Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My ten rok sami na wigilie, tradycyjnie od 8 lat, pewnie maz dodatkowo bedzie musiał iść do pracy
Ale przyszły rok w Polsce ze wzgl na dzieci, obowiązkowo! Niech wiedza co to Święta, bo ja to juz sie Grinch zrobiłam przez ten pobyt na obczyźnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:57
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Krysti manchester united.
Misia ja sobie na sylwestra zażyczyłam wino - jest specjalne dla kobiet w ciąży 0% w almie lub Piotre i Pawle
A teściowej kupiliśmy ramkę cyfrową, portfel
Teściu w morzu ale dla niego też prezent jest - płyta jakiegoś tam zespołu kolekcjonerska
Chociaż jak zrobiłam grzańca z piwa 0% to to nie było to:( smak w miarę, ale nie było tego ciepełka, ehh -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Krysti manchester united.
Misia ja sobie na sylwestra zażyczyłam wino - jest specjalne dla kobiet w ciąży 0% w almie lub Piotre i Pawle
A teściowej kupiliśmy ramkę cyfrową, portfel
Teściu w morzu ale dla niego też prezent jest - płyta jakiegoś tam zespołu kolekcjonerska -
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:
ale juz za dwa miechy bede miec swoje naturalne
ciemny blond
koniec z farbowaniem na tak jasno nałożenia inny kolor jak ten blond usunę do końca a niewiele zostało .
mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór brzuszki
Jej nie nadrobiłam wszystkiego ale wyczytałam o problemach znowuSylwia trzymaj się i staraj się jak najwięcej odpoczywać! Olu Tobie też powodzenia i trzymaj się! Będzie dobrze!
Ja padam na twarz dopiero usiadłam, od rana coś. Sprzątanie, sranie w banie, obiad, ogarnianie Kuby, a później przyjemniejsza część pokaz makijażu z avonu, zgłosiłam się na ochotniczkę i wyglądam pięknie!w życiu sama bym się tak nie pomalowała
ale i tak jestem mega styrana.
Widziałam, że piszecie o kurtkach, ja póki co się mieszczę i jeszcze jest troche zapasu, ale na ile to starczy. Hela chyba wrzucała jakiś płaszczyk - śliczny sama bym sobie taki sprawiła.
A tak w ogóle ze mnie też leci ciągle coś, ale to raczej upławy bo już mówiłam gin o tym. Normalnie bez wkładek się nie ruszam nigdzie ;/mimka84, Hela85, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja mam nieraz ochotę na Reddsa jabłkowego, ale raczej nie można bo jednak troszkę alkoholu ma. Co zrobić, trzeba wytrzymać. Mąż solidarnie w ogóle piwa nie kupuje, a tak zawsze kupował w piątek sobie piwko i wypijał wieczorem.
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny