Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja oglądam Chirurgów na bieżąco. Lubię.
W ogóle seriale lubię, oprócz polskich.
PSOTKA, ja chodzę prywatnie, bo jak się chciałam do dobrego lekarza umówić po pozytywnym teście, to najszybsza wizyta była w okolicach 10 tygodnia. Więc poszłam do tego lekarza prywatnie, a później jak chciałam iść na tą umówioną wizytę na NFZ to okazało się, że jest chory i nie przyjmuje już w przychodni. ;/ Więc chcąc nie chcąc musiałam zmienić. Później na połówkowe prywatnie, bo w konkretnym terminie na NFZ nie ma szans, żeby się umówić. Ba, do niektórych lekarzy, wcale nie tanich, bo 200 zł za wizytę czeka się ponad miesiąc prywatnie. Tego się nie spodziewałam. Teraz chodzę do fajnego lekarza, pracującego w szpitalu, prywatnie. Płacę 100 zł za wizytę, to taka niższa stawka w Toruniu, bo standard to 150-200. Ale lekarz bardzo chwalony i sympatyczny. Uratował ciążę mojej znajomej z gestozą. Na początku grudnia będę dzwonić i próbować się do niego na NFZ umówić, bo na ten rok to mogłam sobie pomarzyć. Więc liczę na to, że od wizyty styczniowej uda mi się już na NFZ przerzucić, zwłaszcza, że na USG i tak się jeździ u niego do szpitala, więc nawet nie ma różnicy w sprzęcie.Szkoda tylko, że filmu nie nagrywa i słabo widać na usg, bo ekran jest tak bokiem. Ale nie narzekam. Ważne, że dokładnie wszystko sprawdza, dostaję dużo zdjęć w tym jedno buźki w 3D i zawsze mogę zapytać, co jest na zdjęciach.
Szkoda tylko, że za badania musiałam płacić, no ale tak się ułożyło z tym pierwszym lekarzem, nic nie poradzę.
A w ogóle to dzisiaj mam wizytę, ale samo badanie, bez usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:35
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:HELA ja nic nie używam a też mi lecą, mam cienkie włosy i pamiętam że w 1 ciąży też mi leciały, a po niej już na potęgę aż do roku, chyba trzeba to przeczekać.
obcinam włoski i tyle, jest mi wygodniej -
Cześć Brzuchatki
I gdzie te streszczenia forum, bo się doszukać nie mogłam??
Weekend z gośćmi się udał, ugotowałam pierwszą w życiu gulaszową na ostro i to była najlepsza, jaką w życiu jadłam(Mogę zdradzić przepis
) Ale to stanie przy garach, sprzątanie i podawanie do stołu przypłaciłam okropnym 3 dniowym bólem kręgosłupa (krzyż). Mam nadzieję, że mi przejdzie i że nie ma to nic wspólnego z tym moim drętwieniem nogi. Eh sypię się.
Dziewczyny, rozglądałam się za wózkiem i przypodobałam sobie ten. Jeszcze myślę nad kolorem.
http://allegro.pl/3w1-tako-baby-heaven-alu-exclusive-eco-maxi-cosi-i4807357858.html
Co o nim sądzicie? -
haneczka wrote:Cześć Brzuchatki
Weekend z gośćmi się udał, ugotowałam pierwszą w życiu gulaszową na ostro i to była najlepsza, jaką w życiu jadłam(Mogę zdradzić przepis
) Ale to stanie przy garach, sprzątanie i podawanie do stołu przypłaciłam okropnym 3 dniowym bólem kręgosłupa (krzyż). Mam nadzieję, że mi przejdzie i że nie ma to nic wspólnego z tym moim drętwieniem nogi. Eh sypię się.
Dziewczyny, rozglądałam się za wózkiem i przypodobałam sobie ten. Jeszcze myślę nad kolorem.
http://allegro.pl/3w1-tako-baby-heaven-alu-exclusive-eco-maxi-cosi-i4807357858.html
Co o nim sądzicie?
ŚlicznyKoła wydają się duże i stabilne także fajny
-
Ja chodze prywatnie bo tak mi wygodniej i nie ma co ukrywac ze trudno trafic na dobra opieke na NFZ przynajmniej u mnie tak jest. Fajnie macie jesli udalo Wam sie trafic na kogos kompetentnego na NFZ
HELA ale masz maly brzuszek az Ci zazdroszcze
ROBOTKA Twoja corka fajny prezent sobie wymyslilapewnie masz dziewuszke w brzuchu, wydaje mi sie, ze te z nas ktore poznaja plec pozniej to maja corki bo podobno szybciej mozna rozpoznac chlopca na usg.
Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Cześć Brzuchatki
Co o nim sądzicie?
haneczka - ten wózek jest super !!
Zdradź przepis na te gulaszowa bo dzisiaj wlasnie kupilam mieso na gulasz i nie wiem co z nim zrobić
haneczka lubi tę wiadomość
-
Haneczka, ja bym streściła ale ledwo sama ogarnęłam.
U Krysti zmiana imienia synka na Ignacego, u Ewelci mamy dwóch synków. Nie pamiętam co tam jeszcze.
Aaa, fajne kurtki w Lidlu.
Wózeczek wygląda fajnie, nic więcej nie umiem powiedzieć, bo jeszcze się wcale nie orientowałam.
Dawaj przepis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:44
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdjęcie stópki mam nawet kolos rośnie dlugi 19 cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecbdd362a58d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:54
CzaryMary, mantissa, Eweliśka, Hela85, Klaudia90, haneczka, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Myśmy w zeszłym roku siedzieli w domu, bo żadnej konkretnej propozycji od znajomych nie było i nam się nie chciało kombinować.
Tylko fajerwerki byliśmy zobaczyć. Więc w tym roku tym bardziej pewnie nie będę się nigdzie kulać.
Chyba, że jakaś propozycja się trafi, ale raczej się nie nastawiam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi macie plany na sylwestra czy darujecie sobie w tym roku i zostajecie w domu?
Jest plan zeby jechac na narty w ALpy (tzn. ja nei bede jezdzic chociaz wedlug mojego meza nie ma problemu) ale ja jednak namawiam, zebysmy pojechali dopeiro w styczniu (taniej) a na sylwka zostali w domu albo spedzili z jakas para ciezarna albo dzieciata -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Krysti - no i jak po badaniu? Inaś nadal Ignasiem ??
Jeśli chodzi o Sylwestra to idziemy na jakaś imprezę. Trzeba tylko ogarnąć temat , a nikomu się nie chcewszystko super wszystko na miejscu dzidzia ma pięknie się rozwija
mierzyli wszystko sprawdzali wnętrznosci mózg kręgosłup ,nozki mierzyli obwód główki brzuszka
CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moj kopie jak szalony ledwo usiadłam juz zaczoł
Mój dzisiaj też aktywny bardzo, razem ze mną pracuje dzisiaj dzielniejak dostałam premię w zeszłym tygodniu mąż się pyta co kupujemy za nią a ja mu na to że to pieniądze Bąbla bo on na nie też pracował ciężko
Także cały tysiączek mój synek zarobił
Rudzia, Krysti, CzaryMary, Hela85, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość