P

Będzie Ci przykro, bo ani się grzańca czy bombardini nie napijesz na stoku ani nie pośmigasz na nartkach. Ja sama już tęsknię za nartami, ale teraz brzuch potem niemowlę, więc może tak za 5 lat... ;)

A my na sylwestra w tym roku wybieramy się na kulturalny bal, bo uwielbiamy tańczyć, a poza tym nie mam ostatnio radochy z siedzenia do późnej nocy przy wódce ze znajomymi, bo mi się chce spać, jak oni są na bani :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w Sylwestra pewnie sami w domu będziemy :) nie planujemy nic ciekawego :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ph cały czas 6,5 i chłopiec będzie :D

Dajana28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też nart w tym roku szkoda ale za rok nie ma mowy bym nie pojechała,dla mnie to jeden z lepszych relaksów, wyłączam się totalnie na wszystko, dziecko kilka dni bez mamy da radę i będzie zadowolone jak mama wróci wypoczęta

haneczka, CzaryMary, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydałaby mi się książka - jak być piękna i szczęśliwa będąc w ciazy, polecacie cos? Bo ja zwariuje przez swoją nadwrażliwość na punkcie ciazy :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Będzie Ci przykro, bo ani się grzańca czy bombardini nie napijesz na stoku ani nie pośmigasz na nartkach. Ja sama już tęsknię za nartami, ale teraz brzuch potem niemowlę, więc może tak za 5 lat... ;)

A my na sylwestra w tym roku wybieramy się na kulturalny bal, bo uwielbiamy tańczyć, a poza tym nie mam ostatnio radochy z siedzenia do późnej nocy przy wódce ze znajomymi, bo mi się chce spać, jak oni są na bani :D

Wiesz co, ja nigdy w Alpach na nartach nie bylam i zawsze mi sie marzylo. Jakos tak nigdy nie wyszlo bo niedaleko domu mamy stok narciarski wiec po pracy tam czasem jezdzimy a tak na tydzien to mi bylo szkoda urlopu, natomiast moj maz ma duzo nadgodzin i moglby spokojnie zurzyc to na narty. Ja poprostu chce tam posiedziec, napic sie goracej herbatki (pewnei ze wolalabym grzanca ;) i podziwiac snieg i osniezone szczyty a moj maz niech smiga. Moze pojada z nami znajomi juz z niemowlakiem.

Btw. Moj maz mial wypadek w piatrek, jakas babka w niego wjechala autem bo go na sciezce rowerowej nie zauwazyla! Wylecial z roweru ale nic sie nie stalo na szczescie!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli z tym pH się nawet sprawdza :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    mnie też nart w tym roku szkoda ale za rok nie ma mowy bym nie pojechała,dla mnie to jeden z lepszych relaksów, wyłączam się totalnie na wszystko, dziecko kilka dni bez mamy da radę i będzie zadowolone jak mama wróci wypoczęta

My tak samo, w tym roku zostajemy w domu ale za rok bierzemy rodziców do opieki nad małym i jedziemy na narty :)

Hela85, CzaryMary lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Przydałaby mi się książka - jak być piękna i szczęśliwa będąc w ciazy, polecacie cos? Bo ja zwariuje przez swoją nadwrażliwość na punkcie ciazy :)
    w pierwszej ciąży tez byłam przewrażliwiona, wystraszona itp., teraz jest dużo lepiej bo wiem co mnie czeka,tyle wspaniałych chwil,daje mi to mnóstwo pozytywnej energii,nie przejmuj się to łatwo powiedzieć ale naprawdę machniesz ręką na wszystko jak dzidzia się pojawi

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zbieram do domku, szef każe spadać to spadam:)niewiele było dziś do roboty

Robotka napisz po wizycie jakie wieści nie trzymaj Nas do jutra w niewiedzy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:52

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Czyli z tym pH się nawet sprawdza :D
    no to u mnie niezmiennie 8ph :) ale po 18 się zweryfikuje te nasze zabobony :D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    To może jednak to nie taka głupota to, że po ph można domyśleć się płci :) ja miałam ostanio 7,5 i jest chłopiec

Ja robiłam mocz 4 razy z czego 3 razy było 7,5 a dopiero ostatnim razem wyszło 5.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Ja mam podobnie, pewnie to widać na forum :) A szczególnie jestem podatna jak ktoś coś opowiada przy mnie, co to się komuś w ciąży nie przydarzyło itp do już doszukuję się problemów u siebie, pewnie jak będziemy już w bardziej zaawansowanej ciąży to też nam trochę przejdzie bo dzidzia już bezpieczniejsza będzie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ja się zbieram do domku, szef każe spadać to spadam:)niewiele było dziś do roboty
    a mój uj trzyma mnie a uja dziś zrobiłam;/ ehhhh całe 9 godzin.....

L4 przybywaj!!:D jeszcze miesiąc :D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no to u mnie niezmiennie 8ph :) ale po 18 się zweryfikuje te nasze zabobony :D

Trzymamy kciuki :) Daj znać jak wyjdziesz :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Trzymamy kciuki :) Daj znać jak wyjdziesz :)
    kurde no nie bardzo mam jak, bo neta nie mam w domu:) ale raniutko dam znać koło 8:)
    albo będę wkurwiona albo uradowana :D (w sensie że może mi nie powiedzieć w ogóle ;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    kurde no nie bardzo mam jak, bo neta nie mam w domu:) ale raniutko dam znać koło 8:)
    albo będę wkurwiona albo uradowana :D (w sensie że może mi nie powiedzieć w ogóle ;)

oj każesz nam dlugo czekac na wieści :)

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ