Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Sutki strasznie mnie bolą az pieką:/cyce tak mi urosły ze nawet na nie patrzeć nie chcem
Hahaha moze mi jutro lekarz przepisze coś na te sutki powiem ze bolą pieką .
Polecam na sutki Medela Purelan 100.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 13:44
Krysti lubi tę wiadomość
-
Witam sie tak w ogole!
Ostatnio mam jakiegos lenia.. juz psychicznie nastawiam sie na podroz do Polski.. w sobote jedziemy
Czytalam ostatnio na temat pierwszysch porodow i wychodzi na to ze przewaznie- nie zawsze ale przewaznie dziewczyny rodza przed terminem lub blisko terminu.. ja mam termin na 2 kwietnia wg miesiaczki ale wg dnia zaplodnienia 31 marzec.. mam nadzieje ze urodze blisko tych terminowhihi
Milego dnia! -
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:ja też powoli zaczynam myśleć o porodach
czasem ogladam porody na polsat cafe - chyba leci w każdy wtorek o 21 polecam
Tez ogladam wszystkie programy o porodach roznych i zazwyczaj po mysle ze ja nie dam radyznając moje szczescie bedzie wszystko co najgorsze
tzn bol nacinanie itd
eh
-
Witam niedzielnie! Byłam dziś na rynku, kupiłam spodnie, nie typowo ciazowe ale z luźnym pasem, więc będą na później.
Posprzątałam, obiad się robi i teraz leniuchuje.
Chyba mam już te skurcze b-h. Przebudzilam się w nocy z mega twarda macica, potrzymalo z 2 min i stopniowo puscilo. Zupełnie bezbolesne. To to? -
nick nieaktualnyMantissa to, tylko 2 minuty długo trochę ale może w nocy Ci sie dłużyło
Ja się zmobilizowałam i poukładałam rzeczy Mikiego. Mam komplet ubranek, 6par bucików, matę do zabawy, leżaczek, wózek, fotelik samochodowy. Do tego dla mnie poducha pod zbolały po porodzie tyłekrogal do karmienia, kosz Mojżesza. Jutro przyklejam napis z imieniem Mikusia nad łóżeczkiem.
Stwierdzam, że jestem prawie gotowa, mam też wkładki laktacyjne, dwie koszule do szpitala, pieluchy 1 i 2. Muszę kupić teraz komplet tertowych, szczotkę, termometr, cążki-bo nie cierpię nożyczek.
W porodzie... no cóż wiem czego się spodziewać, ale spoko do wytrzymania. Myślę już ale bez paniki
Zastanawiam się jak to będzie tym razem... Obie dziewczyny urodzone tuż po terminie, ale wiadomo lat mam więcej, ciekawe jak to wpłynie? W sumie na razie tak jak w poprzednich badania wzór, szyjka długa, ja się czuję dobrze, lubię być w ciąży...jakby nie było matka polka ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 15:41
mantissa, Ulka84, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tez ogladam wszystkie programy o porodach roznych i zazwyczaj po mysle ze ja nie dam rady
znając moje szczescie bedzie wszystko co najgorsze
tzn bol nacinanie itd
eh
Wolę poczytać o prawidłowych przebiegach i cesarkach.
Kasia, całkiem możliwe, że mi się dłużyło w nocy.Ja mnie złapie w dzień to będę liczyć. ): Akurat czytałam wczoraj, że zwykle ok 30 sekund, ale podobno nawet do 2 minut mogą trzymać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 15:56
-
nick nieaktualnyJa tam sporadycznie obejrzę te programy najczęściej jak Fasia napiszę że coś leci.
Sama nie zakładam jak będzie wyglądał mój poród - jak na razie wychodzi że będzie CC więc mogę się na wszystko nastawiać a wyjdzie jak wyjdzie. Więc co będzie to będzie
Zaa to chętnie myślę jak to będzie po porodzie. -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:"Porody" nie tylko na Polscacie czy TLC
Tu są do woli
http://www.ipla.tv/szukaj#?query=porody&page=1&sort_by=score&category=&top_category=&letter=
ooo do tego nie doszłamDzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 16:18
Ida lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014