Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoś tu sie zna na tych Braxtonach?
Mam wrażenie, że dzisiaj dopadły mnie wyjątkowo sporo razy. Nic mnie nie boli, ani nic dziwnego się nie dzieje. czasem nawet nie czuję jako tako że brzuch się spiął tylko jak ręką dotknęnie wiem czy to może się tak powtarzać po kilka razy, czy to raczej dziwne jest?
Jak tu nie oszaleć w tej ciąży to ja nie wiem...
Generalnie jestem spokojna, nie panikuje i mam w sobie duuuużo luzu, tylko nie wiem czy to na pewno normalne? Skoro mnie nie boli to bym uznała że wsio jest ok, no ale wole Was spytać -
nick nieaktualny
-
Haha hwesta ja to samo rano kurde ze cos malo sie rusza a od 18 daje czadu duzo przepychanek raz tak mi sie polozyl na pecherzu ze myslalam ze pecherz mi wyleci taki bol xd a bylam potem w sklepie to caly czas mi przeszkadzal musialam sie opierac jak babcia o wozek bo chodzic nie umialam tak mi sie wypinal mocno. Hehe i teraz tez co chwile podkopuje i wypina sie raz z prawej raz z lewej ojj te dzieciaczki. Wynagradza mi ten poranny stres hehe urwisy nasze
a co do skurczy to ja tez w ogóle nie potrafie rozpoznac co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 23:37
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Marta mi się wydaje, że skoro Cię nie bolą to chyba ok.
Moje skurcze są bolesne, czuje jak zaciska mi się macica najpierw na górze, a później schodzi e dół i czasami aż czuje je w szyję. I w tedy mam wrażenie, że brzuch mnie mocno ciągnie w dółMartaAlvi lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Tzn mi lekarz powiedział że to one bo akurat mi się napiął jak u niego byłam tylko wtedy zdarzało mi się to raz dziennie a teraz kilka razy i nie wiem czy to tak może być czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 23:37
-
Z tego co się orientuję ich ilość jest bardzo indywidualną sprawą. Jedne dziewczyny wogóle ich nie mają inne kilka a nawet kilkanaście razy dziennie, a ich częstotliwość zwykle też się zwiększa wraz z wiekiem ciąży
Nadzieja84, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
oczywiście nie zmruzylam dzisiaj oka ani na vhwile , mały chyba przeze mnie i moje zdenerwowanie tez się zrobił nerwowy bo cały wczorajszy dzień noc i teraz nawet rusza się i kopie jak szalony. Ja cały czas dostaje antybiotyk i mam nadzieje ze w końcu zrobią ki to USG to będę cos wreszcie wiedziała.
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Olcia trzymaj się kochana nic się nie martw bedzie dobrze wszystko ,pozdrawiam
Staram sięwczoraj miałam dola mam nadzieje ze dzisiaj będzie juz lepiej
najlepsze jest to ze wczoraj to przy moim mężu się najwięcej rozlkleilam a powinnam się cieszyć ze przyszedł...
A tak w ogóle to tak za nim tesknie , my się nie rozstawalismy nigdy na dłużej i tak mi go brakuje, to jest dopiero miłość tak sobie pomyslalam i znowu się poplakalamah te ciazowe zmiany nastroju
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A co do skurczów braxtona to ja mam po kilka razy czasem po dwa na dzień nie wiem od czego to zależy ale nie bolą tylko macica mi się spina od pępka w dół w poniedziałek będę dzwonić do swojej ginki zobaczę co powie i już.
MartaAlvi lubi tę wiadomość