Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia, dasz radę! Dzielna babka z Ciebie! :*
Ja dzisiaj odbębniłam sprzątaniem, potem zakupy spożywcze, trochę gwiazdkowe a teraz zagniotłam ciasto na pierniczki także padam na twarz. Młody dzisiaj mniej aktywny ale to pewnie przez to że go cały dzień kołyszę to śpi, da mi popalić w nocy
Co do prezentów to mam niewyobrażalny wręcz kłopot jesli chodzi o moich rodziców! Jakaś makabra, nie mam pojęcia co im kupić. Możemy się z bratem razem zrzucić i wychodzi nam, ze mamy około 300 zl na prezent dla nich razem albo po 150 na głowę ale nie mamy ani jednego pomysłu. Oni mają wszystko! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja miałam dwukrotnie atak takiego dziwnego bólu po prawej stronie w okolicach wzgórka i prawej pachwiny oraz lekko podbrzusze. Myślałam, że umrę ale bardzo szybko przeszło. Wczoraj byłam na usg i lekarz nic złego nie widzi, szyjkę też obejrzał i stwierdził że to musi byc od czegos innego. Ale od czego? Bo nawet nie wiem do jakiego lekarza się zgłosić jakby co:(
Ola współczuję kiepskiego weekendu. Nawet jeśli trochę Ci się te wody sączą to nic Ci nie będzie. Moja koleżanka to miała i donosiła ciążę.
Ja nie mam pojęcia co kupić teściowej i teściowi na gwiazdkę... Może macie jakieś pomysły?
I tak w ogóle witam wszystkie kochane brzuchatki kwietniowe i przesyłam buziaki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z prezentami też nie pomogę, bo sama mam problem .. Chyba jutro z rana wyskoczymy z mężem zrobić zakupy żeby jeszcze zdążyć przed całą masą ludzi ..
NADZIEJA ja od operacji mam bóle w dole brzucha, tuż nad pachwiną własnie z prawej strony. Nie wiem co to jest. Jak leżę na prawym boku, czasem jak chodzę to własnie w tym miejscu twardnieje mi brzuch i czuję ból. Po chwili wszystko znika. Przypuszczam, że to ułożenie dziecka - albo ono samo uciska na jakiś narząd, nerw albo macica .. Nie mam innego wytłumaczenia. Mój synuś z prawej strony siedzi więc moje wytłumaczenie, w moim przypadku wydaje się najlepsze. W pon mam wizytę więc spytam ginki o to
MISIA faaajne ciuszkinaprawdę i dobra cena
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie o tej kurtce ?? Chciałam kupić czarną, bo były ale została już ostatnia sztuka zielona no i nie wiem sama
http://allegro.pl/kurtka-nie-tylko-na-ciaze-ostatnia-sztuka-r-s-i4895477497.html