Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My w zeszłym roku postanowiliśmy, że nie kupujemy sobie nic, kupimy tylko małemu prezent a my w ramach prezentu gdzieś się wybierzemy razem po świętach... No i co? I tak mi kupił prezent, serce na łańcuszku... Zła byłam na niego i 27.12 pojechalam mu prezent kupić. Weź się z facetem na cos umawiaj...
Krysti, mimka84, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Jeszcze mu nic nie kupiłam i nie mam pojęcia co mu kupić
i sobie prezenty wybierzecie tak najlepiej
ja tam z moim pojde i pokaze w drogeri co chcem tą paletę z estelauder zajebista jest :)perfum nie chcem mam duzo i malo używam je .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:37
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A co myślicie o tej ??
http://allegro.pl/zima-2014-2015-absolutny-hit-nie-tylko-na-ciaze-xs-i4873883619.htmli mnie się lepiej podoba jak ta zielona bo ma fajny kaptur i krój kieszonki extra jest .rękawy ma fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:43
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:W tej są fajne te rozpinane zamki po bokach, zapas zawsze może się przydać.
Tamta to bomba więc na spokojnie wejdę do końca
KRYSTI - no własnie ten kaptur, ściągacze przy rękawach i kieszenie mnie bardziej przekonują. No i jest czarnaI chyba cieplejsza, bo napisali, że porządnie ocieplona
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tamta to bomba więc na spokojnie wejdę do końca
KRYSTI - no własnie ten kaptur, ściągacze przy rękawach i kieszenie mnie bardziej przekonują. No i jest czarnaI chyba cieplejsza, bo napisali, że porządnie ocieplona
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Prezenty oj oj jak ja tego nie lubię robić i na pytanie co chce też nie lubię odpowiadać - bo sama nie wiem.
Mężowi kupiłam - piżamę, alkomat ha i kufel do piwa z ulubionego klubu piłkarskiego bo narzekał że nie miał w czym robić grzańca.
Od męża dostanę szczoteczkę elektryczną i bluzkę i spodnie ciążowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:49