Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NADZIEJA powiedziałabym, że ból połączony z ciągnięciem. Zaczęło się to już w szpitalu, mówiłam o tym lekarzom ale nie zareagowali więc to chyba nic złego. Poza tym tak jak mówię - to się pojawia na chwilę i tylko w określonych sytuacjach - typu spanie na prawym boku i co najgorsze z pełnym pęcherzem, to już ból przy wstawianiu murowany
-
nick nieaktualnyJa tez w tyle za murzynami mam pare ubranek dosłownie z 6!szt i nic więcejmisia83 wrote:Dzięki Fasia, właśnie się zastanawiałam czy nie przepłaciłam.
Jak przyjdą to ocenię stan i dokupię tylko to czego będzie brakowało.
Wy już wszystko prawie macie, a ja w tyle za murzynami :p
'pod koniec styczna zacznę kupować wszystko
-
nick nieaktualnyFasia kurtka super kupujFasia wrote:Dziewczyny co myślicie o tej kurtce ?? Chciałam kupić czarną, bo były ale została już ostatnia sztuka zielona no i nie wiem sama

http://allegro.pl/kurtka-nie-tylko-na-ciaze-ostatnia-sztuka-r-s-i4895477497.html
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Fasia, ciekawa kurteczka i ten ściągacz przy szyji, coś innego, oryginalnego.
Podoba mi się bo to taka fajna bombka, widać że ma zaszewki pod biustem więc będzie rosnąć razem z brzuszkiem. Ten ściągacz ciekawy, dokładnie. Nie jestem tylko do koloru przekonana .. Wiem, że zawsze mogę odesłać jakby mi się nie spodobała. Kurcze sama nie wiem .. Cena jest bardzo fajna -
Fasia, ja bardzo lubię zielony i dla mnie super:) I cena też przystępnaFasia wrote:Dziewczyny co myślicie o tej kurtce ?? Chciałam kupić czarną, bo były ale została już ostatnia sztuka zielona no i nie wiem sama

http://allegro.pl/kurtka-nie-tylko-na-ciaze-ostatnia-sztuka-r-s-i4895477497.html
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nie wiem co mojemu kupic pod choinkę
jej mysle ze coś znajdę 
Ja mam co roku problem
A on mi kupuje zawsze biżuterię
jak bym wszystko na siebie założyła co on mi kupił to bym mogła za choinkę w tym roku robić
Krysti, mimka84, sylvia007, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw UNISONO nie wiem czy jeszcze są bo kupiłam na początku jesieni własnie ktoś tu na forum pokazywał tylko w ciemnym kolorzeKrysti wrote:Wow moj styl kochana gdzie zes taki płaszczyk kupila jest w moim stylu

EDIT: znalazłam https://www.unisono.eu/plaszcz-materialowy-un015-ner-ant.html ale nie wiem czemu teraz są droższe?? ja kupiłam za 249złWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:22
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz nie chcem biżuteri mam tyle srebra bransoletek pierścionków przeróżnych kolczyków nawet jedne mam z Monety piękne dostałam w tamtym roku . Teraz powiedziałam ze chcem zestaw paletę z estelauderAnka1501 wrote:Ja mam co roku problem
A on mi kupuje zawsze biżuterię
jak bym wszystko na siebie założyła co on mi kupił to bym mogła za choinkę w tym roku robić 
ale moj mnie zabierze do sklepu i sobie wybiorę co chcem tak najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:23
Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH