X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    anka strasz dalej...swoja droga mam nadzieje ze moim szpitalu beda kraty w oknach bo pamietam ze tez przychodzil mi skok z okna do glowy :D

Nikogo nie strasze. Poród jak poró. :P

Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ania nie wiem czy dziewczyny aż takich szczegółów oczekiwały :D hihi :D

Amy a w dupie to Ci się nie poprzewracało? Gdzie Ty w takim szpitalu bylaś, ile to milionów tysięcy kosztowało? :D

POPRZEWRACAŁO :P chcialam tam zostać do porodu :P nie wiem ile kosztowało bom ja poszła na fundusz :D :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    tu tez tyle kosztuje :P
    Ale sam poród ? Bo u Nas tylko poród tyle kosztuje czyli 2 dni laby a jak coś się dzieje wcześniej nie tak to do zwykłego szpitala.. :(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ale sam poród ? Bo u Nas tylko poród tyle kosztuje czyli 2 dni laby a jak coś się dzieje wcześniej nie tak to do zwykłego szpitala.. :(

sam poród :)

ja się modle żeby Olek był zdrowiutki bo moja doba przy dziecku to koszt 250 zł :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:05

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali ja bym sprawdziła, nie powinien Cię okresowo boleć brzuch przy tym...

Ania ja za to tak darłam ryja, że mnie było na korytarzu słychać nieżle, położna jak mi przyszła ktg robić to grzecznie powiedziała "Kasiu ucisz się na chwilę bo serca dziecka nie słyszę" :D
    Mi w każdym razie pomagało wydarcie się ;)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za informacje dziewczyny, jak sie jutro znowu powtorzy to jade do lekarza.
    Zamawiamy pizze :P

Gosha lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to u was nie ma tam neonatologi w tym prywatnym? w tym moim szpitalu dziecko zostaje, jak cos jest nie tak, ja bym sie nie zdecydowała na rodzenie w szpitalu bez oddziału neonatologicznego....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:07

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:02

Amy_ lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELISKA ale to chyba nie z drutu... Kolczastego dziurę Ci w łóżeczku załatali?! ;)
    To mogło by sie spodobać chyba AMY skoro chce meza za nogę przywiązywać... Ktoś tu lubi sado maso, lub przynajmniej fetysze z wiązaniem ;)
    WERONIKA brzuszek -wow! Robi wrażenie :) super!!!
    AMY ful wypas first class!!!
    LALI ja bym sprawdziła te skurcze... Mogą to byc przepowiadające, ale zasada nr 1 w ciazy... Przesadny zawsze ubezpieczony :*

Amy_, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka ja też się darlam jak opetana ale nie miałam na to wpływu ;) przychodzil skurcz to i krzyk był :P wszyscy w szpitalu wiedzieli kiedy skurcze mam :D

KasiaKwiatek, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek nie mam więcej zdjęć więc już po wszystkim :P mam nadzieję, że was nei bardzo bolało :PP

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia to u was nie ma tam neonatologi w tym prywatnym? w tym moim szpitalu dziecko zostaje, jak cos jest nie tak, ja bym sie nie zdecydowała na rodzenie w szpitalu bez oddziału neonatologicznego....
    Jest jest, tylko że u nas tylko się rodzi 2 dni i do domu, w 36 tyg można do nich się dopiero zapisać, w sensie przejść spotkanie kwalifikacyjne - ja np z moim łożyskiem przodującym mogę zapomnieć aby tam rodzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Amy kaczki na uwięzi na jakimś drucie trzymała więc może i dziecko zamierza ;)

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:03

Amy_, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jest jest, tylko że u nas tylko się rodzi 2 dni i do domu, w 36 tyg można do nich się dopiero zapisać, w sensie przejść spotkanie kwalifikacyjne - ja np z moim łożyskiem przodującym mogę zapomnieć aby tam rodzić.

to tam też się jakoś szczególnie długo nie przebywa po porodzie 3 dni max.. a polozyc sie mozna ze skórczami i czekać na ginekologii, jak ja lezalam to dziewczyna czekala już 10 dni na poród i nic ;)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek89 wrote:
    Jakbym Ci pokazała zdjecia z mojej pierwszej porodówki to założę się że w Twoim szpitalu nawet piwnica nie jest w takim stanie jak tamta porodówka :D

Ooo... To jak u nas :) dodatkowo kraty w oknach :D

Agusiek89 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie darlam, tak słyszałam bo ostatnie 3 godziny porodu mało co pamietam... Skurcz sie zaczynał to otwierałam oczy i płakałam i mówiłam ze IDZIE!!! A po skurczu, mdlałam czy hu wie co, nie pamietam, maz mówił ze zamykałam oczy i padalam na poduszkę :/
    Juz nie moge sie tego znowu doczekać ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    no Amy kaczki na uwięzi na jakimś drucie trzymała więc może i dziecko zamierza ;)

na łancuchu a nie drucie! :P dziecko/ męża póki co :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ooo... To jak u nas :) dodatkowo kraty w oknach :D
    tam krat nie było ale porodówka na 2 pietrze :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam... jakieś pół roku temu skończyli remont kawałka porodówki ;) może mi się uda i na nową sale trafie :)

Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: