Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia też myślę, że ta czarna jest cieplejsza i uniwersalna. Czarny do wszystkiego pasuje.

f2w39n73ae1nduix.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:59

relgh371djw8agni.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka a jak uda Wam się wywinąć z wigilii u rodziców? My musimy 2 obskoczyć jednego dnia i jest to mega niewygodne ale obrażą się jak nie przyjedziemy.

f2w39n73ae1nduix.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, ale mi smaka na grzańca zrobiłaś:(
    Kurcze robię takie dobre grzane piwko a teraz nic, susza ;(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti patrze na Twoje zdjęcie i już dawno miałam napisać, że ten blond śliczny jest!

f2w39n73ae1nduix.png

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w wigilie jedziemy do moich rodziców, a w pierwsze święto do teściowej.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ten rok sami na wigilie, tradycyjnie od 8 lat, pewnie maz dodatkowo bedzie musiał iść do pracy
    Ale przyszły rok w Polsce ze wzgl na dzieci, obowiązkowo! Niech wiedza co to Święta, bo ja to juz sie Grinch zrobiłam przez ten pobyt na obczyźnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:57

Anka1501 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bardzo brakuje napojów alkoholowych chociaż nie piłam często. Dziś byłam na urodzinach siostrzenicy to nawet szampana się nie napiłam.

f2w39n73ae1nduix.png

mimka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:32

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się nigdzie w święta nie ruszamy, tzn mój jedzie w pierwszy dzień świąt do dzieciaków tylko i tyle.
    Jeszcze 27.12 moja przyjaciółka ma urodziny wiec też muszę coś jej kupić na prezent urodzinowo -świąteczny...

• misia83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, ja alko też raczej mało piłam. Ale zima to miała dla mnie jeden plus: grzane piwko i winko:)

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Krysti manchester united.

Misia ja sobie na sylwestra zażyczyłam wino - jest specjalne dla kobiet w ciąży 0% w almie lub Piotre i Pawle :)

A teściowej kupiliśmy ramkę cyfrową, portfel
    Teściu w morzu ale dla niego też prezent jest - płyta jakiegoś tam zespołu kolekcjonerska :P
    Ooo nie wiedziałam że w almie jest bezalkoholowe:)
    Chociaż jak zrobiłam grzańca z piwa 0% to to nie było to:( smak w miarę, ale nie było tego ciepełka, ehh

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Krysti manchester united.

Misia ja sobie na sylwestra zażyczyłam wino - jest specjalne dla kobiet w ciąży 0% w almie lub Piotre i Pawle :)

A teściowej kupiliśmy ramkę cyfrową, portfel
    Teściu w morzu ale dla niego też prezent jest - płyta jakiegoś tam zespołu kolekcjonerska :P
    Dobry klub tez lubie i moj :)

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:54

relgh371djw8agni.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia masz rację ja też grzańca lubię. Spróbuję zrobić z tego wina bezalkoholowego tak jak Angela pisała.

f2w39n73ae1nduix.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Krysti patrze na Twoje zdjęcie i już dawno miałam napisać, że ten blond śliczny jest!

f2w39n73ae1nduix.png
    Nadzieja ładny jest :) ale juz za dwa miechy bede miec swoje naturalne :) ciemny blond :) koniec z farbowaniem na tak jasno nałożenia inny kolor jak ten blond usunę do końca a niewiele zostało .

mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór brzuszki :)

Jej nie nadrobiłam wszystkiego ale wyczytałam o problemach znowu :( Sylwia trzymaj się i staraj się jak najwięcej odpoczywać! Olu Tobie też powodzenia i trzymaj się! Będzie dobrze!

Ja padam na twarz dopiero usiadłam, od rana coś. Sprzątanie, sranie w banie, obiad, ogarnianie Kuby, a później przyjemniejsza część pokaz makijażu z avonu, zgłosiłam się na ochotniczkę i wyglądam pięknie! :):) w życiu sama bym się tak nie pomalowała :) ale i tak jestem mega styrana.

Widziałam, że piszecie o kurtkach, ja póki co się mieszczę i jeszcze jest troche zapasu, ale na ile to starczy :P. Hela chyba wrzucała jakiś płaszczyk - śliczny sama bym sobie taki sprawiła.

A tak w ogóle ze mnie też leci ciągle coś, ale to raczej upławy bo już mówiłam gin o tym. Normalnie bez wkładek się nie ruszam nigdzie ;/

mimka84, nick nieaktualny, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nieraz ochotę na Reddsa jabłkowego, ale raczej nie można bo jednak troszkę alkoholu ma. Co zrobić, trzeba wytrzymać. Mąż solidarnie w ogóle piwa nie kupuje, a tak zawsze kupował w piątek sobie piwko i wypijał wieczorem.

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w makro kupiłam na święta sobie czerwone winko bezalkoholowe (ma do 0,5) w makro

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Mimka w takim razie, bo średnio przyjemna ta sytuacja. Ale to nie czas na zmartwienia i na pewno urządzicie sobie miłe święta w kameralnej atmosferze.

f2w39n73ae1nduix.png

mimka84 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ