Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie już świątecznie, K z Kają przytargali wczoraj choinkę... 2metry jodły kaukazkiej
Już ubrana, piękna, pachnie cały dom, na balkonie białe lampki. Upieczone pierniczki i już udekorowana połowa, dziś druga.
Dzisiaj mamy bandę znajomych na wspólnej widżilii jak ją nazywamy16 osób. Robimy my bo w przyszłym roku już tak łatwo nie będzie, a co roku inna para organizuje więc spoko.
Będą prezenty ala Hela-mydełka Lawendowa Farma +pierniczki.
Zrobię zdjęcia zaraz i się pochwalę Wam.Amy, Hela85, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY spisałaś mnie na straty? osz Ty niedobra:D hehe to chyba faktycznie coś urosłam bo nie dość że foto robione rano to jeszcze przy komplentym braku apetytu przez dwa dni;)
jak będzie tak jak przy starszej to będę mieć niezłą piłkę do kosza:P
LILIOE skąd wiesz??? czekolada czy ogólnie słodycze???
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka Hwesta śliczne brzuszki! Szczupaki
Ja to zaczynam się czuć wielorybio, jednak mimo, że ciąża to stan, który lubię, wyniki super, rzygania brak, to czuję różnicę wiekukondycja siadła totalnie, bardziej odczuwam np . niedogodności spania, no i waga... Jem co 3-4godziny,nie futruję, a i tak kg wchodzą. Nie to co w poprzednich ciążach
-
Kasia Kwiatek musi cudnie pachnieć ta choina:D u mnie też stoi na tarasie i czeka aż ją wniesiemy, może w poniedziałek:)
dzis ubieramy u mamy:) zawsze mieliśmy zwyczaj ubierać w wigilię ale teraz z racji tego że zjeżdża się nam rodzina to nie będzie czasu potem.
dlatego dziś nocuję u mamy:) choć wiem że ten dzień będzie trudny ze względu na jej stan ale postaram się. sprzątanie, pieczenie:) wymyślanie:)
jeszcze po dorsza muszę gdzieś skoczyć no i chyba jakieś kaftany młodej kupięza koncie nie jest tak źle jak mi się wydawało:P
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:ROBOTKA, HWESTA piękne brzuszki
KASIA to u Ciebie całkiem świątecznieja jutro ubieram choinkę, ale chyba sztuczną, żywa kiepsko znosi ogrzewanie podłogowe.
ROBOTKA ostatnia akcja była po brownie robionym z czekolady. Wdrożyłam środki (śliwki, siemię, płatki owsiane, jabłka) i było lepiej póki nie zjadłam pół tabliczki mlecznej czekolady. Teraz znowu problem. W necie czytałam, że czekolada (tzn. kakao) ma właściwości zapierające.
Liloe - czopki to Amy recepta na wszystko jeszcze nie wiesz ?liloe, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILIOE no to w sumie wiedziałam że czekolada - kakao ma właściwości zapierające:)
sama chyba siemię wdrożę,
u mnie czopki to tylko na pierwszą kupkę, wszystko nie wychodzi;)
zastanawiam się nad lewatywą.
dawniej co jakiś czas z zaleceń lekarza sobie w domu robiłam. i chyba czas wrócić, oczywiście jak skończę raz na zawsze z czekoladą;/ -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No u mnie świątecznie , ale to już od dawna, bo odkąd są dziewczyny to wcześniej ubieramy, nie mogą się doczekać
Robotka a co to się stało, że Ty w weekend zaglądasz?
lubię w sumie w sobotę przychodzić, jest spokój, czas na głupoty, posprzątanie biurka:D itp.
dziś was będę i jutro podczytywać na bieżąco bo będę mieć dostęp stały do wifi;) tak że nie być zbyt mocno zdziwiona jak będę się udzialała:D haha
KasiaKwiatek wrote:Liloe na mojego K rewelacyjnie działa sok z kapusty kwaszonejgodzina po wypiciu i luzik w dupce
ja piłam wczoraj i dziś też nie omieszkam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 11:09
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
IDA jasne:) albo fajny słodycz plus np własnoręcznie wykonane pierniczki? ja będę tak dołanczać do prezentów:)
mamie skompletowałam kilka kosmetyków z alterry te bio, są tanie i fajne, bo sama mam kilka:)Ida, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam komplety mydełko plus pierniczki ozdobione. I wszystko zapakowałam w folię przezroczystą z siankiem i związałam sznurkiem a na nim karteczka z imieniem. Ładnie wyszło i tak prosto o co mi chodziło
Ida, Robotka1, Hela85, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny