Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po badaniu trochę się ten test na wody odbarwil także tragedii nie ma ale cos jest nie tak mam antybiotyk wenflon to była dla mnie masakra po prostu badania wszystkie mam pobrane i pewnie jak antybiotyk zleci to pójdę na USG. A badanie z wziernikiem masakra... Cały brzuch mnie bolal.
-
nick nieaktualny
-
Olus trzymaj się dzielnie bedzie dobrze musi. Niestety badania na fotelu dla mnie sa tez bolesne wrecz bardzo ehh. Ale trzeba to zniesc mnie jak bylam wtedy w szpitalu badal lekarz to lezka mi polelciala tak bolalo ale trudno..
-
OLA89 bedzie wszystko dobrze bo poprostu musi :* myśl pozytywnie z zaciśniętymi zębami przechodź wszystkie badania, jestes mama to poważna funkcja
i nie stresuj sie bo to szkodzi syneczkowi, jestes pod opieka lekarzy wiec bedzie dobrze!
Trzymaj sieHela85, Ola89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Ola trzymam kciuki za Ciebie w szpitalu jak już Cię przyjęli to muszą zrobić wszystkie badania.
Ja dzisiaj niestety musiałam trochę sprzątać, bo mężuś oczywiście nie miał zamiaru. W trakcie sprzątania miałam dość duży krwotok z nosa, niby w ciąży to normalne, ale mi pierwszy raz w życiu krew z nosa leciała.
A i zapomniała wam napisać, że dostałam antybiotyk na tą infekcję pęcherza. -
Dzewczyny, mam nadzieję, że z waszym zdrówkiem szybko będzie w porządku. Sylvia, nie przemęczaj się! I co mąż na ten krwotok z nosa powiedział?
Ola, na pewno już o tym pisalaś, ale nie znajdę teraz na telefonie. Jakie miałaś objawy tego sączenia? Bo kurczę, mam jeszcze silne upławy(?) w zasadzie bezbarwne, ale nie bez zapachu. Nie umiem stwierdzić czy to upławy czy mocz (bo jak sikam, to też nie na żółto, tylko na biało, bo mnóstwo wody piję) czy może jeszcze co innego. Nie panikuję, tylko zastanawiam się po prostu. Któraś z was też ma jeszcze dość obfite, bezbarwne upławy? -
OLA trzymaj się tam dzielnie. Wszystko dla dziecka, pamiętaj, mnie to bardzo motywowało żeby wszystko znosić - szczególnie badania z wziernikiem .. ja pitole ryczałam prawie na tym zasranym fotelu, nogi zaciskałam już prawie z bólu
nie cierpię tego ..
Daj znać jak będziesz po usg!