Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam tą czarną kurtkę
jak się okaże za duża w ramionach (co jest prawdopodobne przy mojej cherlawej sylwetce) to najwyżej oddam, taki plus zakupu w internecie
Hela85, mimka84, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kupiłam tą czarną kurtkę
jak się okaże za duża w ramionach (co jest prawdopodobne przy mojej cherlawej sylwetce) to najwyżej oddam, taki plus zakupu w internecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 21:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj tata tez jest nie dobry czasem awanturnik straszny coś ktos powie nie po jego myśli w święta to obrażony na cały świat i idzie do pokoju a mama sama siedzi z bratem no i nie raz na święta do sióstr szła bo ojciec obrażalski zawsze w święta mu odwala jak się rodzinka zbierze
-
Mimka może właśnie ojczym tak rozumuje, że skoro codziennie jest z mamą to święta spędzi z synem, jakieś poczucie obowiązku, wyrzuty sumienia a przez to mama cierpi. Trudne do pogodzenia, ale miejmy nadzieje, że się ułoży. Paradoksalnie święta są w rodzinach wyjątkowo nerwowe. Moi rodzice zawsze się o głupoty kłócili przed świętami i czasem na święta nachodziło a ja w swoim domu nie robię terroru żeby wszystko było super, bo najważniejsze aby dobrze się czuć i być z bliskimi w tym dniu.
P.S. Krysti niegrzeczna jesteś z tym ginessem!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Mimka może właśnie ojczym tak rozumuje, że skoro codziennie jest z mamą to święta spędzi z synem, jakieś poczucie obowiązku, wyrzuty sumienia a przez to mama cierpi. Trudne do pogodzenia, ale miejmy nadzieje, że się ułoży. Paradoksalnie święta są w rodzinach wyjątkowo nerwowe. Moi rodzice zawsze się o głupoty kłócili przed świętami i czasem na święta nachodziło a ja w swoim domu nie robię terroru żeby wszystko było super, bo najważniejsze aby dobrze się czuć i być z bliskimi w tym dniu.
P.S. Krysti niegrzeczna jesteś z tym ginessem!
a mam koleżanki co w ciazy lampkę wina Piły czerwonego do obiadu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyze starszymi ludźmi czasem gorzej jak z dziećmi, moja mama np. ma fobię z ubieraniem choinki i ozdobami, niby karze innym ubierać ale co chwilę podchodzi i przewiesza wszystko po swojemu i cała ta magia ubierania choinki idzie w łeb, raz to nawet tata ją zabrał gdzieś na spacer by się nie wtryniała a jak wróciła i tak przewiesiła po jej myśli
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość